Evo i dalje mi se ne može spojiti na "čavrljanje"
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Update vibera.
http://wmpoweruser.com/viber-for-windows-phone-8-gets-a-redesigned-ui-support-for-viber-desktop-and-more/
Imam pitanje, zndam da bas i nije za tu temu, ali...
imam 2 moba, 2 razlicite kartice( simpa, vip) i na prvom L820 sam primjetio da je signal najvise 3 crte i kod rzgovora mi padne na 1 crtu te prekida.
Na drugom n73 signal je full, stavljao sam kartice iz jednog u drugi mob, n73 mi ima full signal
i na vip i na simpa kartici. E sad kaj da radim? Da saljem to na servis?
Imam pitanje, zndam da bas i nije za tu temu, ali...
imam 2 moba, 2 razlicite kartice( simpa, vip) i na prvom L820 sam primjetio da je signal najvise 3 crte i kod rzgovora mi padne na 1 crtu te prekida.
Na drugom n73 signal je full, stavljao sam kartice iz jednog u drugi mob, n73 mi ima full signal
i na vip i na simpa kartici. E sad kaj da radim? Da saljem to na servis?
da..salji na servis, reci da si SIM probao u drugom mobitelu (N73), i da je tada sve u redu sa signalom.. Problem je do moba (L820)

Update vibera.
konačno..
Ne samo to ... nego Nokia kupuje odjel Alcatela!
Ne samo to ... nego Nokia kupuje odjel Alcatela!
Eto kako će nokia proizvoditi mob. nakon MS-a
Citiram iz Nokijinog izvještaja:
Volume
The year-on-year increase in our Smart Devices volumes in the third quarter 2013 was primarily due to higher
Lumia volumes, partially offset by lower Symbian volumes. Symbian volumes decreased from 3.5 million units
in the third quarter 2012 to approximately zero in the third quarter 2013. Our Lumia volumes increased from
2.9 million in the third quarter 2012 to 8.8 million in the third quarter 2013.
On a sequential basis, the increase in our Smart Devices volumes in the third quarter 2013 was primarily due
to the Lumia 520.
Dakle digli smo im cijenu dionica manjeviše mi koji smo kupili najbagatelniju Lumiju..
Imao sam se prilike malo poigrati sa tom najbagatelnijom Lumiom i mobitel je, za 1400 kn, koilko košta u Mobisu, čista fantazija. A 90% ljudi neće ni trebati ništa bolje i naprednije.
Citiram iz Nokijinog izvještaja:
Volume
The year-on-year increase in our Smart Devices volumes in the third quarter 2013 was primarily due to higher
Lumia volumes, partially offset by lower Symbian volumes. Symbian volumes decreased from 3.5 million units
in the third quarter 2012 to approximately zero in the third quarter 2013. Our Lumia volumes increased from
2.9 million in the third quarter 2012 to 8.8 million in the third quarter 2013.
On a sequential basis, the increase in our Smart Devices volumes in the third quarter 2013 was primarily due
to the Lumia 520.
Dakle digli smo im cijenu dionica manjeviše mi koji smo kupili najbagatelniju Lumiju..
Steta sto izgleda da nitko ne kupuje high end windows mobitele. MS defitivno treba nesto poduzeti, poceti vise slusati sto ljudi zele, nesto pokrenuti jer od tog relativno malog broja uredaja koji su vecinom low end nema buducnosti.
Da, MS treba pod hitno implementirati u WP općenito stvari koje drugi mobiteli imaju od prvog dana. Jbt pa sve me sram nekad reći da mobitel koji dan danas košta preko 4k kuna nema stop gumb u mp3 playeru!
Da, MS treba pod hitno implementirati u WP općenito stvari koje drugi mobiteli imaju od prvog dana. Jbt pa sve me sram nekad reći da mobitel koji dan danas košta preko 4k kuna nema stop gumb u mp3 playeru!
A što će ti stop?
Istina ali da ublažim gorčinu, ima puno tih stop aplikacija i problem je riješen.
otkad koristim mobitele nisam osjetio potrebu za tim
otkad koristim mobitele nisam osjetio potrebu za tim
stop je skoro pa beskoristan (ja ne znam jesam li ga ikad koristio, cak nisam ni primjetio da ga nema xD)
Ali trebali bi napraviti malo bolji volume control, bar da odvoje aplikacije i zvuk zvona....
mene to uopce ne dira. inacew stavio sam gdr3 i ono jedina stvar koja mi je dobra sto mogu sada sa x gasiti aplikacije a ostalo nis posebno. al sve u svemu to sto su sad stavili trebali su vec odvano ali sta ces to je wp. ali ja sam zadovoljan sa njim brz i fluidan a to mi je najvaznije
Što će mi stop? Zato da slučajno ne stisnem play/pauzu kad ne treba. Zašto mi za to treba neki app? Što će vama orientation lock? Meni ne treba, uopće. Najbolje da kupim auto koji nema ručnu, ali ima za dokupit. A i šta će mi ručna kad mogu ostavit auto u brzini. I nemojte mi reći da ne piz.ite što ne postoji zasebna kontrola glasnoće za 'zvuk i zvonjavu'. I da baš ne bi mogla postojati koja background tema osim crne i bijele. Zašto ne postoji mogućnost da se sat stavi na jedan tile, sa datumom recimo. Banalna sitnica, svakoga bi veselila. Zašto nema properties za datoteke na mobitelu? A baš me zanima kad sam slikao fotku. Zašto moja mikrovalna ima više opcija od internet explorera? Uostalom, zar su ovdje svi ludi: http://windowsphone.uservoice.com/forums/101801-feature-suggestions ?
