Možda je glupo pitanje, ali da li se mogu ledice na L920 koristi kao svjetiljka?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možda je glupo pitanje, ali da li se mogu ledice na L920 koristi kao svjetiljka?
Naravno...imas podosta app koje vrse za tu svrhu.
samo da kažem... ova refocus je totalno cool aplikacija!
Radi li ona fora za instalaciju appova sa sd kartice? Ne pojavljuje mi se ta mogucnost. Pokusavam to na HTC 8S mobitelu zbog memorije..
Piše da se skinu aplikacije u .XAP na komp, prebace na microSD karticu i ode u Market gdje bi se trebala pojaviti opcija instalacije sa SD memorije, no nema je..
Prva prava aplikacija za gmail na WP-onu.
Odlična je. Mail stiže instantno.
E da i google je updatan za WP.
Kada stiže GDR3 update za Lumiu 920 i kako složit glance? Imam GDR2 update al nigdje ne vidim tu opciju za glance.
Ljudovi imam problem sa video zapisima odnosno više je neznanje nego problem, ne razmem se baš u video formate i convertiranje
Kada snimim neki video sa L920 i kad taj video prebacim ili pregledavam sa moba na komp on zapinje i slikom i zvukom... Video je u mp4 formatu, eh sad da li ja njega trebam convertat u neki drugi format da bi on normalno šljakao ili bi trebao na mobu mijenjati neke postavke prilikom snimanja?
Kada stiže GDR3 update za Lumiu 920 i kako složit glance? Imam GDR2 update al nigdje ne vidim tu opciju za glance.
skini SysApp Pusher i u njemu update sve sistem aplikacije od nokie!!! I ja sam imao isti problem kad sam resetira telefon
Pozdrav, instalirala sam Viber na Lumiu 520, dali postoji mogučnost nadogradnje još stickersa i emoticonsa na tu aplikaciju.. Hvala
Skinuo, glance radi sad
Još sam updejtao par stvari i dobio neke nove opcije tipa profil boja, blokiranje poruka i poziva.
Pozdrav, instalirala sam Viber na Lumiu 520, dali postoji mogučnost nadogradnje još stickersa i emoticonsa na tu aplikaciju.. Hvala
Nazalost, ne postoji mogucnost :)
Radi li ona fora za instalaciju appova sa sd kartice? Ne pojavljuje mi se ta mogucnost. Pokusavam to na HTC 8S mobitelu zbog memorije..
Piše da se skinu aplikacije u .XAP na komp, prebace na microSD karticu i ode u Market gdje bi se trebala pojaviti opcija instalacije sa SD memorije, no nema je..
Ne pojavi se bas odmah, mislim da moras pricekati da se on "refresha" ili tako nesto - ili uraditi restart telefona - sto je malo glupo.
Da li postoji mogucnost sync bookmark-a nesto tipa Chrome na Android-PC s bilo kojim browserom ?!
Privlacan mi je WP ali sync preko 300 bookmarka mi je "must"
Da li postoji mogucnost sync bookmark-a nesto tipa Chrome na Android-PC s bilo kojim browserom ?!
Privlacan mi je WP ali sync preko 300 bookmarka mi je "must"
na žalost ne ali sam primjetio da mi IE11 uredno synca bookmarke sa telefona na PC. šteta što ne može i obratno ali možda i dođe...
Maxthon ima bookmark sync, ali mislim da i na PC-u moras koristiti Maxthon...
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/maxthon/7930f298-bd1e-462c-bbf2-0e36f26d04d4
odličan workaround!
Pamti li maxton passworde?
Jučer sam postao ponosni vlasnik L920, zasad prezadovoljan, odličan mobitel
Za početak imam 2 pitanja (bit će ih sigurno još tokom idućih par dana), preporuka case-a za mobitel sa ebay-a, po mogućnosti da tanji, prozirni i da je mekan, ali može i neki običan
te aplikacija za bateriju, tj da piše koliko sam koristio wlan, koliko je radio ekran, i te stvari znači da je malo detaljnija aplikacija.
Ekipa rade li vama video zapisi sa blip.tv? Imam HTC 8S i nemogu pokrenuti nijedan video na njihovoj stranici - pokušao sam sa IE i UC browserom.
Jučer sam postao ponosni vlasnik L920, zasad prezadovoljan, odličan mobitel
Za početak imam 2 pitanja (bit će ih sigurno još tokom idućih par dana), preporuka case-a za mobitel sa ebay-a, po mogućnosti da tanji, prozirni i da je mekan, ali može i neki običan
te aplikacija za bateriju, tj da piše koliko sam koristio wlan, koliko je radio ekran, i te stvari znači da je malo detaljnija aplikacija.
Ja sam si nedavno uzeo ovu maskicu sa ebaya http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=350783377314 Sto se tice kvalitete odlicna je, od ovog kupca imas jako velik izbor i dodje u roku 7 dana..
koristim battery perfomance app ali on nema statistiku ekrana ali zato sve drugo ima... što se tiće covera, jesi li siguran da želiš to lijepo nago tijelo obući u neku jeftinu kineski haljinicu?
imam l920 od proljeća bez covera i bez folije- nigdje ni crtice. kvalitetan ti je to mob
koristim battery perfomance app ali on nema statistiku ekrana ali zato sve drugo ima... što se tiće covera, jesi li siguran da želiš to lijepo nago tijelo obući u neku jeftinu kineski haljinicu?
imam l920 od proljeća bez covera i bez folije- nigdje ni crtice. kvalitetan ti je to mob
Slazem se s tobom, ali meni se lumijica pocela grebati ispod kamere jer mi je takav posao da su mi djepovi uvijek puni kljuceva i olovaka :)
Slazem se s tobom, ali meni se lumijica pocela grebati ispod kamere jer mi je takav posao da su mi djepovi uvijek puni kljuceva i olovaka :)
Ja sam uz l920 dobio cover ali nikako mi ne leže coveri, kupiš telefon super dizajna onda ga umotas u neku kinesku plastičurinu!! Ali opet nije ni glupo nek ti jednom padne na pod aleluja, neznam stvar je ukusa ...
Imao bi ga radije bez case jer mi je lijep, ali sa case-om sam sigurniji..
Zato bi i uzeo neki tanki, mekani i prozirni.
Mobiteli su puno puno ljepsi bez maskica/zastita i tih gluposti al je dosta sigurnije imat na njemu to, ipak se ne kupuje mob svaki mjesec dana
Baš to, ja sam prije Lumie ima iPhone 4, prvih godinu dana bez maske, zadnje staklo je imalo možda jednu ogrebotinu sitnu i onda mi jedan dan padne na beton i zgulim dva ćoška,
staklo nekim čudom nije puklo, mrvicu se otkrhnulo i otad je uvijek bio u case-u.
Ružan mi je bio s njim, ali drugi put kad je pao ništa nije bilo.
Ja kad imam maskicu na mobitel nijednom mi ne pada, al kad nemam maskicu pada koda se lijepi za pod, bas nemam srece -.-
Kako ovo rjesiti?

Kako ovo rjesiti?
People > settings > filter my contact list?