WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.955.570
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Re: WindowsPhone - Općenito

Steta sto nitko od vas nije probao koristiti Surface Hub i Windows Mobile uredaj - savrseno iskustvo, grupni poslovni razgovori,

konferencije, razmjena sadrzaja stvarnom vremenu.

Savrseno radi sa Windows laptopima i Windows mobitelima. iPhone/iOS i Android nije podrzan.

Sad ce Torent napisati da je Microsoft prodao "5 Surface Hubova", ali ako ga bas zanima,

u poduzecu u kojem radim ih ima 3 u jednom gradu, a poduzece ima tvornice u 4 zemlje,

na 9 mijesta, i svako mjesto ima Surface Hub uredjaj, minimalno 2.

Takodjer, Surface Hub nije za seljaka koji na mobitelu igra igrice i stavlja ROM-ove,

nego za poslovne ljude koji ga radom i glavom financijski opravdaju u roku 3 radna dana.

8 godina
neaktivan
vijest dana:

"Google Drive Issue Preventing Word Documents From Being Opened in Apple's Files App" (Applenws)

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Čitatelj kaže...

Steta sto nitko od vas nije probao koristiti Surface Hub i Windows Mobile uredaj - savrseno iskustvo, grupni poslovni razgovori,

konferencije, razmjena sadrzaja stvarnom vremenu.

Savrseno radi sa Windows laptopima i Windows mobitelima. iPhone/iOS i Android nije podrzan.

Sad ce Torent napisati da je Microsoft prodao "5 Surface Hubova", ali ako ga bas zanima,

u poduzecu u kojem radim ih ima 3 u jednom gradu, a poduzece ima tvornice u 4 zemlje,

na 9 mijesta, i svako mjesto ima Surface Hub uredjaj, minimalno 2.

Takodjer, Surface Hub nije za seljaka koji na mobitelu igra igrice i stavlja ROM-ove,

nego za poslovne ljude koji ga radom i glavom financijski opravdaju u roku 3 radna dana.

Sto ti mene spominjes? Jesam li ja sahranio platformu? Jesam li ja digao ruke od vlastitih uredjaja? I ja sam ti kriv? ccccc

Da nema mene sad bi bili umjesto androida ;)JA pricam surovu istinu umjesto izmisljotina koje plasira ovaj kur.c od ovce.... BTW nikad primerenji nadimak nisam vidio ;) Dodje ovdje lupi izmisljotinu i onda bjez....

Poslovni ljudi? opet ta mantra.....

14 godina
Kolko se ti pjeniš...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ja se ne sjećam kada sam zadnji put vidio da netko koristi wp uređaj. Bitni ste kao Hajduk u borbi za naslov prvaka hrvatske.

0 4 hvala 0
14 godina
E to te pitam, samo ti reci sto te muci!

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
davor333 kaže...
I bolje da ne koristiš, pametan telefon zaslužuje pametnog vlasnika...

Vidimo po tvojim inteligetnim i mudrim on topic postovima ;) Naravno zato je korisnika wp sve manje ;)

davor333 kaže...
Kolko se ti pjeniš...

davor333 kaže...
E to te pitam, samo ti reci sto te muci!

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo, javlja se jedan od onih koji ne postoje - 930, vec neke 2,5 godine - jos radi ko prvi dan,zadovoljan jer sluzi onomu za sto mi je potreban. (nazalost androidi koje sam imao su nakon 1 godine vec poceli stucati,a novi iz ducana nista polovno...al eto sve ima svoj rok).

Ne znaci ako sutimo da nas nema,ali opet kad se zeme nije to toliko ni bitno koliko koga ima,vec koliko su zadovoljni svojim aparatom - kao sto sam naveo, ja jesam.

lp

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Prema matematici hejtera ti si treci...

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Pošto je tema u k..cu da i ja malo napišem. Ovih dana mi je drago što koristim Windows platformu. You Tube na androidu totalno poblesavio. Najnovija nadogradnja aplikacije užasno trza na mom KitKat tabletu. Video snimci su plave boje. Isto je i na prethodnim inačicama koje su prije radile normalno, radi samo prastara koja dođe predinstalirana sa Androidom 4.4. Na Play Store-u gomila ljudi prijavljuje probleme. U isto vrijeme na Lumiji i laptopu sa Win10 koristim UWP Awesome Tube i myTube! aplikacije i sve savršeno, nema reklama, komentari uredno prikazani sa strane, ma milina. Nadam se da će Google nastaviti da nas zaobilazi sa zvaničnom aplikacijom.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Zvanicna aplikacija radi odlicno. Pricas kako tablet od prije koliko godina ne radi kako treba alumija od prije 2 godine radi kako treba ;) Zrelo razmisljanje. Al ok ako trebate lagati sami sebi i to vas usrecuje samo nastavite ;) 
Samo da podsjetim na neke izjave kako je google svakakav jer ne podrzava ms platformu a sadd je google nepozeljan ;) Hhehehehehe djecija posla ;)

14 godina
neaktivan
I na androidu imas 3rd party appove za jubito... Skini neki od njih i isprobaj. Za usporedbu bi bilo sluzbeni youtube app za android i sluzbeni za wp.
What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

sluzbeni radi odlicno a kit kat je andorid iz koje godine? I cudo ne podrzava novije aplikacije... Vjerujem da mu sve ostale nove aplikacije uredno rade na kitkatu...

16 godina
Torent kaže...

Zvanicna aplikacija radi odlicno. Pricas kako tablet od prije koliko godina ne radi kako treba alumija od prije 2 godine radi kako treba ;) Zrelo razmisljanje. Al ok ako trebate lagati sami sebi i to vas usrecuje samo nastavite ;) 
Samo da podsjetim na neke izjave kako je google svakakav jer ne podrzava ms platformu a sadd je google nepozeljan ;) Hhehehehehe djecija posla ;)

Gle, jel YouTube podržava KitKat - podržava. Onda očekujem da radi kako treba. Kako se tek užasno ponaša update servis, ni Greenify sa Xposed Instalerom ga ne može ubit, a cucla bateriju nenormalno. Google trenutno i nije baš poželjan. Na GDrive nude pišljivih 15GB besplatno, a ja na 2 MS računa imam 50GB i 40GB besplatno. Tražilica im je jedino što valja, te YouTube zbog gomile sadržaja.

PS.

Zamalo da zaboravim, kako kreirati novi Google račun a da ne mora biti: dajminormalanusernamehebotiiiimattteeersvooojuuuu@gmail.com

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.9.2017 13:30 (uss).
9 godina
odjavljen

Prihvati cinjenicu da imas stari uredjaj koji je vrijeme pregazilo....De reci iz koje godine ti je taj tablet a koje telefon? 

I svi servisi od msa uredno rade na androidu. Ko te tjera da koristis google? Otvoris racun jdskačjfkldsčjfkdlčsjfkdlčsajfdks@gmail.com povezes mob na njega i zaboravis da postoji. Nikad ga ne moras otvoriti.....To problem?

Btw koliko ti ms nudi bespatno prostora? 15 gb sto je drasticno razlicito od googlea koji nudi uzasnih 15 gb.... Bas je to bezveze od google a super od msa....

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.9.2017 13:35 (Torent).
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Tablet ima malo jači procesor od Lumije i isto RAM-a. Nebitno, na nekoliko Android uređaja sam se uvjerio da nove inačice aplikacija skroz uspore starije Androide. Ma nema problema, samo iznosim dobre i loše osobine obje platforme, pošto ovdje iznosite jednostrane činjenice. Pročitaj komentare ispod aplikacija na Play Store-u, ne misliš valjda da su to sve MS apostoli. Ne prijatelju, to su nezadovoljni korisnici Androida.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Na koliko si se uvjerio? Ja u kuci imam 6 androida od jedne do 4 godine stare od flagshipa do jeftinih i svi vrte youtube uredno. I skype i viber i sve ostalo...

Sto se tice ocjena evo ocjena: 

5-66,9%

4-14,1%

3-6,8%

2-3,18%

1-9,06%

Ukupno ocjena 21.165.510 korisnika

Bas su nezadovoljni....

Avesome tube za mobilnu platformu ima 1 (1) ocjenu. A tamo 21 milion ocjena...

myTube nema niti jednu ocjenu.... 

O cemu pricas ti uopste???

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ocjene su akumulirane godinama i to što je Google nešto zeznuo prije dva mjeseca neće odmah pokvariti prosjek, ali ti ignoriraš nekoliko milijuna ljudi koji daju loše ocjene i vjerojatno imaju probleme sa aplikacijom ili uređajem. Možda nije kriv Google, ovo je kritika za cijelu platformu. Nemoj mi samo pričati kako su loši i jeftini neki android uređaji jer to znam. Ali priznat ćeš da je to jedan od razloga zašto android zauzima toliko procenata. Ako koriste sve prednosti mnoštva proizođača, neka kusaju i posljedice.

Ne znam zašto ovoliko diskutiramo oko nekih nebitnih detalja. Problem postoji već dva mjeseca, korisnici prijavljuju, Google ne rješava. Nije ni MS bolji i oni vuku neke probleme mjesecima i možda ih i ne riješe. Samo mi je zanimljivo kako odmah grizeš na protunapad na Android, a mjesecima pljuješ po WM. Mi korisnici WM možda izgledamo kao MS apostoli, ali ti i još par likova ste gori od Jehovinih svjedoka i Adventista zajedno.

2 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Sad smo u offtopicu, ali: 

• niko te nije terao da updateuješ
  • ako nova verzija radi loše, a prethodna je radila dobro, verujem da postoje načini da se downgradeuje nazad
  • ako te prethodno mrzi, YT bi trebalo da radi korektno i iz browsera, dok ne izađe sledeći update koji će popraviti stvar
  • na Win platformi nikad ni jedna aplikacija nije dobila jedan loš update? B**** please!

Ako voliš MS-ove servise i njihov besplatni storage, niko ti na Androidu ne brani da otvoriš MS account i instaliraš OneDrive i sve ostale MS aplikacije (koje rade odlično na toj platformi).

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
uss kaže...

Ocjene su akumulirane godinama i to što je Google nešto zeznuo prije dva mjeseca neće odmah pokvariti prosjek, ali ti ignoriraš nekoliko milijuna ljudi koji daju loše ocjene i vjerojatno imaju probleme sa aplikacijom ili uređajem. Možda nije kriv Google, ovo je kritika za cijelu platformu. Nemoj mi samo pričati kako su loši i jeftini neki android uređaji jer to znam. Ali priznat ćeš da je to jedan od razloga zašto android zauzima toliko procenata. Ako koriste sve prednosti mnoštva proizođača, neka kusaju i posljedice.

Ne znam zašto ovoliko diskutiramo oko nekih nebitnih detalja. Problem postoji već dva mjeseca, korisnici prijavljuju, Google ne rješava. Nije ni MS bolji i oni vuku neke probleme mjesecima i možda ih i ne riješe. Samo mi je zanimljivo kako odmah grizeš na protunapad na Android, a mjesecima pljuješ po WM. Mi korisnici WM možda izgledamo kao MS apostoli, ali ti i još par likova ste gori od Jehovinih svjedoka i Adventista zajedno.

1. Ne ignorisem ja nista vec ti ignorises moje pitanje koji je uredjaj u pitanju. 

2. Mnogo je razloga zasto android zauzima toliko trzista. Youtube odlicno radi na iole pristojnom i novijem uredjaju a ti uvijek mozes instalirati verziju koja radi.

https://www.apkmirror.com/uploads/?q=youtube

3. Koji problem postoji 3 mjeseca? Ja oko sebe imam barem 30 uredjaja koje svaki dan koriste ljudi koje ja vidjam nekoliko puta dnevno i koji sve probleme prijavljuju meni jer se kuzim u materiju i niko ne prijavljuje nikakve probleme. Mozda zato sto im uredjaji nisu stariji od 4 godine a tvoj vjerovatno jest....

4. Gdje ja to branim bilo koga? Bas mene briga za android koji ima more mana ali je drugi svemir za Wp i puno bolji od IOS-a.... 

Vi ovdje volite iznositi ciste laze tek onako da se osjecate bolje sa tim kramam koje nemate cime zamijenuti osim sto mastate o nekim surface mobitelima koje nema na vidiku i koje novinari izvuku na specijalizovanim portalima cisto da napisu nesto veselo u tmurnim vremenima umiruce platforme.....

8 godina
protjeran
A jadni mi na umirucoj platformi. Vec godinama umire pa nikako da umre. :)

Ako nekog zanima, Microsoft proda vise licenci za Windows Mobile 6.x godisnje, nego Google, jer Google nema platformu za poslovne uredjaje.

Osobno koristim Intermec CK71, te uskoro nabavljam stotinjak komada CK75 modela.

Jest stara Windows Mobile platforma, ali je pouzdana, sigurna, i RADI. Ono sto Google nikad nece proizvesti, MS prodaje godinama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Čitatelj kaže...
A jadni mi na umirucoj platformi. Vec godinama umire pa nikako da umre. :)

Ako nekog zanima, Microsoft proda vise licenci za Windows Mobile 6.x godisnje, nego Google, jer Google nema platformu za poslovne uredjaje.

Osobno koristim Intermec CK71, te uskoro nabavljam stotinjak komada CK75 modela.

Jest stara Windows Mobile platforma, ali je pouzdana, sigurna, i RADI. Ono sto Google nikad nece proizvesti, MS prodaje godinama.

Umrla je ;) 

A jest ti poredjenje ;) Google ne prodaje licence nikome i nizasta i neces vjerovati odlicno zivi ;)

Intermec CK71 nije phone uredjaj i ne vidim kakve to veze ima sa temom? Ili cisto onako da se lupi nesto ;)

Google ne proizvodi uredjaje kao ni MS ;)

Isto tako neces vjerovati se googleove platforme rade ;) I u mobitelu i u televizoru i u satu i u svim drugim uredjajima ;) Btv gledao si zadnji izvjestaj o marketshare google i msove mobilne platforme? Ako ms uopste i mjere.... 

