Ovo stvarno nisam znao: da se wp mobiteli ne mogu puniti dok su ugašeni. Sa GDR3 je omogućeno na HTC-u 8x. http://www.wpcentral.com/windows-phone-update-3-enables-powered-charging-htc-8x
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo stvarno nisam znao: da se wp mobiteli ne mogu puniti dok su ugašeni. Sa GDR3 je omogućeno na HTC-u 8x. http://www.wpcentral.com/windows-phone-update-3-enables-powered-charging-htc-8x
da, poludio sam na to kad sam skužio... smješno ali tako je. zašto - nemam blage veze...

Crkne baterija, staviš punit, mob se sam uključi.

Crkne baterija, staviš punit, mob se sam uključi.
Nije li tako isto s iPhone?

I meni se automatski uključi na Lumiji 520.
A još je blesavo što se "štednja baterije" mora svaki put uključiti nakon punjenja jer opcija _"UVIJEK" (štednja), nije preporučljiva.
Koji im je to klinac

Ako se battery saver uključi, ne znam na koliko posto baterije, onda servisi poput Whatsapp ne rade jer ih isključi.
I meni se automatski uključi na Lumiji 520.
A još je blesavo što se "štednja baterije" mora svaki put uključiti nakon punjenja jer opcija _"UVIJEK" (štednja), nije preporučljiva.
Koji im je to klinac
Ja imam mogucnost always i svaki put se sama ukljuci
Moze pomoc ako nije problem :)
Planiram si kupiti mobitel do 1100 kuna pa me zanima je li Nokia 520 najbolji izbor ? + Je li u vip web shopu mobitel okljucan na sve mreze jer mi je tamo najeftinije ga za kupiti 1099 kn . Hvala
Moze pomoc ako nije problem :)
Planiram si kupiti mobitel do 1100 kuna pa me zanima je li Nokia 520 najbolji izbor ? + Je li u vip web shopu mobitel okljucan na sve mreze jer mi je tamo najeftinije ga za kupiti 1099 kn . Hvala
Ja sam nedavno kupio otključan u Protisu po 1190 kn a sad ga više nema.
Taj u VIP-u je zaključan i meni su rekli da ga nemaju u slobodnoj prodaji osim ako neću biti pretplatnik.
E..ja nisam htio.

Ajde da čujem razlike i to, jer sam i ja došao na tu ideju...
Pozdrav..
Zanima me da li WP8 podržava Java aplikacije?? Čitam postove nekog lika na PBZ Facebook stranici da šta se žalimo za WP8 mPBZ kad možemo pokrenuti na WP8 aplikaciju (java)..
Po onome što čitam na netu, ne podržava..
ne
ukratko veci ekran bolja rezolucija, ima gorillu, kamera bolja, wp8 ko wp8 :D , ako ces ko ja bez dodatnog troska onda definitivno vrijedi :-), Ovaj dizajn od N9 mi je zakon vukla me je nostalgija od lumije 800
ukratko veci ekran bolja rezolucija, ima gorillu, kamera bolja, wp8 ko wp8 :D , ako ces ko ja bez dodatnog troska onda definitivno vrijedi :-), Ovaj dizajn od N9 mi je zakon vukla me je nostalgija od lumije 800
Fali ti AMOLED?
Dal na wasapu mogu promjeniti ton poruke?
Fali ti AMOLED?
Pa i ne baš da ti iskreno kažem!
NE! ali mislim da ce kad iziđe GDR3 ubacit i tu opciju
Evo konačno sam riješio povezivanje FB acc sa porukama.
Problem je bio jer sam prominio mail za prijavu na MS acc. Sad sam vratio na stari i radi.
Zna li netko kako promjeniti u WP username za prijavu na MS acc?
U postavkama to ne mogu naći.
ja iman gdr3 pa nena te opcije
Ako bude ta opcija onda će biti u samoj aplikaciji.
Čekaj update whatsapp-a. Mislim da bi tribao stići uskoro.
Ne znam za GDR3 ali na GDR2 se ne može, to ovisi o samom Whatsappu.
gledaj Whats app mora koristiti API koji je dostupan tek od GDR3 da uvede tu opciju, znaci sad je na whats app-u da omogući to, ali mislim da neće dok se na svim lumiama na pojavi sluzbeni GDR3+ black.
Jeli tko napravio unlock i koliko košta unlock, Lumie 520?