Ovako , problem je sljedeci. Odlucio sam se za nadogradnju komp-a, djelove bi kupio u Sloveniji ili Austriji i trazio bi povrat poreza (tax free) ali imam 17 godina , dali je to problem buduci da sam maloljetan!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Također ako te ulove na carini da prenosis vise od 1000 kn vrijednosti robe, a ne prijavis, onda ce ti lijepo lupiti i carinu i pdv + globu :)
To se ne događa često ali eto samo da znaš :)
Također ako te ulove na carini da prenosis vise od 1000 kn vrijednosti robe, a ne prijavis, onda ce ti lijepo lupiti i carinu i pdv + globu :)
To znam! Hvala! Ali moje pitanje je dali ja smijem tražiti povrat ako sam maloljetan tj imam 17 godina!
To znam! Hvala! Ali moje pitanje je dali ja smijem tražiti povrat ako sam maloljetan tj imam 17 godina!
Da smiješ. Najbolje ti je da odeš još s par ljudi i zamoliš u trgovini da ti naprave par računa i toliko tax-free računa. Ako ideš u Austriju idi u Klagenfurt ili u Villach u oba dva grada su prvi put za mene radili tax-free.
Bio sam u dvije trgovine:
e-tec - u Villachu nemaju tax-free
di-tech - imaju u oba grada