Moze li mi netko tko ima lumiu 820 reci par rijeci o ekranu, naime zanima me kakva je ostrina posto rezolucija nije hd. I sto je na kraju sa youtube appom na wp8? Jeli to rijeseno ili google i dalje blokira?

Moze li mi netko tko ima lumiu 820 reci par rijeci o ekranu, naime zanima me kakva je ostrina posto rezolucija nije hd. I sto je na kraju sa youtube appom na wp8? Jeli to rijeseno ili google i dalje blokira?
Ajmo reći da ekran prosječan AMOLED na današnjem tržištu s 217 ppi, ne moram ti objašnjavati prednosti i nedostatke. Ako patiš na piksele, vidjet ćeš ih.
Youtube službeni je blokiran ali imaš dobre alternative.
Imaš metrotube koji je odličan ali se plaća.
Nije strašno 16kn.
Nije strašno 16kn.
Ala gluposti, sta ms ne moze nis napravit po tom pitanju. Nije meni problem dat 16kn, ali mi je glupo za nesto sto je besplatno inace.
Jbg. kad ih google guz* na sve strane.
Imaš službeni app ali javlja grešku. jer ga blokira google.
Trebam savjet: Lumia 820 ili HTC 8x?
Nadao sam se da ce biti u onom aluminijskom kucistu koje smo vec prije vidjeli. Ali nije ni ovako losa. Bice jos bolje ako u ono aluminijsko kuciste uvale 5" full HD, sa 20MP kamerom.
Dakle ovako, novi sam(i ne baš presretan) u wp8 pa imam par pitanja ako netko ima volje da mi pomogne..
Kako najlakše prebaciti kontakte sa iphone-a? znam da mi je google prijatelj al da ga jbes ne ide pa ide..čak ne mogu ni sa sim kartice importirat na mob, ne dozvoli mi ili mi je prazan sim, ko će ga znat..
Je li moguće brisat pojedinačne pozive?(ovo mi je nepojmljivo ako je nemoguće)
je li moguće brisati pojedinačne poruke od određene osobe bez da brišem sve?
Facebook aplikacija(4 klase lošija nego na iOS) nema mogućnost da ugasim chat???niti da mogu hide post??
I kakve su mogućnosti customizacije? Jel isto sve namoguće kao na iOS ili ipak dopušta malo slobode?
Ispričavam se ako već netko pitao ta ista pitanja, onda mi dajte samo link..
Dakle ovako, novi sam(i ne baš presretan) u wp8 pa imam par pitanja ako netko ima volje da mi pomogne..
Kako najlakše prebaciti kontakte sa iphone-a? znam da mi je google prijatelj al da ga jbes ne ide pa ide..čak ne mogu ni sa sim kartice importirat na mob, ne dozvoli mi ili mi je prazan sim, ko će ga znat..
Facebook aplikacija(4 klase lošija nego na iOS) nema mogućnost da ugasim chat???niti da mogu hide post??
I kakve su mogućnosti customizacije? Jel isto sve namoguće kao na iOS ili ipak dopušta malo slobode?
importaj sa iphonea na sim i onda sa sima na mob, vjerovatno su ti svi kontakti na iphone-u.
Ili linkaj iphone sa gmailom, prebaci sve kontakte gore na gmail i onda linkaj wp mob na gmail.
moguće je brisati pojedinačne por i pozive, klikni na por/poziv i drzi duze i onda ti se otvara menu gdje odaberes delete.
mislim da je fb aplikacija jos u beti, ne koristim pa nisam upoznat.
u kojem obliku customizacije? skin, tema ili nesta slicno? mozes mijenjati boju na ikona i slicno
Za Nokie postoji aplikacija Transfer my data koja omogućava da se sa starog telefona putem bluetootha prebace svi kontakti cak i text poruke.
Moguće ti je sve pojedinačno brisat,ako hoces brisat citav razgovor sa kontaktom na njemu dulje drzi i odaberi izbrisi,a ako hoces brisat samo pojedinacnu poruku od kontakta onda isto na njoj radi.
Facebook je takav kaakav je, ja koristim Facebook Beta koja je sa par stvarcica poboljsana te je pustena na test evo link: http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/facebook-beta/93da5d29-daf0-4783-9ed5-a87b33247ec6
A sto se tice customizacije imas 3 velicine plocica dostupne u 20 boja te dvije teme(tamna i svijetla) .
Nije strašno 16kn.
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/metrotube/8d93224f-2808-e011-9264-00237de2db9e
Pročitaj što piše u opisu. Ne plaća se.
''*Unlimited & unrestricted free trial!* (If you love the app, consider buying it to help us out)''
@gamer34 Metrotube je odličan, obično je u top 5 paid aplikacija i jedna od best rated u storu. Meni super izgleda i nikavih problema s njom nisam imao.
Hvala na brzim odgovorima..
Možda da sam ipak napomenuo da koristim samsung, tako da nema za mene aplikacije transfer my data..
ima i samsung po defaultu tako nešto ali ne bi se upario s iphonom da ga jbes..ne vole se i kraj..
nemoguće je kopirat s iphone-a na sim osim ako nije jailbreakan(a moj nije)..
pokuašao sam sync preko itunes na outlook al ništa se ne događa..ovaj itunes treba zakonom zabranit kolko je sjban..
Možda da sam ipak napomenuo da koristim samsung, tako da nema za mene aplikacije transfer my data..
ima i samsung po defaultu tako nešto ali ne bi se upario s iphonom da ga jbes..ne vole se i kraj..
pokuašao sam sync preko itunes na outlook al ništa se ne događa..ovaj itunes treba zakonom zabranit kolko je sjban..
Imas ovu foru sa proxy-jem preko koje mozes instalirati aplikacija od svih proizvođača na svoj wp8 tel, tako skini ovaj transfer od nokie i probaj
ranije se pricalo u temi
odlična stvar, samo što mi je kopiralo samo 50 kontakata..sad moram lajkat na fejsu i tak to da mi dopusti još..
Imas ovu foru sa proxy-jem preko koje mozes instalirati aplikacija od svih proizvođača na svoj wp8 tel, tako skini ovaj transfer od nokie i probaj
ranije se pricalo u temi
koju foru?:)
sry nisam znao za lajkanje
evo ti fora koja se spominje
http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8/236940-install-any-manufacturers-app-one-place.html
meanwhile in romania... amber ću dobit dogodine :/
šta još nije došao update?
meanwhile in romania... amber ću dobit dogodine :/
šta još nije došao update?
heheheh.....
Skankče nesrićo...
ma, neću ja njih čekat... flasham popodne amber.
pa jesi li probao preko nokia software updater?
Eto stigao danas jedan wp mob u moju obitelj, uzeo za brata Lumiu 820 u edigitalu za 2000kn. Nazalost morat ce ju mjenjat jer je gumb za glasnocu kao ne pobojan do kraja. Uglavnom mob je za madarsko pa me zanima jer dobio amber jer smo sada updateali nesto.
mislim da to ne radi sa lumiama.
Eto stigao danas jedan wp mob u moju obitelj, uzeo za brata Lumiu 820 u edigitalu za 2000kn. Nazalost morat ce ju mjenjat jer je gumb za glasnocu kao ne pobojan do kraja. Uglavnom mob je za madarsko pa me zanima jer dobio amber jer smo sada updateali nesto.
ti mater.. vidi što meni svega ima pod carrier stavci
ma svi su dobili update osim.....
je8i se
mislim da to ne radi sa lumiama.
naravno da radi, samo sto ti sve izbrise u telefonu, ja sam sebi updateovo
http://jkorondy.com/NokiaLumia920/Nokia_Software_Updater_For_Retail_3.0.8.exe
pa probaj