-
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Više manje su svi isti, jedino što Bitfenix nema LED, ako ti ne treba LED ja bih uzeo njega jer je najjeftiniji!?
A Thermaltake? 80 kn je bio u ADM-u.
pozz i mene zanima kakav je taj Thermaltake 200mm ventilator, uzeo bih ga naprijed za svoje kučište.? http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_49_178&products_id=9721
Imam Coolermaster Megaflow i vent je odlican ! U usporedbi s Thermaltake-om je tisi i ima veci protok zraka ! Imas ga i u plavoj boji !
vidio sam ga, al planiram grafu u adm-u uzimat pa da sve naručim iz iste trgovine, a tamo pak nema nijedan osim toga thermaltakea
Moze preporuka 200 mm ventilatora, ali uvjet je da ga mogu spojit na potenciometar na kucistu? Za to mi treba 3-pinski, jel?
Jel ima kod nas negdje toga opce? Ako ih ima vise, onda bi bilo dobro da je sto jeftiniji..
Khm, da ispravim sam sebe, broj pinova nema veze sa regulacijom brzine vrtnje u ovom slucaju.. 2-pinski vent se najnormalnije moze regulirat, sto je i potpuno logicno kad se malo razmisli, jer su 2 zice dovoljne za regulaciju napona potenciometrom..
Pa eto, da nebi nekog zbunio moj prethodni post, znaci svaki ventilator se normalno spaja na potenciometar.. 
Mene je zbunio treci pin na potenciometru, al on je ako se ne varam samo za ocitavanje brzine vrtnje.. Bar mislim, nisam to siguran..
Dobro mislis. Zuta zica-brzina
Ali se 2 pina javljaju samo na grafickim karticama(stari modeli)
Moze preporuka 200 mm ventilatora, ali uvjet je da ga mogu spojit na potenciometar na kucistu? Za to mi treba 3-pinski, jel?
Jel ima kod nas negdje toga opce? Ako ih ima vise, onda bi bilo dobro da je sto jeftiniji..
KLIK ! Inace imam te Coolermasterove 200mm i dobri su !