Ne pitajte me kako ali dosao sam u posjed ovog. Naime nemam potrebni kabel za spajanje na PC. Kabel se zove DMX 512, nisam ga uspio naći nigdje na web stranicama u hr pa ako netko zna gdje ga mogu kupiti bio bih mu jako zahvalan.
Ne pitajte me kako ali dosao sam u posjed ovog. Naime nemam potrebni kabel za spajanje na PC. Kabel se zove DMX 512, nisam ga uspio naći nigdje na web stranicama u hr pa ako netko zna gdje ga mogu kupiti bio bih mu jako zahvalan.
* 192 kanala DMX kontroler
* 16 DMX channels DMX po Light Effect (2 banke, kontrolirati MIDI)
* 30 memorije banaka sa 8 prizori svaki
* 6 različitih chases i do 240 prizori mogu biti spremljeni
* Kontrola do 12 DMX svjetlosne efekte
* LED Display
* Tissine
* Podesiva Fade Vrijeme
* Built-in Mikrofon za Sound Active Mode
* 19 inch zupčana Ugradnja (2U)
* MIDI Connection
* Podesiva brzina (preko regulator jačine / fleka gumb sync / preko Sound Active Mode / via External Source Audio)
* DMX veze, 3-pin XLR
* MIDI input; 5-pin DIN
* Potrošnja energije; 10W
* DC9-12V 300mA / adapter uključen
* Napon / Frekvencija; 220-230V / 50-60Hz ili 110-120V/50-60Hz
* Dimenzije; 57 * 22 * 13 cm
* Težina; 3 kg
Što se tiče skupog softwarea, što nije dovoljan ovaj?
I jesi siguran da neće ići samo premo PC-a. Ne mislim ja nešto jako posebno raditi, samo isprogramirati par različitih pokreta da bude bolje na partyju za ekipu!
Head sam nabavio preprodajom (vjerojatno je ispao kroz prozor tvornice, neznam), 100€ je bilo dovoljno