Odlicno se prodavao i svi ga ovdje na forumu imate....
Prodavace ga dok ne iscrpe zalihe.... Nece ga baciti sa mosta naravno ali ne ocekuj nasljednika....
Prodavace ga dok ne iscrpe zalihe.... Nece ga baciti sa mosta naravno ali ne ocekuj nasljednika....
Znaci stranica koju vi citirate je u redu kad vam se vijest svidja a izmisljaju i lazu kad vam se ne svidja? Kako zrelo razmisljanje ;)
Ma to je svjetska zavjera protiv tog OS-a da ga sprijece da zgazi ios i android....
Ma to je svjetska zavjera protiv tog OS-a da ga sprijece da zgazi ios i android....
ma to je gsm arena, svjetska verzija žute štampe, imperijala i slično
davore ogorčenost je zajebana stvar
davore ogorčenost je zajebana stvar
Znaci Davor...
Ocito dobru vezicu ima sa adminima, jer offtopic ide i trolla u svakoj temi.
Vjerojatno neki forumas stari sa novim acc. koji nema pametnija posla nego 24/7 trolanje.
TI ga imas? Planiras ga kupiti? Zasto mi niko ne odgovori koji mi je naredni windows phone uredjaj? A sta si ti mislio da ce HPO reci? Zaboli nas tuki za vas ukidamo ga jer je bezobrazno skup i nismo prodali vise od 100 komada pa eto imacete ga za kupiti dok se ne rijesimo zaliha.....
delivering multi-OS devices? Koji su to devices? Osim ovog za koji sami kazu da ga ukidaju....Pardon prestaju proizvoditi ali ce ga prodavati dok ga se ne rijese..... Primijeti da kazu ne prestaju prodavati a o proizvodnji niko nista ne prica ;)
Ma nema vas a cijeli dan me niko nije nasmijao ;) Al sad sam dosao kuci pa pricam sa klincima ;) To je taj nivo razgovora ti i klinac od 7 godina samo sto je on puno ozbiljniji ;)
Sorry mislio da se ovaj torent zove davor . Lik mi na zivce ide, mislim "torent" ne ti
.
A cime? Jbg ruzno je cuti tuznu istinu al sta ja tu mogu. Mislite da je meni lako? Imam nexus 6p i sad ne zanm sta da radim. Da ostavim njega al nece dobiti android 9, da kupim pixel sad ce mu pasti cijena pa cu dobiti 9 ali ne i 10 ili da kupim pixel 2 sad kad izadje i onda cu dobiti i 9 i 10.... lako je vama nemate tih problema. Nemate novih telefona za kupiti i mirni...
A cime? Jbg ruzno je cuti tuznu istinu al sta ja tu mogu. Mislite da je meni lako? Imam nexus 6p i sad ne zanm sta da radim. Da ostavim njega al nece dobiti android 9, da kupim pixel sad ce mu pasti cijena pa cu dobiti 9 ali ne i 10 ili da kupim pixel 2 sad kad izadje i onda cu dobiti i 9 i 10.... lako je vama nemate tih problema. Nemate novih telefona za kupiti i mirni...
Aha znaci ipak malo ljubomora s tvoje strane,
jer windows phone imaju stalne update-ove, a ti jadan zapeo na android-u 8.0.
Mozda da kupis windows phone i rijesena stvar ili ti nedopusta to tvoja tikvica koja misli da windows phone je srot ili sto vec ? :(
Nakon skoro 4 godine, moja Lumia 920 je prestala raditi.
Tocnije, digitizer je otkazao poslusnost.
Najbolji mobitel koji sam imao.
Ekran je slomljen u manje od 6 mjeseci od kupnje od tada sam ga koristio ovakvog kakav je na slici. Nisam ga nikad zamijenio, jer je mobitel radio super. Sve tipke, cak i ova smrskana search tipka je radila.
Ono sto me najvise odusevilo jer OS. Brz zadnjeg dana isto kao i prvog. Ugodan za koristenje i lijep. I mikrofoni, mogao sam buku snimat, kakvu god sam htio, a da se sve cuje i razumije (koliko to mikrofon na mobitelu moze).
Uglavnom, zao mi je sto je OS propao i sto ne postoji nikakva buducnost za njega. MS si je sam kriv. Steta.
zajebano
Ma to lazu to je zavjera da se unisti taj OS a bill samo koristi taj mob dok ne dodje surface phone.....
Ma to lazu to je zavjera da se unisti taj OS a bill samo koristi taj mob dok ne dodje surface phone.....
ma na kraju krajeva, šta on zna
Koji antivirus koji virus i koji hotelcic ;) tvoj mob nasao a njen nije a koriste iste karte ;)
Malkice neobicno? Da ti malkice ne lagis kao i obicno? Malkice? Ajd priznaj nece te niko kazniti ;)
Cak je i Gates odustao od WP-a
iman i ja jednu kući ali se ne koriste