WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.955.625
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito

Odlicno se prodavao i svi ga ovdje na forumu imate....

Prodavace ga dok ne iscrpe zalihe.... Nece ga baciti sa mosta naravno ali ne ocekuj nasljednika....

9 godina
neaktivan
Fascinantno koliko se netrpeljivosti, koliko se mržnje nakupilo kod nekih googlaša naspram jednog OS-a.

Suludo je to koliko se truda i energije troši na izmišljanje lažnih negativnih vijesti za OS koji koristi svega nekoliko 10-aka milijuna korisnika, možda 30-40 milijuna u svim zemljama svijeta.

Umjesto da se potiče raznolikost, kupci sami sebe osuđuju na monopoliste. A kad unište konkurenciju počnu gunđati na stanje koje su sami stvorili.

Nemrem si verovati, ali valjda to tako mora biti. Ljudska glupost je neizmjerna, rekli su to pametni ljudi prije puno godina.

3 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Znaci stranica koju vi citirate je u redu kad vam se vijest svidja a izmisljaju i lazu kad vam se ne svidja? Kako zrelo razmisljanje ;)

16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ma to je svjetska zavjera protiv tog OS-a da ga sprijece da zgazi ios i android....

16 godina
neaktivan
Torent kaže...

Ma to je svjetska zavjera protiv tog OS-a da ga sprijece da zgazi ios i android....

ma to je gsm arena, svjetska verzija žute štampe, imperijala i slično 

iPhone is a smartphone for dumb people
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

davore ogorčenost je zajebana stvar

0 1 hvala 0
13 godina
karlanal kaže...

davore ogorčenost je zajebana stvar

Znaci Davor...

Ocito dobru vezicu ima sa adminima, jer offtopic ide i trolla u svakoj temi.

Vjerojatno neki forumas stari sa novim acc. koji nema pametnija posla nego 24/7 trolanje.

everyday i'm shuffling...
14 godina
Cemu nervoza?
Update: HP has responded with the following statement:
HP is always responding to customer feedback to deliver the best product experiences. We remain committed to our mobility strategy and vision and will sell the Elite x3 through 2019 while continuing to enhance our portfolio delivering multi-OS devices, accessories and workflow transformation solutions. Mobility is an exciting and rapidly evolving area, and HP will continue to explore ways to address our customers' mobile computing needs.
Original article follows.
A new report suggests that HP is planning to kill the Elite x3 with Windows 10 Mobile in November, after just a year of sales.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Torent kaže...

Odlicno se prodavao i svi ga ovdje na forumu imate....

Prodavace ga dok ne iscrpe zalihe.... Nece ga baciti sa mosta naravno ali ne ocekuj nasljednika....

davor333 kaže...
Cemu nervoza?
Update: HP has responded with the following statement:
HP is always responding to customer feedback to deliver the best product experiences. We remain committed to our mobility strategy and vision and will sell the Elite x3 through 2019 while continuing to enhance our portfolio delivering multi-OS devices, accessories and workflow transformation solutions. Mobility is an exciting and rapidly evolving area, and HP will continue to explore ways to address our customers' mobile computing needs.
Original article follows.
A new report suggests that HP is planning to kill the Elite x3 with Windows 10 Mobile in November, after just a year of sales.

TI ga imas? Planiras ga kupiti? Zasto mi niko ne odgovori koji mi je naredni windows phone uredjaj? A sta si ti mislio da ce HPO reci? Zaboli nas tuki za vas ukidamo ga jer je bezobrazno skup i nismo prodali vise od 100 komada pa eto imacete ga za kupiti dok se ne rijesimo zaliha.....

delivering multi-OS devices? Koji su to devices? Osim ovog za koji sami kazu da ga ukidaju....Pardon prestaju proizvoditi ali ce ga prodavati dok ga se ne rijese..... Primijeti da kazu ne prestaju prodavati a o proizvodnji niko nista ne prica ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.9.2017 11:09 (Torent).
14 godina
Torent, opet se sekiraš? A zašto? Zašto to tebe tolko muči?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
davor333 kaže...
Torent, opet se sekiraš? A zašto? Zašto to tebe tolko muči?

Ma nema vas a cijeli dan me niko nije nasmijao ;) Al sad sam dosao kuci pa pricam sa klincima ;) To je taj nivo razgovora ti i klinac  od 7 godina samo sto je on puno ozbiljniji ;)

13 godina
davor333 kaže...
Cemu nervoza?

Sorry mislio da se ovaj torent zove davor . Lik mi na zivce ide, mislim "torent" ne ti .

9 godina
odjavljen

A cime? Jbg ruzno je cuti tuznu istinu al sta ja tu mogu. Mislite da je meni lako? Imam nexus 6p i sad ne zanm sta da radim. Da ostavim njega al nece dobiti android 9, da kupim pixel sad ce mu pasti cijena pa cu dobiti 9 ali ne i 10 ili da kupim pixel 2 sad kad izadje i onda cu dobiti i 9 i 10.... lako je vama nemate tih problema. Nemate novih telefona za kupiti i mirni...

13 godina
Torent kaže...

A cime? Jbg ruzno je cuti tuznu istinu al sta ja tu mogu. Mislite da je meni lako? Imam nexus 6p i sad ne zanm sta da radim. Da ostavim njega al nece dobiti android 9, da kupim pixel sad ce mu pasti cijena pa cu dobiti 9 ali ne i 10 ili da kupim pixel 2 sad kad izadje i onda cu dobiti i 9 i 10.... lako je vama nemate tih problema. Nemate novih telefona za kupiti i mirni...

Aha znaci ipak malo ljubomora s tvoje strane,

jer windows phone imaju stalne update-ove, a ti jadan zapeo na android-u 8.0.

Mozda da kupis windows phone i rijesena stvar ili ti nedopusta to tvoja tikvica koja misli da windows phone je srot ili sto vec ? :(

8 godina
neaktivan
Trolent jadan samo pokusava hvaliti svoj mob,evo,Trolent da te utjesim,imas super mob

0 0 hvala 0
14 godina
Tolent o Nexusu na windows temi, hahaha dobar si covjece! Nego, Trgovina mi se danas azurirala nakon 3 dana, skroz je izbacivalo gresku kod azuriranja. Tek nakon restarta je krenulo... Nisam bas naviknut na te restarteve, ali sto je tu je...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Nakon skoro 4 godine, moja Lumia 920 je prestala raditi.

Tocnije, digitizer je otkazao poslusnost.

Najbolji mobitel koji sam imao.

Ekran je slomljen u manje od 6 mjeseci od kupnje od tada sam ga koristio ovakvog kakav je na slici. Nisam ga nikad zamijenio, jer je mobitel radio super. Sve tipke, cak i ova smrskana search tipka je radila.

Ono sto me najvise odusevilo jer OS. Brz zadnjeg dana isto kao i prvog. Ugodan za koristenje i lijep. I mikrofoni, mogao sam buku snimat, kakvu god sam htio, a da se sve cuje i razumije (koliko to mikrofon na mobitelu moze).

Uglavnom, zao mi je sto je OS propao i sto ne postoji nikakva buducnost za njega. MS si je sam kriv. Steta.

3 0 hvala 0
15 godina

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
9 godina
odjavljen

Ma to lazu to je zavjera da se unisti taj OS a bill samo koristi taj mob dok ne dodje surface phone.....

16 godina
neaktivan
Torent kaže...

Ma to lazu to je zavjera da se unisti taj OS a bill samo koristi taj mob dok ne dodje surface phone.....

ma na kraju krajeva, šta on zna 

9 godina
neaktivan
Evo ovaj 3 i pol godine koristio smrskan telefon i kaže prelijep. Pa kako si ovo mogao u tom stanju upotrebljavati i jedan dan a ne 3 godine, tajvi mi nikada neće biti jasni.

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
nemilosrdna borba za ovih 40-ak milijuna korisnika ne posustaje.

A ja, jučer opet pomagao Androidu, koji s navigacijom nije mogao pronaći jedan hotelčić. Pomagao kolegici da nazove kćer, jer se njen htc zabavljao sam sa,sobom. Na kraju antivirus na njenom htc-u detektirao pokušaj upada dok je sjedila u birtiji.

Previše je to za moj ukus, za samo jedno veče.. Ne mičem se od WP. Pa dok traje - traje. A barem do 2021. će trajati, kako sada stvari stoje.

4 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Koji antivirus koji virus i koji hotelcic ;) tvoj mob nasao a njen nije a koriste iste karte ;)

Malkice neobicno? Da ti malkice ne lagis kao i obicno? Malkice? Ajd priznaj nece te niko kazniti ;)

16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

zadnja dva korisnika wp-a u hrvatskoj

0 1 hvala 0
8 godina

Zaboravio si 3 lumie koje se koriste kod mene doma.... 😊
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito