Koliko naplatiti popravak računala?

poruka: 136
|
čitano: 36.653
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Koliko naplatiti popravak računala?

Telltale za "majstore" - CCleaner.

Smeće od softvera. Tipični korisnik će sa njime napraviti samo veću glupost...

My name is Legion... For we are many!
15 godina

Ja računa 1000 da dojdem do čoveka i još 1000 da mu rješim kvar

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina

Sto se vi zamarate glupostima i razmisljate koliko ce te naplatiti svoj rad.Pa kad pc odneses u neki pc -shop na servis tipa format instalacija os-a i ljudi ti naplate 200kn samo to dvoje a te ostale aplikacije ni ne razmisljaju instalirati.A to je sve gotovo za 15-20 min.I opet na kraju sto zelim reci ko sto je ovaj prije dva posta nabrojao aplikacije koje instalira to samo sebi zadas jos vise posla.I jos da kazem za korisnika opet je nezadovoljan uvjek ce reci pa radio mi je taj i taj i svasta mi je ubacio ja neznam sta smijem kliknuti i dirati.Pa ako ti nije problem da mi to izbrises.To inace govorim za prosjecne korisnike racunala koji znaju ukljuciti i iskljkuciti racunalo i otci na internet.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
dreadmoore kaže...

Sto se vi zamarate glupostima i razmisljate koliko ce te naplatiti svoj rad.Pa kad pc odneses u neki pc -shop na servis tipa format instalacija os-a i ljudi ti naplate 200kn samo to dvoje a te ostale aplikacije ni ne razmisljaju instalirati.A to je sve gotovo za 15-20 min.I opet na kraju sto zelim reci ko sto je ovaj prije dva posta nabrojao aplikacije koje instalira to samo sebi zadas jos vise posla.I jos da kazem za korisnika opet je nezadovoljan uvjek ce reci pa radio mi je taj i taj i svasta mi je ubacio ja neznam sta smijem kliknuti i dirati.Pa ako ti nije problem da mi to izbrises.To inace govorim za prosjecne korisnike racunala koji znaju ukljuciti i iskljkuciti racunalo i otci na internet.

Istina, najbolje je samo windows rješiti, a dalje se nek smai snalaze. Još ak im daš TeamViewer, nikak mira da dobiš, a sve bi badava :D

http://www.youtube.com/user/Brzi559
12 godina
neaktivan
osvit kaže...
Ne pada mi na pamet stavljat teamviewer, pa de me netko zivka svako malo, i da mu  to online rješim, jer je problem naplatiti te stvari od naših ljudi.

Naravno da ću nekome staviti corel, photoshop i dr. ako ih čovjek koristi.

Teška glupost je ne staviti ccleaner, pa i malwarebytes, jer ne radiš komp sebi, nego ljudima koji skidaju sve i svašta i posjećuju svakakve stranice.

Ja bi ti vratio nazad komp, dok sve potrebno ne instaliraš, pogotovo za te novce kojima dereš ljude, za posao koji može odradit svaki student informatike danas pa i dosta srednjoškolaca.

Ocito ja sumom a ti drumom. Samo ti natrpaj komp svime nepotrebnim. Ja sam zapravo budala cim se upustam u rasprave na internetu :)

A ovo sto kazes da ja derem ljude ... mislim da nisi shvatio da zivim u zemlji gdje je pizza 150 kuna i gdje je kava 25 kuna. Mojih 900 kuna je daleko manje od onoga sto bi im ovlasteni servis uzeo.

Ti bi meni vratio komp dok ti ne instaliram sve potrebno ... lol

Ja bi tebi vratio nazad komp s cc cleanerom, malware bytesom, corelom, photoshopom, 2 browsera, 2 antivirusa, ...

battlelog: b4stardo_CRO, FREE STEAM KLJUCEVI: http://tinyurl.com/2fcpre6
15 godina
TheMenstalist kaže...

Krivo me shvatili ! 

Mislim da je to puno novaca za instalaciju piratskih windowsa ! 

Zar postoji neka razlika u instalaciji onoga što zoveš "piratski" windowsi i nekih drugih koji "nisu piratski"? nešto što bi trebalo učiniti jedan ili drugi slučaj skupljim ili jeftinijim?

Što li ti uopće smatraš "piratskim" windowsima? Misliš li na one koji su "pre-cracked" ili misliš na one čija je instalacija slipstreamana sa raznim updateovima, ili pak na one čije su "instalacije" modificirane pa sadrže automatske silent installere razno raznih programa...

14 godina
odjavljen
Bastardo kaže...
osvit kaže...
Ne pada mi na pamet stavljat teamviewer, pa de me netko zivka svako malo, i da mu  to online rješim, jer je problem naplatiti te stvari od naših ljudi.

Naravno da ću nekome staviti corel, photoshop i dr. ako ih čovjek koristi.

Teška glupost je ne staviti ccleaner, pa i malwarebytes, jer ne radiš komp sebi, nego ljudima koji skidaju sve i svašta i posjećuju svakakve stranice.

Ja bi ti vratio nazad komp, dok sve potrebno ne instaliraš, pogotovo za te novce kojima dereš ljude, za posao koji može odradit svaki student informatike danas pa i dosta srednjoškolaca.

Ocito ja sumom a ti drumom. Samo ti natrpaj komp svime nepotrebnim. Ja sam zapravo budala cim se upustam u rasprave na internetu :)

A ovo sto kazes da ja derem ljude ... mislim da nisi shvatio da zivim u zemlji gdje je pizza 150 kuna i gdje je kava 25 kuna. Mojih 900 kuna je daleko manje od onoga sto bi im ovlasteni servis uzeo.

Ti bi meni vratio komp dok ti ne instaliram sve potrebno ... lol

Ja bi tebi vratio nazad komp s cc cleanerom, malware bytesom, corelom, photoshopom, 2 browsera, 2 antivirusa, ...

Eto, opet ti po svome, ne volim kad platim nekome za uslugu, pa se moram vraćat i tražit ga: još ovo, još ono. Tako i ne volim da me netko zivka za sitnice koje sam mogao unaprijed srediti i gotovo. 

12 godina
Bastardo kaže...

gdje balkanac dođe - siva ekonomija procvjeta, pa makar i u švicarskoj  {#}

12 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...
Bastardo kaže...

gdje balkanac dođe - siva ekonomija procvjeta, pa makar i u švicarskoj  {#}

Ma sviceri pojma nemaju da to tako moze ... Ma moze, sve legalno ... ja tebi odrzavam racunala a ti meni kupis taj i taj komp na konto firme da se ja s njim od kuce mogu tebi spojiti i rijesiti probleme ... Vuk sit, ovce na broju :)

battlelog: b4stardo_CRO, FREE STEAM KLJUCEVI: http://tinyurl.com/2fcpre6
11 godina
Bastardo kaže...
ZGamer kaže...
a super pa odlično radno mjesto {#}...koja firma u zh...posto si u vodama komunikacije...cablecom ili swiscom?btw...{#}imam  rodbine gore a i bio sam sad za go... 

Sunrise :)

zanimljivo pa šta kažu ovi vaši na koju stranu idete francusku ili us...pošto se i swiscome udruzuje opstanak vam ovisi o tome ili ima nekih novih "traceva" pa da cujemo iz prve ruke {#}

na neke ljude je grijeh lupit ignore tipku...komedije su kažu božanstvene...
16 godina
neaktivan

Isuse,što neki od vas sve instaliraju na te kompove. Ja stavljam najnužnije, ako je korisnik blizu pa da ga pitam onda stavim ili chrome ili firefox,ako ga slučajno nema onda stavim oboje jer znam da neki vole jedno više od drugoga. Od ostalih stavim bs player ili vlc, skype, aviru, cdburner xp, flash, javu i office. (možda sam što zaboravio dodati).

Sve ostalo ide po isključivom zahtjevu korisnika. Ove programe tipa ccleaner ne volim stavljat pošto oni mogu napraviti veliko s*anje ako se slučajno neš krivo stisne.

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
16 godina

EDIT: obrisati

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2016 18:08 (SHELBY_09).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Pozdrav,

Molio bih za jednu informaciju. Naime, imam laptop Lenovo z70-80 i dok je kabel za miš bio uštekan u usb port s lijeve strane, cura ga nije vidjela i nogom zapela, te isčupala onaj mali "jezičak" što viri.

Sad ne radi ni taj usb port ni usb 3.0 koji je odmah do njega. 

Koliko otprilike košta popravak i što točno treb apopraviti? Da li su ti portovi u sklopu ploče pa treba mijenjati cijelu ploču ili se samo da to lokalno popraviti?

Puno hvala svima koji pomognu u naprijed.

0 0 hvala 0
15 godina
Bokmaister kaže...

Pozdrav,

Molio bih za jednu informaciju. Naime, imam laptop Lenovo z70-80 i dok je kabel za miš bio uštekan u usb port s lijeve strane, cura ga nije vidjela i nogom zapela, te isčupala onaj mali "jezičak" što viri.

Koliko otprilike košta popravak i što točno treb apopraviti? Da li su ti portovi u sklopu ploče pa treba mijenjati cijelu ploču ili se samo da to lokalno popraviti?

Najjeftinija opcija ti je nabavka USB huba i ukopčavanje istoga s desne strane koja radi. Meni su portovi prestali raditi na stolnom PC-u, pa su mi rekli da bi mijenjali ploču.

8 godina
neaktivan

Hvala na brzom odgovoru. Tako sam i mislio. Vjerojatno ću kupiti taj hub, pa je to onda to.

10 godina
Bokmaister kaže...

Pozdrav,

To se da lokalno popraviti. Kada si pokidao port vjerovatno si kratko spojio pinove i spržio element na ploči koji ograničava struju na portu. Oboje se da zamijeniti.

www.itelektronika.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice