na edigital je 1120kn, sta je odlicna cijena.
620 sam nasao jednu za 1300 u gradu, al covjek mislio uzeti u vipa na produzenje preplate, pa da je nemaju...
Lumie 52x ne dobivaju sat na lock screenu (Glance). Inace ovo za 1120kn je fakat je*ena cijena za mobitel iz trgovine, a 620 je 2000kn.
btw. iscurile specke nove Lumie koja se sutra predstavlja. Po meni nista posebno, 620 s vecin ekranom i istom rezom.
Kao sto sam i napisao prije dva tri dana ja mislim da mi je ovaj gdr 2 malo usporio mobitel. Prilikom ulazenja u poruke,kontakte(osobe) sa desktopa mi mob malo zatrza. Do tog updatea mob nikad nije trznuo a sad oce kod toga nabrojanog. Prinjetio sam i da pri stisknju tipke za otkljucavanje sporije reagira prije se odmah prikazao wallpaper i bio je spremab za otkljucavanje a sae mu treba sec,dvije. Dali mislite da bi factor reset pomogao kod toga? Mob nije pretrpan aplikacija pored ovih sta se dobije s mobom imam viber,fb,par igra,metrotube,youtube,store deals i jos mozda evije tri app. Stvarno me to zivcira ak me shvacate kupio sam wp8 radi fluidnosti i savrsenog rada jer su ne upravo te stvari zivcirale na androidima uvjek neki trzaji. Koje je vase misljenje zasto se to dogada? I jos jednom dal mislite jel bi factory reset pomogao?
niš te ne košta ako probaš... napravi backup i deri.
Kao sto sam i napisao prije dva tri dana ja mislim da mi je ovaj gdr 2 malo usporio mobitel. Prilikom ulazenja u poruke,kontakte(osobe) sa desktopa mi mob malo zatrza. Do tog updatea mob nikad nije trznuo a sad oce kod toga nabrojanog. Prinjetio sam i da pri stisknju tipke za otkljucavanje sporije reagira prije se odmah prikazao wallpaper i bio je spremab za otkljucavanje a sae mu treba sec,dvije. Dali mislite da bi factor reset pomogao kod toga? Mob nije pretrpan aplikacija pored ovih sta se dobije s mobom imam viber,fb,par igra,metrotube,youtube,store deals i jos mozda evije tri app. Stvarno me to zivcira ak me shvacate kupio sam wp8 radi fluidnosti i savrsenog rada jer su ne upravo te stvari zivcirale na androidima uvjek neki trzaji. Koje je vase misljenje zasto se to dogada? I jos jednom dal mislite jel bi factory reset pomogao?
Probaj factory reset, meni je pomogao jednom.
Koji mi se sad čudan problem dogodio na 8x-u.
Sve ikonic su mi se u trostručile. Na početnom zaslonu zalonu i na izboru aplikacija.
To mi se dogodio dok sam bio u whatapp-u. Sad dali je do njega ili do sustava.
Napravio sam i SS ali mi ga je nakon soft restarta izbrisalo.
Stvarno čudno...
EDIT:
Krasno, sad mi notifikacije od whatsapa ne rade. Sad bi ga najradije od zid zveknuo...
Koji mi se sad čudan problem dogodio na 8x-u.
Sve ikonic su mi se u trostručile. Na početnom zaslonu zalonu i na izboru aplikacija.
To mi se dogodio dok sam bio u whatapp-u. Sad dali je do njega ili do sustava.
Napravio sam i SS ali mi ga je nakon soft restarta izbrisalo.
Stvarno čudno...
EDIT:
Krasno, sad mi notifikacije od whatsapa ne rade. Sad bi ga najradije od zid zveknuo...
mah taj watsapp,skype i viber su smece
daj prošvrljaj malo po wpcentral forumima jer mi se čini da sam vidio nešto u svezi tog whatsappa i rušenja cijelog sistema...
Lumia 820 cyan, rado bih investirao u wireless opciju ali je preskupo (kod nas).
Možda se nekome sviđa.
Moj je žuti s wireless opcijom. Mislim si kupiti takvu boju ali s wireless opcijom, na ebayu. Nedavno sam ispušio ga aukciji, u zadnji čas.
Lumia 820 cyan, rado bih investirao u wireless opciju ali je preskupo (kod nas).
Možda se nekome sviđa.
Moj je žuti s wireless opcijom. Mislim si kupiti takvu boju ali s wireless opcijom, na ebayu. Nedavno sam ispušio ga aukciji, u zadnji čas.
Sviđa mi se, imaš na ebayu za 180kn wireless maske, OEM (bar se nadam).
Investirao bi u bežićno ali je papreno skupo kod nas i htio bi Fatboy model.
http://www.ebay.com/itm/Battery-Back-Cover-with-Wireless-Charging-Shell-Replacement-For-Nokia-Lumia-820-/130923008575?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1e7b9e923f
Da, ali nema plave...
http://www.ebay.com/itm/Battery-Back-Cover-with-Wireless-Charging-Shell-Replacement-For-Nokia-Lumia-820-/130923008575?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1e7b9e923f
Da, ali nema plave...
U pravu si, slike sam gledao.
Pitaj ih kad će dobiti (vrijedi probati).
Imaš i u Mobis-u, 220kn Cyan Wireless za Lumiu 820, tako mi je barem zaposlenik rekao.
Napravio sam hard reset i sad izgleda da sve radi.
Ali, opet ali, u google accu ne mogu više staviti da mi mailovi dolaze instantno.
U čem je problem i kako da da to rišim?
ideš u postavke - e pošta + računi - google i tamo pritisneš ''preuzmi novi sadržaj'' i biraj kada stignu nove stavke
Bilo je, ali ne na WP8, ja sam to imao na WP7.8 na Samsung omnii 7.
ideš u postavke - e pošta + računi - google i tamo pritisneš ''preuzmi novi sadržaj'' i biraj kada stignu nove stavke
Da, ali ta opcija postoji samo za live acc, ne za gmail.
Tako je, na WP 7.8 je bilo, ali ako si napravio hard reset i updateao na WP 7.8 onda je vise nema, tako niti kod mene. Ne smeta mi ovih 15 minuta interval, ali mi se vise svidao instantly.
Bilo je, ali ne na WP8, ja sam to imao na WP7.8 na Samsung omnii 7.
Da, ali ta opcija postoji samo za live acc, ne za gmail.
ja tako imam na wp8, odem na google acc i tamo mogu birat - kada stignu nove stavke, svakih 15 min, 30 min, sat vremena i ručno a ako nemate google račun onda ga sano pridodate sa stavkom dodaj račun
I ja cu napravit hard reset navecer kad doma dodem? Dal se bas sve postavke gube? Znaci dal opet moram sve accounte i aplikacije osposobljavat?
Ništa ne gubiš ako napraviš backup prvo.
Znači spremi slike na skydrive i napravi backup aplikacija i accounta. Nakon hard reseta će te pitati da se logiraš na MS account i onda će te pitati dali želiš vratiti postavke koje su ti bile prije hard reseta.
Aplikacije će ti se same instalirati ali home screen ćeš morati na novo posložiti.
Evo pogledaj malo ovaj video.
torrentirajte... a i MS kaže da nas sluša (kritike ne samo ono što i NSA zanima) http://www.wpcentral.com/microsoft-lack-frequent-updates-we-re-listening-more-come-year
Vi koji imate problema sa sinkroniziranjem kontakata, kalendara i ostalih stvari sa googleom i zelite instant dolazak mailova onda pogledajte ovo. Za WP7.8 ( ne znam ako vi na WP 8 imate takav problem )
Vi koji imate problema sa sinkroniziranjem kontakata, kalendara i ostalih stvari sa googleom i zelite instant dolazak mailova onda pogledajte ovo. Za WP7.8 ( ne znam ako vi na WP 8 imate takav problem )
Što se WP8 tiče, sada sam pogledao kako meni stoji na gmailu za sinkronizaciju.. Također sam prethodno napravio update na GDR2. Imam sada, a imao sam i prije trenutnu sinkronizaciju.
Piše mi : Postavke - Sinkroniziraj postavke - Preuzmi novi sadržaj kada stignu nove stavke, svakih 15 minuta, svakih 30 minuta, svakih sat vremena, ručno.