A da. Platforma nije mrtva jer si ti kupio stotinjak uredjaja koji uopste nisu mobiteli  i koje nisi kupio ood msa i za koje ms ne daje support ;) Kakve veze to ima sa temom?

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Tu grdobu od $2000+ korisitš kao svoj lični uređaj, ili za neku specijalizovanu namenu koja opravdava izgled, cenu, gabarite i ostale značajke? 

za ostale kolege, "drška od pištolja" je odvojiva

Zanimljivo je kao kuriozitet i verujem da dobro obavlja svoj posao, ali na svetu postoje hiljade takvih uređaja za specifične namene, zasnovanih na ko zna kojoj, poznatoj ili nepoznatoj platformi (dobra stvar kod "zastarelih" platformi je da su do sada dobro istražene, zbog praktično nikad ne ispoljavaju neočekivano ponašanje, a zahvaljujući svojoj starosti, na savremenijem hardwareu je brzina izvršavanja takva da se gotovo onašaju kao real time sistemi; i to je super, ali suštinski samo treba uzeti dovoljno star i primitivan software; na x86 platformi je, recimo, Windows 3.1 jedno vreme bila relativno popularna platforma).

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Ma ljudi treba pustiti jadne nesretnike koji imaju WP da međusobno komuniciraju u miru kako bi riješili barem dio svojih mnogobrojnih problema s mrtvim OSom. U slučaju da netko nadobudan naiđe u temu kako bi potražio savijet o kupnji WP mobitela treba uložiti maksimalne napore da ga se odvrati od toga jer postoje puno bolji i jeftiniji dumb phoneovi od Lumija.

1 1 hvala 0
14 godina
Riječi ti se pozlatile paolo, pustiti nas na miru, neprocjenivo...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

surfajuci nes po netu naletio na jedan clanak .... i odmah se sjetio ove grupe ... fakat mi je zabavno citat komentare . . .posebno od onoga koji je pomogao androidu da nadje neki hotelcic?! . . . i htc imao pokusaj upada u mobitel . . zakon . . ono otvorim pivu zapalim cigaru i citam temu . . 

nego vezano za link ...

http://phandroid.com/2017/09/26/bill-gates-switches-to-android/

pa cak je bill gates odustao od windows phona . . .

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Jos i ti odustani

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Torent kaže...

Umrla je ;) 

A jest ti poredjenje ;) Google ne prodaje licence nikome i nizasta i neces vjerovati odlicno zivi ;)

Intermec CK71 nije phone uredjaj i ne vidim kakve to veze ima sa temom? Ili cisto onako da se lupi nesto ;)

Google ne proizvodi uredjaje kao ni MS ;)

Isto tako neces vjerovati se googleove platforme rade ;) I u mobitelu i u televizoru i u satu i u svim drugim uredjajima ;) Btv gledao si zadnji izvjestaj o marketshare google i msove mobilne platforme? Ako ms uopste i mjere.... 

A da. Platforma nije mrtva jer si ti kupio stotinjak uredjaja koji uopste nisu mobiteli  i koje nisi kupio ood msa i za koje ms ne daje support ;) Kakve veze to ima sa temom?

Definiraj "phone uredjaj". I molim te, odluci se, engleski, njemacki, ili hrvatski. Nemoj mi mjesati 3 jezika za opis jedne stvari.

Glupo je i nepismeno.

Ili je "phone device" ili je "mobilni uredjaj" - nema "phone uredjaj".

Moja definicija moblnog uredjaja je mocunost GSM-a, dakle posjedovanje SIMM kartice,

koja omogucuje telefoniranje, SMS i mobilni internet - sto sve ovaj uredjaj ispunjava.

A i mnogo toga vise.

PS - Samo nek se prodaju droidi, Microsoft na njima super zaradjuje. A ako mislis da Google ne naplacuje licence,

onda ocito nista ne znas, jer Google naplacuje licence za mobilne uredjaje i za razvijnu okolinu.

Moja predvidjanja za 2020.:

Tor(r)ent: "majkrosoft je mrtaaavvv, to ti nevaljaaaa, sranjeee..."

Ostali: "Jos uvjek koristimo mobilne windowse i nisu sranje nit mrtvi"

Tor(r)ent: "ma sranjeee jee, to je mrtvoooo, tog nemaaaa..."

Ostali: "Nisi ni ti pismen pa postojis..."

8 godina
neaktivan
Previse pridajes paznje jednom jadniku Trolentu koji samo zeli da se hvali njegov odabir moba,pogledaj malo ios teme pa bus vidil kako Trolent trola

3 0 hvala 0
14 godina

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice