Kolko me dobro pamćenje služi ni jedan, jer ja to ajde recimo, redovno nabildavam .(Bolje da ćutim mogao bi ga uklesti,)
.
Koliko vam je hardwarea dosad crklo
- poruka: 181
- |
- čitano: 31.109
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
U 4.5 godine nista. Samo sam promijenio 4 podloske za misa (jel se to racuna pod hardver?)
3 misa...
1 grafulja, 1 monitor
Jedno napajanje,2 miša,2 zvučnika i monitor.Monitor,zvučnici i miš ne spadaju pod hardware ali sam ih ipak naveo.
Jedno napajanje,2 miša,2 zvučnika i monitor.Monitor,zvučnici i miš ne spadaju pod hardware ali sam ih ipak naveo.
Dodatna oprema...=hardware
i htio bi vidjeti nekog da radi bez monitora :D
Monitor, maticna, napajanje, mrezna, 2 switcha, dvd-rw, hard disk (120GB) u cca. 5 godina.
Zapalio se CRT monitor star 9 god.
Meni niti jedan, a imao sam računalo preko 4 (čitaj: četiri) godine. Dakle, ništa od navedenoga: CPU, matična ploča, grafička kartica, zvučna kartica,... pa sve do monitora (koji još uvijek i imam), pisača, tipkovnice, mouse, DVD eksterni, i dalje-da li sam što zaboravio navesti. Btw, koristim kompjuter svaki dan aktivno i za internet i za igranje pa na dalje... Luck or whatever else?
2 napajanja, jedno no name i jedno Tagan TG330. Router D-Link DI-604, Siemens ADSL modem dobiven besplatno od T-Skama i mrežni portovi na dvije matične od udara groma
napajanje i tipka ctrl...
a) Jedna tipkovnica koju nikad neću prežaliti (nije imala windows tipke) - prolio kavu.
b) 3 x HDD IBM deskstar - nema teorije da ikad više kupim IBM pa ni Hitachi
I to je to u...hmmmm..... recimo 12 godina, cca 7 kompjutera.
Najgore sto moze krepat HDD pun mp3-ica i kojekakvih nebuloza ma za krepat
2 napajanja 1 od 350 w i 1 od 550 w
1 gigabyteova ploča
2 rama
3 grafičke u 4 mjeseca(overkloking)na slabom nabajanju
2 zvučnici
ruter od t-com-a
2 dvd pržilice u isto vrijeme kad i prva grafička dok nisam promijenio napajanje na 650 w(chiefteck)
zaboravio sam i tipkovnica i miš na priključak ps/2 od tada samo usb vanjski hardver i 1 ventilator
1 graficka ( vec bila jednom na servisu )
1 dvd rom
1 56 k modem
1 hdd
1 monitor
1 tipkovnica
..nije strasno...
2-3 miša,1 priter,1 zvućnici,1 monitor,2-3 tipkovnice a matićna na ovom kompu koji sad imam je prikraju a sad vjerovatno danas ili ovih dana uzimam sve nove komponente osim napajanja i kučišta
2-3 miša,1 priter,1 zvućnici,1 monitor,2-3 tipkovnice a matićna na ovom kompu koji sad imam je prikraju a sad vjerovatno danas ili ovih dana uzimam sve nove komponente osim napajanja i kučišta
2-3 misa,2-3 tipkovnice,1 zvucnici,graficka,fdd xD
1 HARD i 1 19" CRT monitor.
2 graficke kartice, jedna je bila Voodoo2 druga x850xt
1 HD, ajde to sam sam kriv malo mi je ispo iz ruke bio :D
Osim toga nista, u zadnje vrijeme imam srece
Miseve i tipkovnice ne brojim doduse, igrajuci CS i slicne igre znalo je bit svega
heh zasada samo hard disk i par puta sam rusia sustav
U 5 godina koliko imam komp samo Matična i Cpu stock cooler.
napajanje, koje je misteriozno eksplodiralo i zabljesnulo kad sam uključio komp, i naravno ,matična sa psx-a
1.Napajenje
2.Ruter(grom)
3.Rutee3.Baterija na mativnoj(jos uvjek je prazna pa mi je sad 23.07 6.6.1956.
4.PS2,kipijoga cim je izaso i 2 tjedna i ode cip.I lik koje je kako ga trebo poparavit si ga uzo i odselio se
5.Tipkovnica
6.Misko
7.Monitor srat 2 dana(imam sad isti takav samo reklamirani)
8.2x DVD citaci
9.Nebrojeno slusalica i sad mi crkla ljeva na mojim sam dasnu cujem
Nemam ja srece.
Eto, da i ja nešto napišem
Do sada (od prije cca 7,5 godina):
3 HDD-a u prvih godinu dana (WD 20 GB - očito sam tada naletio na nekakvu lošu seriju),
2 printera (1 HP i 1 Canon)
1 DVD-RW (neki LG-ov model)
1 no-name napajanje
2 no-name miša
2 CPU ventilatora (vremenom postali ultra bučni)
Pozdrav.
1 napajanje...
1 grafulja...