- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odluka ovisi o tebi...
Moja filozofija oglasa/njuškala i ostalog je ovakva:
Kad ja prodajem/mijenjam: Pošto sam poštenjačina napišem sve kako je, nikad mi nije u planu nikoga zeznut jer mi se to gadi. Čovjek može doć do mene, možemo se naći u gradu, kak god... Ako mu sve odgovara dogovorimo cijenu/zamjenu... Čovjek plati/zamjeni i tu za mene sva trgovina završava. Vidio si, odlučio si i gotovo, nema više vraćanja i to je moja politika. Nisam trgovački lanac da dajem garanciju (osim ak stvarno ne planiram garantirati za nešto) ili vraćam robu...
Kad kupujem ista stvar, pogledam jako dobro to što kupujem, ak se zahebem sam sam si kriv i ne pada mi na pamet zvati i vraćati stvar.
Tko ti garantira da im mobitel nije pao i shebao se u tih par sati što su ga imali... Pošto si sve rješio legalno, ništa nisi ukrao, obje strane su se usmeno dogovorile, transakcija je završena i to je to...
E sad o tvojoj dobroj volji ovisi hoćeš li pristati na to što traže ili ne. Ja nebi pristao, a ako i bi za što bi morali imati jako dobar razlog, tražio bi naknadu štete tipa zamjena sve nazad i meni još 200kn za moje vrijeme, naravno uređaje bi temeljito i pregledao. Ali u 99% slučajeva nebi pristao na to, a u ovom slučaju definitivno ne.
Puno sam trgovao i mogu ti reci da ne uzimas nazad nista. Ja sam se jednom opekao i nikad vise.
Kako je kolega gore stavio, ili trazi jos 200kn pa da ti vrate ili nista od zamjene, jer nema smisla. Ako se decko zezno, zezno se. Neka proda ta dva i imat ce sigurno za neki polovni S3 mini, na greskama se nazalost uci.
Ako ne zelis tako, reci da si vec prodao S3 i ulozio nvoce u nesto drugo... lako se to rijesi.
Sretno !
Nemoze ti nista videno zamjenjeno posao gotov.
ukro mu nisi da mu je isus nemože ti ništa ...
Pa kakve veze ima što mu je tata policajac?
Inače snimaj razgovore s dotičnim /pretpostavljam da S3mini ima tu mogućnost
/ čist zbog dokaza ak ti budu trebali, prijetnje su kazneno djelo, a tata policajac(koji to 99% nije) ako se prijeti prek državne službe bi vjerojatno dobio momentalni otkaz.
A ti nisi napravio ništa ilegalno, i vaš usmeni dogovor vrijedi jednako kao i pisani ugovor (ovo nisam vjerovao, no profesorica (ugledna sutkinja) koja mi je predavala pravo na faksu nam je to rekla)
Ukratko, ne odgovaraj više na pozive i reci da si uređaj prodao već, a ako te bude dalje silio i zvao prek neke normalne granice, prijavi za uznemiravanje...
E sad jedino ne znam kakva je situacija s godištem vas dvojice, pošto si napisao da je "gospodin" pretpostavljam da ima prek 18...
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5