Ima još jedna novost u updateu a to je da je bolje podešen chat za facebook. Kada uđete u poruke i u izbornik na mreži odmah učita ljude koji su online na fejsu. To nije uopće radilo već duže vrijeme.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sto je taj gdr2 ?
Trebam pomoc danas i jucer sam stavio na mob par novih aplikacija i u izborniku su mi se pojavila slova abecede znaci ovak to izgleda
a
alarmi
b
baterry
a prije je to bilo normalno ovak
alarmi
bateri
itd.... Kako to vratit ba staro jer me ovo uzasno zivcira
Te zasebne kontrole mi najvise fale.

Trebam pomoc danas i jucer sam stavio na mob par novih aplikacija i u izborniku su mi se pojavila slova abecede znaci ovak to izgleda
a
alarmi
b
baterry
a prije je to bilo normalno ovak
alarmi
bateri
itd.... Kako to vratit ba staro jer me ovo uzasno zivcira
Kad se previse aplikacija nagomila onda ti se to pojavi.
I to se nemoze maknuti?
I to se nemoze maknuti?
Jedino da obrises nekoliko aplikacija.
i jel ima kakve razlike u bateriji, brzini, kakav je data sense ako ga imate? bilo što bilo tko? osim tebe, eye-z, koji ne može instalirat update.. :P
i jel ima kakve razlike u bateriji, brzini, kakav je data sense ako ga imate? bilo što bilo tko? osim tebe, eye-z, koji ne može instalirat update.. :P
Data sense nemam.
Dobio sam radio ali ga nisam isproba.
Čini mi se da je mob malo brži i internet expl. radi bolje.
Za nekih 2gb mi se smanjio other storage.
Za bateriju ipak treba malo vrimena za provjeru.
Uglavnom, nekog vizualnog napretka nema. Ovo je više update ispod haube. Barem mi se tako čini.
i je za ispod haube... veča promjena tek na zimu
Sad sam nešto vidio.
Čini mi se da ona ikonica za slanje poruka kad se klikne na nju ima boju pozadine.
Jeli tako bilo prije ovog updata?
Ja jbno ne vjerujem ovak mi izgleda bas retardirano. Najrade bi ga prodao sad mabke mi
Evo sad sam izbrisao ono 10appova a bio sam instalirao oko 5-6 novih i jos je ostalo ovako vec sam lud lagano. Kaj da napravim?
Evo sad sam izbrisao ono 10appova a bio sam instalirao oko 5-6 novih i jos je ostalo ovako vec sam lud lagano. Kaj da napravim?
Zašto bi išta radio?
Sad ti je još lakše naći app koji želiš.
Slajdaš uljevo-klik na slovo-klik na početno slovo appa kojge želiš pokrenuti-kilk na app
Ukusi su razliciti meni je onak bilo puno bolje i preglednije ovak mi je jednostavno cudno. Nemren jednostavno vjerovat da to nemren maknut. Ali sve u svemu ovo je tek drugi minus na ovom mobu prvi je baterija. Mozda se javi betko i objasni kak da maknem to.
Ukusi su razliciti meni je onak bilo puno bolje i preglednije ovak mi je jednostavno cudno. Nemren jednostavno vjerovat da to nemren maknut. Ali sve u svemu ovo je tek drugi minus na ovom mobu prvi je baterija. Mozda se javi betko i objasni kak da maknem to.
pročitaj si nekoliko stranica ranije, bilo je rasprave o tome
Za razliku u bateriji ćeš morati pričekati koji dan, skinuo sam ga sa punjača u 7, sad imam 90%.
Radio je ok, lijepo izgleda ali mogli su dodati još koju funkciju.

novi update za whatsapp 2.10.506
za sve vas kojima trgovina ne pokazuje da ima novih ažuriranja napravite ovo :
Search manually through the store to find an update for one of the apps you have installed, but don't install it.
Exit to the Start screen and look at your store live tile (should be showing "1" for the update you manually found)
Unpin the store tile
Settings - Applications - Internet Explorer. Delete History
Exit to the Start screen
Soft Reset (Press and hold Volume and On/Off button until phone resets)
Settings - Date + Time (set your date and time)
Exit to start screen
Power Off (hold power button and swipe down when prompted)
Power On
Pin your Store tile to the Start screen Following that procedure, my tile updated immediately with several update notifications.
Ima neko za prodati Lumiu 820 možda?
Napokon sam se riješio xboxa tako da sad treba samo cekat da uleti mob po povoljnoj cijeni :)
I ja tražim 720-ku, al su skupe kod nas
Na amazonu su ok cijene, samo ne znam jel naši tuku PDV, moram provjerit.
Sa amazon.co.uk ili amazon.de
Doduse dvoumim se izmedju Lumie 720 i Samsung ATIV S.
Skoro ista cijena..Samsung veci i jaci, al Nokia dodatan softver i meni oku ugodniji dizajn.
I ja tražim 720-ku, al su skupe kod nas
Na amazonu su ok cijene, samo ne znam jel naši tuku PDV, moram provjerit.
Ova 720 je jednostavno preljepa..ali idem na 820 jer je nesto bolja, valjda se isplati..
Moze li mi netko reci koliko mi treba slobodnog mjesta za skidanje update-a? Stigao mi je update za HTC 8s, trenutno imam slobodno 395MB, ali ne znam da li je to dovoljno, obzirom da update ne mogu odmah skidati (trenutno nemam pristup WiFiju...)
Koju koristite aplikaciju za mjerenje postotka baterije ili odete u postavke i tamo vidite koliko Vam je ostalo još posto baterije te koliko sati i minuta traje,... ?
meni su dosla 2 updatea. prvi je imao oko 300-tinjak mb,a drugi 175
meni su dosla 2 updatea. prvi je imao oko 300-tinjak mb,a drugi 175
Kaže, preuzimanje je završeno, priprema instalacije i nakon toga kad je doslo do 100% kaze nije moguce otvoriti (error "neki brojevi")..
pokusat cu ponovno
Koristim app koji se zove jednostavno Battery, pokazuje postotak, statistiku korištenja i besplatna je.
Primjetio sam da nakon gdr2, prilikom preskakanja po videu u Metrotube-u, vevo-u ili nekom drugom appu, zvuk bude malo stišan pa se kroz sekundu dvije vraća na original jačinu.
Edit: Primjećujem i zamjetno bolje trajanje baterije. Prije bi, u mirovanju, sa 100% pao na 90 kroz sat dva, sad mu za to treba 5-6 sati... samo nek ostane tak, ''da ne ureknem''

Vi koji imate Lumia 820, mi mozete rec malo kakva je ova prednja a i straznja kamera?
Gledam specifikacije i vidim da je prednja vga pa me zanima dali to sta valja.