Da li naplačuju u T-Mobilu zamjenu SIM kartice za MICRO SIM ??
Zamjena SIM - MICRO SIM
- poruka: 24
- |
- čitano: 17.373
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne naplaćuju, dobije se besplatno pozivom u službu za korisnike, pošalju je na kućnu adresu kao i adapter za vratit ju nazad u mobitel ukoliko ga se zatraži, sve besplatno. Baš sam danas trebao isto od njih i ugodno se iznenadio.
'ko bi reko ovi iz fipa to odrađuju uz naknadu od 1kn
Da li naplačuju u T-Mobilu zamjenu SIM kartice za MICRO SIM ??
Nekada jesu, sada ne znam, ali ako kupis uredjaj kod njih bez naknade je
Najbolja stvar su TELE2 kartice-one dolaze kao micro SIM sa dodatkom da budu normalne SIM kartice. Ako zatrebaš micro SIM,samo skineš malo plastike i furaj. To bi svi operateri trebali uvesti.
Besplatno mijenjaju jedino pretplatnicima. Ako koristite bonove, onda će vam zamjenu naplatiti 50 kn.
Jedino im možete pokušati prodati priču da ste izgubili mobitel i karticu. U tom slučaju novu daju besplatno.
Dali moram ja osobno otić u T-centar da mi naprave micro sim karticu ili može to napraviti neko iz obitelji umjesto mene?
Šta ako produžujem ugovor s postojećim brojem, a imam klasičnu SIM karticu? Šta onda bude?
i u tom je slucaju besplatno, ja sam prije tjedan dana produzivao ugovor i zatrazio simicu i dobio besplatno...
i u tom je slucaju besplatno, ja sam prije tjedan dana produzivao ugovor i zatrazio simicu i dobio besplatno...
Mislim jel to dobiješ odmah na licu mjesta kada zadržavaš broj ili čekaš par dana da oni to rješe. Taj dio mi nije jasan
Mislim jel to dobiješ odmah na licu mjesta kada zadržavaš broj ili čekaš par dana da oni to rješe. Taj dio mi nije jasan
Na licu mjesta dobiješ novu.
ili mozes jednostavno narucit preko amazona ili ebaya sim cutter i sam je izrezes
Danas sam dobio SGS III i treba micro SIM.
Otišao sam u t-centar i čekao na red 1 sat i kad sam napokon došao na red kaže mi teta sa šaltera da malo pričekam da joj se otvori aplikacija. Čekali smo oko 20 sekundi vidim na monitoru bijeli prozor... kad kaže " Ne mogu otvoriti aplikaciju, dođite kasnije ili sutra.", a ja vidim da je još uvijek bijeli prozor na monitoru. J*bo im p*s mater pa ko tu koga mulja? I sad ja moram čekat do sutra bez razgovora i SMS-ova na mobitelu. Stvarno su đubr*d !
Hocu da kupim HTC,ali treba mi micro sim,korisnik sam M:tel,kako mogu uzeti micro sim i koliko kosta ?
Nož i strpljenje sve su što ti treba.
Gledam sad samo da s škarama porežem . Sigurno bi bilo preciznije od ovoga smeće cuttera.
Ima koji sim cutter za kupiti a da provjereno radi?
Neki s ebaya danas.
Poslije još probao na čistom komadu plastike i doslovno se metal raspao
a da kontaktiraš službu za korisnike da ti pošalju novu karticu poštom treba ti PUK1 ako se ne varam od trenutne kartice. Obavezno napomeni kakvu karticu trebaš mislim na dimenzije
Na tomatu sam i zadnji put kad sam radio to se moralo ići u centar. Neda mi se čekati u redu baš pa gledam da to samo doma napravim sam.
Gledam sad samo da s škarama porežem . Sigurno bi bilo preciznije od ovoga smeće cuttera.
Ako sam ja uspjela nožem, onda svatko može to napraviti.
Ja sam ovo radio škarama i ispalo je maltene ko original. Mada zadnji puta sam poslao upit (BonBon mreža) i drugi dan mi je stigla nova SIM kartica sa adapterom za micro i nano, tak da je to najbolja opcija da pošalješ upit službi za korisnike.
Može neki savjet? Da si zacrtam ili da samo uzmem neku drugu nano sim pa pratim po njoj?
Može neki savjet? Da si zacrtam ili da samo uzmem neku drugu nano sim pa pratim po njoj?
Odi po novu karticu jednostavno.