Iskreno, WP je još uvijek nedorađen os, sviđalo se to vama ili ne, htjeli vi to priznati ili ne. I da, imam mobitel sa WP8, da ne ispadne da samo serem po WP-u. I da, obožavam WP. I jedva čekam svaku novu sitnicu i mogućnost koju ubace. Ali ne, nisam retardirani fanboy, mislim da sam iskreno objektivan. Sviđalo se to tu nekome ili ne.
Sa svakim mobitelom kojeg kupiš moraš raditi kompromise, ako ti nedostaju neke stvari koje često koristiš a nema na WP8, onda moraš promjeniti OS na žalost...
Ja isto mogu cijeli dan pričati šta fali ali ono najvažnije...zadovoljan sam s WP8 Nokia i ne želim konkurenciju.
Nextgen Reader (RSS Reader) je besplatan (24h), skidajte.
http://www.wpcentral.com/nextmatters-wpcentral-team-make-nextgen-reader-free
Što će mi stop? Zato da slučajno ne stisnem play/pauzu kad ne treba. Zašto mi za to treba neki app? Što će vama orientation lock? Meni ne treba, uopće. Najbolje da kupim auto koji nema ručnu, ali ima za dokupit. A i šta će mi ručna kad mogu ostavit auto u brzini. I nemojte mi reći da ne piz.ite što ne postoji zasebna kontrola glasnoće za 'zvuk i zvonjavu'.
to mislis da nestanu kontrole kad podesavas glasnocu?
ma jasno da bi sve to bilo lijepo, pogotovo odvojene kontrole glasnoce
al ne postoji savrseni os. da ima, svi bi bili na njemu i gotovo
Opet se počelo pisati da WP8 korisnici neće dobit WP 8.1 ili veći update.
Nimalo mi se ne sviđa ova politika...
ako bude tako, a nadam se da neće, vjerovatno low end mobiteli neće vidjet nadogradnju.
Jučer sam pričao s frendom koji ima Galaxy S3 već dulje vrijeme. Nije neki stručnjak za mobitele, nema puno aplikacija, većinom koristi mobitel za zvanje i poruke, i da tu i tamo prognozu provjeri. I jučer me pita zakaj mu mobitel šteka - veli, svako malo se smrzne, iskoči neki prozor sa upozorenjima, pa mora gasit i palit mobitel itd.
I onda mu ja velim da ja mobitel nisam ugasio od kad sam ga kupio i da sve radi ko i prvog dana, i ne vjeruje mi... Istina je da WP ima nedostataka, meni osobno najviše fali mogučnosti personalizacije start screena, ali te neke nedostatke kompnenzira sa fulidnošću, brzinom rada i stabilnosti sustava... Htio bi vidjet android mobitel koji ima instalirano jedno 40-50 aplikacija, a nije ugašen ni resetiran 8-9 mjeseci...
Radi toga i imam wp ne dira ga kolko je toga instalirano i stalno radi isto. To je i bio razlog prelaska sa androida na wp. Al gle ovi flagship androidi isto rade dobro cura mi ima s4 i ne brejka ni trunke. A mislim da i note3 isto radi fluidno ali to ce vrijeme pikazati.
ja culjam na lumiu 1520 samo ju prvo zelim primit u ruke da vidim hel mi prevelik. Dal itko zna kad dolazi do nasih operatera?
Radi toga i imam wp ne dira ga kolko je toga instalirano i stalno radi isto. To je i bio razlog prelaska sa androida na wp. Al gle ovi flagship androidi isto rade dobro cura mi ima s4 i ne brejka ni trunke. A mislim da i note3 isto radi fluidno ali to ce vrijeme pikazati.
ja culjam na lumiu 1520 samo ju prvo zelim primit u ruke da vidim hel mi prevelik. Dal itko zna kad dolazi do nasih operatera?
Imaš je kod VIP-a.
I da baš ne bi mogla postojati koja background tema osim crne i bijele. Zašto ne postoji mogućnost da se sat stavi na jedan tile, sa datumom recimo. Banalna sitnica, svakoga bi veselila.
Nije baš WP8, ali... Neki dan sam si instalirao na android mob WP8 launcher (jako mi je interesantan WP8, pa reko', da prvo steknem dojam o sučelju) i moram priznati da su me ovakve sitnice čak i tamo iznenadile. Nisam znao da je tako i u originalu, mislio sam da je samo launcher kao launcher ofrlje odrađen.
Ipak, moram priznati da mi se sučelje jako jako sviđa - jednostavno, izravno, čak i pomalo dosadno, već nakon dva dana :)
Ali da, sve je tu, nadohvat ruke. Ovo s pozadinom me ne smeta, probao sam svašta umjesto crne pozadine i najiskrenije - izgleda grozno. Defaultna crna (eventualno bijela) je ono što ide uz ovakav dizajn i to je to.
Ali mi je baš bezveze ovo što ne možeš kombinirati daržaj tile-ova, barem ove srodne (datum+vrijeme i sl.).
Imaš je kod VIP-a.
Kolega forumaš je mislio na Lumiu 1520.
Imaš je kod VIP-a.
Kolega forumaš je mislio na Lumiu 1520.
E da. sry.