Koja je .net veza stabilnija: ADSL-USB/ADSL-Modem zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.551
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Koja je .net veza stabilnija: ADSL-USB/ADSL-Modem

Zanima me koja je stabilnija veza ADSL-a - USB (bezicna) ili Modem (zicna)

Moja konf.: Gigabyte EP45-DS3L, Intel Core 2 Duo E7400 @ 2.8 Ghz, Sapphire Radeon HD4850 512 MB, Samsung Spinpoint F1 640 GB, 2 x 2 GB 800 Mhz, Samsung T220 22", Antec Twelve Hundred.....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koja je .net veza stabilnija: ADSL-USB/ADSL-Mo
bugggger kaže...

dude, seriusly wtf?
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
16 godina
RE: Koja je .net veza stabilnija: ADSL-USB/ADSL-Mo
bugggger kaže...

modem
17 godina
neaktivan

Zanima te koji router je stabilniji: bežični ili žičani? Nema tu pravila, ovisno o proizvođaču-modelu. Evo ja npr. imam onaj speedtouch od t-coma i nemam nikakvih problema, a kad sam imao onaj žičani kasda bilo je svega, od prekidanja veze do nemogućnosti podizanja windowsa. Vjerovatno bi neki dobar žičani modem bio stabilniji od bežičnog, ali ne znam u kojem smislu misliš stabilniji...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni je onaj thompson zajebavao dok nisam originalni firmware stavio gore... najbolje je biti spojen preko kabla jer onda znaš da neće te bežićni zajebavat kao meni (po ljeti pregrije nakon 2 giga pa ga moram staviti u zamrtivač)

Abit AB9 PRO | Q6600 | 4 GB DDR2 800 | Zotac 9800 GTX+ AMP! | 2 x 320 GB Seagate RAID + 256 GB Western digital | 2 x LG DVD pržilice | DVB-S | i šlag na kraju SAMSUN FLOPPY

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice