DMX 512 konketor

poruka: 3
|
čitano: 5.958
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
DMX 512 konketor

Ne pitajte me kako ali dosao sam u posjed ovog. Naime nemam potrebni kabel za spajanje na PC. Kabel se zove DMX 512, nisam ga uspio naći nigdje na web stranicama u hr pa ako netko zna gdje ga mogu kupiti bio bih mu jako zahvalan.

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: DMX 512 konketor
momak kaže...

Ne pitajte me kako ali dosao sam u posjed ovog. Naime nemam potrebni kabel za spajanje na PC. Kabel se zove DMX 512, nisam ga uspio naći nigdje na web stranicama u hr pa ako netko zna gdje ga mogu kupiti bio bih mu jako zahvalan.

Uzmi običan mikrofonski kabel, razlika između mikrofonskog i dmx 512 je samo u različitom otporu,ali tebi treba prelaz softverskog signala na dmx. Recimo kad vidiš na nekom koncertu rasvjetu i moving heads to ti se sve upravlja preko kompjutera u kojem moraš imati poseban program koji je skup, a između rasvjete i kompjutera postoji par uređaja koji su isto tako skupi.Ako si mislio direktno kabelom spojiti komp. i  moving heads  neće ti ići.Taj uređaj što ti imaš koristi se za koncerte,a ne za privatno kod kuće.(može se i kod kuće ali su to skupi uređaji).Ako se smije znati odakle ti taj moving heads uređaj.

Na slici ti je mixeta za upravljanje rasvjetomDMX 512 Controller - 16 kanala,a druga slika je kabel koji tražiš.(muški,ženski) takvih kablova imaš u svakoj trgovini glazbene opreme.

Opis mixete:
USB 9700 DMX kontroler je projektiran za kontrolu svih vrsta DMX Lighting Effects. Bright LED zaslon pokazuje sve funkcije. Na kontroler je jednostavan u uporabi i možete lako naučiti upravljati ga. Pogodno za sve vrste izvedbe; kazalište, pozornici i tako dalje.

* 192 kanala DMX kontroler
* 16 DMX channels DMX po Light Effect (2 banke, kontrolirati MIDI)
* 30 memorije banaka sa 8 prizori svaki
* 6 različitih chases i do 240 prizori mogu biti spremljeni
* Kontrola do 12 DMX svjetlosne efekte
* LED Display
* Tissine
* Podesiva Fade Vrijeme
* Built-in Mikrofon za Sound Active Mode
* 19 inch zupčana Ugradnja (2U)
* MIDI Connection
* Podesiva brzina (preko regulator jačine / fleka gumb sync / preko Sound Active Mode / via External Source Audio)
* DMX veze, 3-pin XLR
* MIDI input; 5-pin DIN
* Potrošnja energije; 10W
* DC9-12V 300mA / adapter uključen
* Napon / Frekvencija; 220-230V / 50-60Hz ili 110-120V/50-60Hz
* Dimenzije; 57 * 22 * 13 cm
* Težina; 3 kg

Intel core 2 duo E4500,2x2.2 ghz Mb gigabyte 945P-DS3,s775 Ram 2GB PC5300,667Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.10 250GB,16MB GF 8500 GT 512MB Thermaltake VE7000BWS Soprano DX FortroN BlueStorm 500w Samsung SM 940NW 19" LCD Vodeno hlađenje Thermaltake big water 745
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2009 0:43 (MEGATON).
17 godina
neaktivan
RE: DMX 512 konketor

Što se tiče skupog softwarea, što nije dovoljan ovaj?

I jesi siguran da neće ići samo premo PC-a. Ne mislim ja nešto jako posebno raditi, samo isprogramirati par različitih pokreta da bude bolje na partyju za ekipu!

Head sam nabavio preprodajom (vjerojatno je ispao kroz prozor tvornice, neznam), 100€ je bilo dovoljno Smijeh

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice