Ajd mi savjetujte koji printer da uzmem do cca 600 kn?
U biti mi treba printer koji moze koristiti zamjenske boje, koje su naravno jako jeftine.
Jucer sam poslao svoj Canon iP 1000 u zasluzenu mirovinu!
Hvala!
Ajd mi savjetujte koji printer da uzmem do cca 600 kn?
U biti mi treba printer koji moze koristiti zamjenske boje, koje su naravno jako jeftine.
Jucer sam poslao svoj Canon iP 1000 u zasluzenu mirovinu!
Hvala!
Epson SX405, dobar printer ja ga imam, ali nemoj kupovati orginal tinte makar su 60Kn, imaju samo 5.2ml.
Dodaj ako možeš još 150kn i kupi Canon Pixma ip 4600,ima rezoluciju 9600 x 2400,ispis na dvd,mrak printer.
Ja imam Canon ip 4500 i jako sam zadovoljan,radim bolje fotografije nego sto rade u fotostudiju a ovaj ip 4600 ti je još bolji.
Evo gledam zamjensku tintu za tog Canona IP4600. I zanima me koja je razlika između
zamjenske s čipom i izamjenske bez čipa. Zato što je zamjenska bez čipa puno jeftinija.
Kaj moraš vadit čip i stavljat u drugu tintu ili.
Sta si odlučio MIKI.
Neznam ja koristim orginal tintu,gledao sam na youtubu tintu iz zamjenske bez čipa ule u onu sa čipom.
Hvala vam sto mi sa savjetima i osobnim iskustvima pomazete.
Nekako mi se svidja taj iP 4600, ali jos nisam stigao otici do trgovine da vidim cijenu zamjenske boje za njega.
Hvala vam sto mi sa savjetima i osobnim iskustvima pomazete.
Nekako mi se svidja taj iP 4600, ali jos nisam stigao otici do trgovine da vidim cijenu zamjenske boje za njega.
20ak kn u prosijeku, ali bez čipa...
Koji tintni printer kupiti?
Cijena cca 2000kn
A4
Jeftina tinta, ispis po stranici što jeftiniji
Godišnji ispis 4000 stranica