Koji ventilator da kupim? (200mm)

poruka: 10
|
čitano: 4.329
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

-

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 23:02 (Ravngard).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Više manje su svi isti, jedino što Bitfenix nema LED, ako ti ne treba LED ja bih uzeo njega jer je najjeftiniji!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

A Thermaltake? 80 kn je bio u ADM-u.

SK crew
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

pozz i mene zanima kakav je taj Thermaltake 200mm ventilator, uzeo bih ga naprijed za svoje kučište.? http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_49_178&products_id=9721

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imam Coolermaster Megaflow i vent je odlican ! U usporedbi s Thermaltake-om je tisi i ima veci protok zraka ! Imas ga i u plavoj boji !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

vidio sam ga, al planiram grafu u adm-u uzimat pa da sve naručim iz iste trgovine, a tamo pak nema nijedan osim toga thermaltakea

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moze preporuka 200 mm ventilatora, ali uvjet je da ga mogu spojit na potenciometar na kucistu? Za to mi treba 3-pinski, jel?

Jel ima kod nas negdje toga opce? Ako ih ima vise, onda bi bilo dobro da je sto jeftiniji..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Khm, da ispravim sam sebe, broj pinova nema veze sa regulacijom brzine vrtnje u ovom slucaju.. 2-pinski vent se najnormalnije moze regulirat, sto je i potpuno logicno kad se malo razmisli, jer su 2 zice dovoljne za regulaciju napona potenciometrom..

Pa eto, da nebi nekog zbunio moj prethodni post, znaci svaki ventilator se normalno spaja na potenciometar.. {#}

Mene je zbunio treci pin na potenciometru, al on je ako se ne varam samo za ocitavanje brzine vrtnje.. Bar mislim, nisam to siguran..

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 14:47 (bikloner).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobro mislis. Zuta zica-brzina

Ali se 2 pina javljaju samo na grafickim karticama(stari modeli)

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: Koji ventilator da kupim? (200mm)
bikloner kaže...

Moze preporuka 200 mm ventilatora, ali uvjet je da ga mogu spojit na potenciometar na kucistu? Za to mi treba 3-pinski, jel?

Jel ima kod nas negdje toga opce? Ako ih ima vise, onda bi bilo dobro da je sto jeftiniji..

KLIK ! Inace imam te Coolermasterove 200mm i dobri su !

Music As A Weapon !!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice