Comp nece da ucita Micro SD kartice

poruka: 6
|
čitano: 3.435
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Comp nece da ucita Micro SD kartice

Pozz.Imam problem imao sam Micro SD od 1GB i imam onaj Citac memoriski kartica ubacim Micro u citac i na komp.I pise mi Please insert a disk into drive G tako isto kao i kad spojim sa telefonom ubacim u telefon i spojim preko USB isto pise ja sam mislio da se memoriska pokvarila evo sad sam bas otiso pre 5 min kupio od 4GB sa adapterom i isto sve...jel zna neko kako to da resim?A dole mi stoji kod sata ikonica uvijek nije nista ukljuceno od USB(Samo tastatura i mis)a i prije sam imao nije dole bila ta ikonica  kao da je ukljucen USB flash ono USB i kvaka zelena...Jel moze biti u tom problem sto mi dole stoji prije nikad nije bilo kad sam windowse dizao to se pojavilo i kako da je uklonim?Molim vas pomozite treba mi da bi popravio telefon da instaliram novi rom izbriso sam slucajno neki fajl pa nemogu da upalim tel..

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Comp nece da ucita Micro SD kartice

Jesi probao drugi usb utor na kompu koristiti?

13 godina
protjeran

Jesam..Izbriso sam drajvere sve USB i sad nemogu da instaliram drajvere za mis i tastaturu nista mi neradi nemogu po0krenut kako sad da instal drajvere za USB?

14 godina

Probaj ili system restore ili skinuti drivere sa stranice proizvodjaca MB

13 godina
protjeran

Kako cu sistem restore kad nemogu doc do njega da mogu ja bi i instaliro drajvere kad se upali komp ponu mi da instaliram al nemogu kliknut i preko tastature jel se moze instalirat preko drugog windowsa da instalriam drajvere na ovaj prvi

14 godina

probaj prepeglat windowse jedino je mozda to rješenje

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice