Xperia x10 ili iPhone 4

poruka: 37
|
čitano: 9.616
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Xperia x10 ili iPhone 4

Mislim uzeti jedan od ovih mobitela pa me zanima kakva su vasa iskustva te koje su prednost ovih modela.Mislio sam iphone, ali nekako ovo cekanje me odbija od tog telefona, a po karakteristikama xperia mu je najbliza.Jel imate nekih mobitela u toj skupini i po toj cijeni koje biste mi preporucili.Sta je po vama bolje od ova dva mobitela?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xperia x10 ili iPhone 4

Od ta 2 mobitela biram iphone (i ako nisam previse njegov fan)

sto se tice nekog drugog imas HTC Desire i Desire HD.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Xperia x10 ili iPhone 4

Meni je isto nekako iPhone bolji(nisam niti ja neki fan, ali mob trenutno ima sve), ali za njega se ceka do dva mjeseca.X10 vidim da dosta ljudi ima problema, a ovaj HTC Desire HD mi je onako(ruzan je).

15 godina
neaktivan
Xperia x10 ili iPhone 4

ja sam imao priliku probati xperiu i mogu samo reci da je to izvrstan mobitel, jako dorađen i android je super. Kamera mu je fenomenalna, kao i snimanje zvuka i svakako je super stvarčica za imati, podrška je fenomenalna, a i daleko ti je jeftinija, i odmah ju možeš imati evo su ti cijene:  http://www.t-mobile.hr/2/20-30-03-07-00.asp   a ima još jedna fora a to je kompatibilnost sa svim računalima, jer primjerice ne treba ti itunes i još koješta. xperia me oduševila i kvalitetom filmova koje možeš gledati, postoji i programčić pa da imaš i titlove na filmove... 

42

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xperia x10 ili iPhone 4

X10 je vec malo zastario, a iphone 4 je tek dosao.

ne svidja ti se Desire HD sto kazes na obicni Desire?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kakapo kaže...

ja sam imao priliku probati xperiu i mogu samo reci da je to izvrstan mobitel, jako dorađen i android je super. Kamera mu je fenomenalna, kao i snimanje zvuka i svakako je super stvarčica za imati, podrška je fenomenalna, a i daleko ti je jeftinija, i odmah ju možeš imati evo su ti cijene:  http://www.t-mobile.hr/2/20-30-03-07-00.asp   a ima još jedna fora a to je kompatibilnost sa svim računalima, jer primjerice ne treba ti itunes i još koješta. xperia me oduševila i kvalitetom filmova koje možeš gledati, postoji i programčić pa da imaš i titlove na filmove... 

Da to je na iPhone-u malo glupo sve se radi preko iTunes-a, ali mi je za internet mozda bolji iPhone mad vise ni sam ne znam.Cekati mob 2mj. mi je puno.Mozda cak i xperiu arc sacekam mada nema razlike izmedu tih mobova.HTC-ovi mobovi mi nisu bas nesto mada imaju sve i to sve uz jos povoljnu cijenu, ali mi nisu  bas nesto.Jedini HTC koji mi je doba je  HTC HD7, ali njega nema u t-mobile-u.

17 godina
Xperia x10 ili iPhone 4

Imam i jedan i drugi i moram priznati da iPhone radi mnogo glatkije i ima bolji ekran (iako manji). X10 sam dugo čekao nabaviti i izvrstan je telefon, ali glupa SonyEricssonova politika da neće biti updatea na Froyo i konstanto kaskanje za aktualnim verzijama Androida ga čini mnogo manje privlačnim nego on to zapravo zaslužuje. Ako biraš između ova 2 telefona ja ti preporučujem iPhone

There's no business like showbusiness
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xperia x10 ili iPhone 4
Izbor je lagan - iPhone4
X10 nece dobivati vise sluzbenih updateova, pa zaboravi na noviji Android, a iPhone je 'tek' izasao i jako je dobar mobitel.
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Xperia x10 ili iPhone 4

Bez puno muke- X10.

Ali ako se možeš strpit 3 mjeseca doći će nova Xperia X12 (Arc).

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 0:03 (vexx5555).
Moj PC  
4 5 hvala 1
14 godina
protjeran
Xperia x10 ili iPhone 4

uzmi htc desire HD

R.I.P
Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Šef kaže...
Izbor je lagan - iPhone4
X10 nece dobivati vise sluzbenih updateova, pa zaboravi na noviji Android, a iPhone je 'tek' izasao i jako je dobar mobitel.

Znam to za update to mi je tako glupo da za mob ne izlaze update-ovi, a mob ima sve super pogotovo procesor.Ja isto mislim da ce biti iPhone samo morat cu naci neku vezu da ga ne cekam.

14 godina
neaktivan
EAZY-E kaže...

uzmi htc desire HD

Nema ga u t-comu

16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Bez puno muke- X10.

Ali ako se možeš strpit 3 mjeseca doći će nova Xperia X12 (Arc).

S ovim za X12 se slazem, ali zasto X10? iPhone je tu objektivno bolji.

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
16 godina
odjavljen
Šef kaže...

U čemu je bolji?

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
cro_hamza kaže...
EAZY-E kaže...

uzmi htc desire HD

Nema ga u t-comu

Kažu da će doći krajem 1. mjeseca....

17 godina

Jesi razmišljao o Galaxyju S? Sličan je Xperiji i iPhoneu po hardveru. Meni se jako sviđa, samo što ima jednu veliku manu - nema bljeskalicu.

17 godina
vexx5555 kaže...
Šef kaže...

U čemu je bolji?

Kvaliteta ekrana, fluidnost, multitouch, X10 je čak malo prevelik pa iPhone bolje leži u ruci,... iOS je po meni zreliji OS nego Android 2.1,....itd. A po čemu je X10 bolji? Mene je privukao sa 4.0 ekranom i kamerom, a i sklon sam SE-u (tj. bio sam, ali mislim da ću ih lagano odj.... u budućnosti jer se ponašaju maćehinski prema svima koji imamo X10). Tako će i X12 (Arc) izaći na 2.3, ali vjerojatno će tu biti zamrznuta i nikad neće moći dobiti Android update.

I mala tehnička ispravka: X10 neće dobiti update Androida, ali bit će updateova od strane SE-a, prvi koji se željno čeka je multitouch, a bit će još poneki (koliko sam čitao po netu)

There's no business like showbusiness
16 godina
odjavljen
southy kaže...
 A po čemu je X10 bolji?

Po svemu!!!

14 godina
neaktivan

Ja msilim da cu ja ipak izeti iPhone.Ne mislim cekati novu xperiu jer za par mjeseci kad ona dode onda se mogu strpiti jos tako i uzeti nove iPhone.Malo sam uspredivo ove mobove i iPhone ima bolje aplikacije, ekran i stvarno je mob super.X10 je isto odlican mob, ali jednostavno nije niti sluga iPhone-u.

15 godina
Xperia x10 ili iPhone 4

lijepo otvori anketu pa da glasamo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xperia x10 ili iPhone 4

Anketa nema smisla jer je ovaj forum prepun fanboyeva i hejtera bez argumenata.

Oba telefona su zakon. Iskreno, odabrao bi bilo koji od ta dva povrh Desirea npr. kojeg ti mnogi preporučaju.

iPhone 4 - bolji ekran, bolja baterija, kvalitetnija izvedba, brzina OS-a...

X10 - veći ekran, otvoreniji OS, nije osjetljiv na padove kao iPhone...

Ima još dosta toga, al glavna je stvar da ni sa jednim telefonom nećeš pogriješiti. Imao sam prilike koristiti oba, iPhone 4 i sam posjedujem, a dvoumio sam se prilikom kupnje baš između ta dva telefona.

Iskreno, neke presudne stvari nema. Nebi mijenjao iPhone za X10, ali isto tako da imam X10 nebi ga mijenjao za iPhone.

Odaberi onaj koji ti se više sviđa... Ili, da ti bacim mušicu u uho, pogledaj neki WP7, baš su slasni.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Oba telefona su zakon. Iskreno, odabrao bi bilo koji od ta dva povrh Desirea npr. kojeg ti mnogi preporučaju.

Ima još dosta toga, al glavna je stvar da ni sa jednim telefonom nećeš pogriješiti. Imao sam prilike koristiti oba, iPhone 4 i sam posjedujem, a dvoumio sam se prilikom kupnje baš između ta dva telefona.

Iskreno, neke presudne stvari nema. Nebi mijenjao iPhone za X10, ali isto tako da imam X10 nebi ga mijenjao za iPhone.

Odaberi onaj koji ti se više sviđa... Ili, da ti bacim mušicu u uho, pogledaj neki WP7, baš su slasni.

Slazem se oba mobitela su trenutno odlicna, ali meni je iPhone ipak nekako ima mulitouch i to je dobro za igre.Fifa 11 na iPhone-u ima grafiku bolju nego na psp-u, a to se bi se moglo igrati i na x10 da ima multitouch.Meni osobno vise odgovara iPhone i njega cu uzeti, ali X10 je isto odlican mob.

14 godina
neaktivan
Marko kaže...

Jesi razmišljao o Galaxyju S? Sličan je Xperiji i iPhoneu po hardveru. Meni se jako sviđa, samo što ima jednu veliku manu - nema bljeskalicu.

Iskreno kamera mi ne znaci bas puno, ali imao sam losa iskustva sa samsungom tako da mi se zgadio za citav zivot.

14 godina
neaktivan

zavisi sta ti triba

ovako nes nikad dobit zadovoljavajuci odgovor

samo prepucavanja

ubio si sve moje ljude
17 godina
Danny_HR kaže...

Slažem se.

Ovo podebljano je definitivno točno. Moj je već doživio sve moguće padove, stepenice, po touchscreen-u se klizao itd.. Uz malo ogrebene plastike sa svih strana, ekran je još ko novi. Zeznuta je ona tokica koju dobiješ sa njim, stalno ispada iz nje ako je krivo okreneš. Btw. Iphone 4 ima staklo i ako ti padne na staklo nažalost neće preživjeti, ako padne na koji drugi dio onda mu valjda neće biti ništa...

Po meni još jedan veliki nedostatak(uz nedobivanje daljnjih nadogradnja) X10 (a i ostalih android telefona) je ograničenost market-a, ne možeš kupovati niti prodavati aplikacije iz HR, a i dosta drugih zemalja. Iako se i to da fix-ati (ali sve što nije out of the box je dodatna gnjavaža i svrstavam pod nedostatak).

Iako da moram birati između bilo kojeg iPhone-a i bilo kojeg Android uređaja, uvijek Android.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
14 godina
neaktivan
Re: Xperia x10 ili iPhone 4
Šef kaže...
Izbor je lagan - iPhone4

ko nece dobiti sluzbeni update???

u 3 kvartalu ove godine na x10 dolazi android 2.3(gingerbread)!

ja osobno imam i x10 i frenda s i4....moj uvijek ima signala i mozda je koji put spor ali to je popravljeno na 2.3...a i4 stalno gubi signal, povezuje se samo na jednom racunalu(ako ode racunalo ode i4, a promjeniti to je zaista tesko.....) i jos su k tome otkrili da bez znanja korisnika otkriva i u memoriju sprema njegovu lokaciju....mislim ipak ko zeli mobitel sa toliko problema/nedostataka?

15 godina
neaktivan
Xperia x10 ili iPhone 4

Uzmi si Samsung Galaxy S ili Galaxy 2 ..... Ja imam galaxy S i bio sam malo tužan zakaj sam uzo galaxy umjesto iphone 4 isto bi me koštalo jer imam pretplatu.Onda za 2 mjeseca moj stari dobi iphone 4 sluzbeni i malo sam usporedil i nije mi sada žao kaj sam uzeo Galaxy S ..tako da preporučujem Samsung Galaxy S ili 2

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2011 23:34 (dottnick).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pranklin kaže...
Šef kaže...
Izbor je lagan - iPhone4

ko nece dobiti sluzbeni update???

u 3 kvartalu ove godine na x10 dolazi android 2.3(gingerbread)!

ja osobno imam i x10 i frenda s i4....moj uvijek ima signala i mozda je koji put spor ali to je popravljeno na 2.3...a i4 stalno gubi signal, povezuje se samo na jednom racunalu(ako ode racunalo ode i4, a promjeniti to je zaista tesko.....) i jos su k tome otkrili da bez znanja korisnika otkriva i u memoriju sprema njegovu lokaciju....mislim ipak ko zeli mobitel sa toliko problema/nedostataka?

1. Nikad u zivotu mi se nije dogodilo da izgubima signal, niti od wifi-a, 3g-a, edge-a itd...

2. u tome si u pravu, glupo je napravljeno to sa itunes-ima

3.   samo treba napraviti update na 4.3.3 (Isto je imao i android, samo sto se nije prevelika strka napravila od toga jer su svi bili zaokupljeni iPhoneom i njegovom greskom)

17 godina
Xperia x10 ili iPhone 4

objektivno po karakteristikama iphone 4 je bolji. kao vlasnik iphonea 2g pa 3g i sad 3GS ti ga toplo mogu preporuciti. Ja bi si sad ubo' novi iPhone a muci me kakav je iPhone 5 (ili 4S ovisi kako ce ga nazvat). ako ides na iphone 4 ja bi recimo uzeo bijeli - osim kaj je sminkica rijesen je problem sa senzorom (rijesen je i prije softverski al ono sto je sigurno...). Da sam ti ja bi malo pricekao (ja budem) bar do WWDCa pa vidjet dal ce bit predstavljen novi iphone.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ak volis moddat mobitele,ni slucajno ios tj. iphone,radje neki android ;D.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice