Xiaomi MI3W - review

poruka: 1.470
|
čitano: 281.375
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Xiaomi MI3W - review
Sto posto problemi sa DHCP serverom,treba ručno unijeti lokalni ip
robimarko@gmail.com
12 godina
neaktivan
Otkud ste narucili? Ste uzimali sto od accessorizea..slusalice itd... Finalna cijena?boja?

Ja sam u dilemi teskoj...dal da uzmem mi3 ili mi4 ili zopo mozda ili da cekam i dalje :)
Imam stari iphone 4 i sve ne sporiji i sporiji:))) pogotovo sad kad je ios 8.0 izasao i novi iphone
17 godina
odjavljen
Xiaomi MI3W - review

Ukoliko ti razlika u cijeni ne igra neku presudnu ulogu, uzmi mi4.

Razlika izmedju mi3 i mi4 u performansama je minimalna, tu se slazem sa ekipom. No kod form factora bas i nije, jer mi4 je osjetno manji, i puno bolje lezi u ruci. Imao sam mi3, odlican je mobitel. Ukoliko njega odaberes neces pozaliti. Mi4 ima kolega, takodjer fenomenalan mobitel. I puno laksi za rukovati jednom rukom.

Nekako mi Zopo ne ide u istu recenicu sa Xiaomiem. Mozda se varam, ali meni osobno Xiaomi predstavlja kud i kamo vecu kvalitetu.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Potpisujem sve sto je Hann napisao. Osobno imam Mi3 i prezadovoljan sam. Ako nisi ogranicen iznosom uzmi mi4, svakako je bolji al nije za toliki iznos u razlici.

Pitanje nevezano uz ovu temu.

Planiram djevojci uzeti mob i zapao mi je za oko Xiaomi Redmi Note 4G LTE s www.xiaomishop.com. Gledao sam i na mobicity gdje je jeftiniji ali ga nemaju dostupnog.

Koji tip dostave odabrati:

EU Warehouse Express (2-5 business days Delivery by DHL DPD GLS, without customs issue) - $48.00

ili

Germany Warehouse Express Shipping (4-8 business days delivery by DHL,tax free,without customs issue.Only accessories sent via Post brief) - $38.00.

Ostali su valjda dostava iz kine, a to zelim izbjeci (pdv).

Isao bi na jeftiniju dostavu, valjda je razlika samo u brzini dostave. 

Ima li tko iskustva s jednom i drugom. 

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina

Mislim da Germany Warehouse Shipping ne ide za HR, znam kada sa narucivao frendu da nije moglo, nego da sam morao odabrati EU, i isporuka unutar 48 sati je bila od trenutka kad je placen..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina
Xiaomi MI3W - review

Treba mi netko tko je trenutno na stable V5 i koristi stock browser.

Treba mi provjeriti da li mu radi download slika, i ako radi da mi izvuce Browser.apk i uploada negdje. Ima netko takav?

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
majstor30 kaže...

hvala vam na odgovrima,

sad znaci da cekam merimobiles? jel netko zna koliko je došla 64 GB verzija? jer u to2c danas i sutra cijena je stvarno niska 315 $

sudy_freak kaže...
majstor30 kaže...

pozdrav svima,

(...)

Pozdrav.

Budući da si već odlučio uzeti mob, svakako promisli o to2c.com kupovini + 5% na cijenu gdje se obvezuju da će ti vratiti iznos ako ti carina naplati PDV.

Nisam primijetio da to2c ima tu mogućnost, jesi siguran?

hmm nikad nisam imao uređaj takvog kapaciteta pa onako vaše stručno mišljenje jel dosta 16 GB? kao što sam rekao mislim ga imati jedno duže vrijeme a mislim da če kroz godinu dana igre, aplikacije biti sve glomaznije...

a za onaj case pretpostavljam da ga nitko nema... http://www.xiaomishop.com/101-cover-for-xiaomi-mi3-mi-3.html

16 GB je smijurija, bez obzira što će sada svi graknuti na to. To ti je dovoljno samo ako si ekstremno nezahtjevan korisnik, u kojem slučaju ti ni ne treba ovakav mobitel. Stavi gore par filmova u rezoluciji koju mobitel podržava, muziku koju slušaš i doviđorno. Mislim preživjet ćeš, ako ti nije bed stalno priključivati mobitel na komp i briskarati ono što ti smeta.

Ako si imalo napredniji korisnik, žongliraš s romovima, konzumiraš multimediju, uglavnom, koristiš potencijale mobitela, koristiš Titanium Backup, snimaš fotkice i filmiće, 32 gige su minimum upotrebljivosti.

64 je definitivno poželjno.

A to što sad netko smatra da je mob po ovoj cijeni i uz ove performanse ali na 16 GB pohrane još uvijek dobar deal, druga je priča.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2014 17:20 (Yo Momma).
15 godina
neaktivan
Yo Momma kaže...

ma žonglira tetka tvoja blesava, gledat filmove na ekranu od 5 inča, i misim da je 16 gb sasvim dovoljno za 90% korisnika

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
12 godina
neaktivan
A istina je da je 16gb lagano na knap 😜 tu se slazem...
nije da sam neki advanced user ni da gledam filmove, ali moj trenutni iphone 16gb je non stop pun i moram brisati :) i 32 bi bilo najbolje al takav ne proizvode 😜
Tako sa cu u novoj godini vjerojatno uzimati ovog s 16:)
11 godina
neaktivan

Jeste culi za webshop ghdeal.com? Da li je netko imao iskustva sa onim njihovim povratom novca ako vam ocarine uredaj? Ono platis 5% osiguranja i onda vam oni vrate iznos cijeli iznos poreza kojeg ste platili?

Po vasem misljenju koji bi uredaj prije uzeli: xiaomi mi3 ili oneplus one? Po hardwareu je bolji oneplus one ali me zanimaju iskustva ljudi?

15 godina
neaktivan

Pozdrav..

Imam xiaomi mi3 već neko vrijeme, cura mi ima zopo 780 (dosta slabiji mobitel ali cisto da usporedim ) i stari mi je nekidan uzeo LG G2.

Sa mi3 sam ekstremno zadovoljan, sve me oduševilo na mobitelu, slike kad uspiju bez trzanja ruku i kad pogodis u pravom trenutku na pravom svijetlu su fenomenalne, u lošijim uvjetima će naravno biti lošije, ali za mene i dalje OK.

Zopo 780 od cure je po specifikacijama lošiji mobitel, kamera mu je puno lošija od mi3, ali sve drugo radi super.. Mobitel u ruci leži puno bolje nego xiaomi jer su mu bridovi zaobljeniji. Sve u svemu za jednu curu kojoj kamera nije toliko bitna sasvim prolazan mobitel.

LG G2 me oduševio, nisam navikao da lg radi tako dobre mobitele, mobitel u ruci leži perfektno mada meni fale kapacitivne tipke jer je na njemu sve na displayu. Sve u svemu dizajn mu je strava, kamera strava i sve ostalo strava.

Što se tiće fluidnosti tu se nemogu odlučit koji radi ljepše, mi3 ili g2. Obadva su pre dobri uređaji i cijena im je donekle uredu.

Mobitel koji još uz njih treba uzeti u obzir je google nexus 5 kojeg nisam isprobao, ali ljudi ga hvale.

Mi4 također nisam probao ali smatram da mu tolika razlika u cijeni između mi 3 i mi 4 nije opravdana.

Xiaomi Mi3W 16gb
15 godina
majstor30 kaže...

Jeste culi za webshop ghdeal.com? Da li je netko imao iskustva sa onim njihovim povratom novca ako vam ocarine uredaj? Ono platis 5% osiguranja i onda vam oni vrate iznos cijeli iznos poreza kojeg ste platili?

Po vasem misljenju koji bi uredaj prije uzeli: xiaomi mi3 ili oneplus one? Po hardwareu je bolji oneplus one ali me zanimaju iskustva ljudi?

imam oba i Mi3 je brži(na AOSP-u),a OnePlus ima bolji ekran i zvučnike...

12 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

ima li netko novi prijedlog za maskicu, dosad sam imao neku ultraslim i bila mi je sasvim dovoljna jer  pazim na mobitel a ispao mi je par puta ali skroz bezbolno.

Razmišljao sam o Rockshield ali ona je prevelika, dakle zanima me neka ekstra tanka

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Imas i mi4?
17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Kolega vepar je odgovorio na upit glede Mi3 i OnePlusOne kolegi iz quotanog posta koji je bolji uređaj i da ima oba.

I sam sam super zadovoljan sa Mi3 ali bi ga vrlo rado zamijenio za nešto drugo{#} pošto je to uređaj za one koji se kontaju i stalno isprobavaju i fleshaju "roomove" a meni mobitel služi samo za razgovor,sms i navigaciju pa bi mi nešto tipa Xiaomi 1S/Samy S3,Huavey P6 možda bolje sjeli glede potreba ili nešto u tom rangu jer sam se očito malo zaletio glede kupnje nesagledavajući stvarne potrebe te po običaju prst bio brži od "pameti"{#} pa je sad uređaj neiskorišten glede svih funkcionalnosti koje nudi.(eto ako netko želi nek se javi na pm, a i treba mi keša).

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 18:11 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Ljudi imam problem!!! :( MOLIM ZA POMC!

Telefon sam napunio struje i jutros sam pokusao da ga flasujem preko MiFlash u fastbootu, ali je zakocio. Ugasio sam telefon i pokusao da upalim ali nista od toga! :( 

Sad ga ne mogu ni u upaliti, ni uci u RECOVERI, ni FASTBOOT ni nista. Kad ga stavim na punjac ne pokazuje da se pali cak mi ne svjetli ni lampcia. JEL MOGUCE DA SAM UNISTIO TELEFON! :( MOLIM VAS ZA POMOC!

kiki
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Da bih vratio Mi3 iz "mrtvih" potrebno jeda ga otvorim, izvadim bateriju i da taknem bakarnom zicicom dve zute kockice i onda a krenem sa paljenjem telefona. Tako sam shvatio. Evo stranice gde pise kako i sta. Pa bih molio nekoga ako moze a procita nije velik tekst i da prevede sta i kako tacnije da uradim, da napise korak po korak, posto mi engleski nije najbolja strana. Link http://miui.co.in/forums/showthread.php/2405-Unbrick-Your-Completely-Dead-Mi3

Interesuje me sta posle kada ga otvorim i izvadim bateriju? Da li da prikopcam telefon za USB pa za PC i da radim fastbot ako se upali, ili da dotaknem samo bakarnim zicama i sve da sklopim kako je bilo i  onda tek da pokusa da ga upalim? ili kako vec???

kiki
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 19:12 (wave90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ne znam stvarno kako ljudi uspiju sje*ati mobitel na takav nacin da dobiju podmetac za džezvu kad je proces flashanja jednostavniji od kuhanja kave..

Ovu spomenutu metodu ne preporucam, iz razloga sto je vec jedan forumas to napravio i dobio prelijep frizbi jer je totalno unistio mobitel.. Sve sto radis, radis na vlastitu odgovornost..

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 22:40 (majdo).
11 godina
neaktivan
majdo kaže...

Ne znam stvarno kako ljudi uspiju sje*ati mobitel na takav nacin da dobiju podmetac za džezvu kad je proces flashanja jednostavniji od kuhanja kave..

Ovu spomenutu metodu ne preporucam, iz razloga sto je vec jedan forumas to napravio i dobio prelijep frizbi jer je totalno unistio mobitel.. Sve sto radis, radis na vlastitu odgovornost..

A kako je pogrijesio? Imas neki drugi nacin popravke? :(

kiki
13 godina

Nesto je pogresno sa zicama odradio.. Potrazi tu u temi njegov post gdje je napisao da prodaje mob za 500 kn mislim, maticna otisla jer ju je spalio s tim cackanjem sa zicom, i javi se tom decku i pitaj sta je i kako on napravio.. I napominjem, sve radis na vlastitu odgovornost, ljudi u muci cesto to zaboravljaju pa onda su svi drugi krivi za njihove postupke.. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 23:37 (majdo).
11 godina
neaktivan
majdo kaže...

Nesto je pogresno sa zicama odradio.. Potrazi tu u temi njegov post gdje je napisao da prodaje mob za 500 kn mislim, maticna otisla jer ju je spalio s tim cackanjem sa zicom, i javi se tom decku i pitaj sta je i kako on napravio.. I napominjem, sve radis na vlastitu odgovornost, ljudi u muci cesto to zaboravljaju pa onda su svi drugi krivi za njihove postupke.. 

Ja sam odradio jedan dio posla. jedino mi ovo preostaje. Postavo sam zice i sada za divno cudo kada povezem Mi3 sa laptopom preko USB, pali se crvena lampica. Al nazalost ne prepoznaje ga MiFlash, koji sam mako sa instalacije pa ponovo instalirao. Mozda nisam stavio dobre drivere? :/ ili sta vec... Mada mislim da nije do drivera jer ga je ranije prepoznvao na Widows 8 i na Winows 7... :( sta da radim?

kiki
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 14:20 (wave90).
15 godina
neaktivan
ivan72478 kaže...

ima li netko novi prijedlog za maskicu, dosad sam imao neku ultraslim i bila mi je sasvim dovoljna jer  pazim na mobitel a ispao mi je par puta ali skroz bezbolno.

Razmišljao sam o Rockshield ali ona je prevelika, dakle zanima me neka ekstra tanka

Pozdrav.

Ja sam sebi uzeo rockshield, pa neka ultra tanku, pa malo deblju od te i na kraju ovu koju sad imam koju ću ti linkat.. Uglavnom Rock shield je strava maskica, mobu nece nista bit ako padne al je pre glomazna u ruci i za vidit.. Zatim ultra tanka koja je pukla kad sam mob stavio u nju jer je bila od nekog bjednog TPUa, ta malo deblja je bila malo kvalitetnija ali nisam imao povjerenja u nju jer je stvarno tanka bila i na kraju sam si uzeo masku najobicniju TPU, dovoljne debljine da zaštiti mobitel od padova, a dovoljno tanku da je lako mobitel u ruci držat i ne izgleda ružno.

http://www.ebay.com/itm/181295698550?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Sa maskicom sam oduševljen, svima je preporučam, bocne strane su glossy a sa straznje strane je matirana, ali lipo matirana i neda se taj mat tek tako ogrebat.. 2 puta mi je mob pao u njoj i ni ogrebotine. ;)

Xiaomi Mi3W 16gb
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Nakon brikovanja mog MI3, koristio sam metodu popravke telefona s žicom na kontaktne plocice kako su rekli. Znaci, otvorim MI3, stavili žice na mjestu i idem na MiFlash. Ali ja nikada MiFlash nije prepoznao telefon ani PC.. Onda sam makao žicu i uspio sam da Flashujem bez žice.

Nakon Flasovanja, imam 7 lokalni diskova od MI3 u My Computer. Dva lokalni disk su po 63,9 MB, a i imaju slobodno 11.5MB, a drugi 5 lokalni disk žele napraviti format diska.
Kad  na telefon prikacim bateriju ne mogu upaliti telefon, nit puniti ne pojavljuje se crvena lampica ali ga prepoznaje PC i MiFlash. Kada maknem bateriju prepoznaje ga PC i MiFlash i na USB svjetli mu lampica kako kad.

Mjado, do sada sam radio mnogo telefona ove zmajene sistema pa i mom MI3. Ali ipak desi se neko zlo. Nema potrebe da kritikujes tako, ali savjet bi svakako dobro dosao. Daj Boze da niko nema ovakvih problema. Stacu,desava se i to. Ali posto vidim da znas, dal sad za ovu situciju ima neki plan kako da mu zadam fnalni udarc i povratim svoj telefon?

kiki
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Posto izgleda nema mi popravke ovom telefonu razmisljam ponovo da kupim novi, ali za koji mjesec. Pa se rzmisljam izmedu Xiaomi MI4 i Oneplus One. Cudi me to da Mi4 pravi slabije fotke a ipak ima istu kameru, isti broj lensa i isti procesor kao Oneplus One. :/

kiki
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
wave90 kaže...

Posto izgleda nema mi popravke ovom telefonu razmisljam ponovo da kupim novi, ali za koji mjesec. Pa se rzmisljam izmedu Xiaomi MI4 i Oneplus One. Cudi me to da Mi4 pravi slabije fotke a ipak ima istu kameru, isti broj lensa i isti procesor kao Oneplus One. :/

Ne posjedujem xiaomi mobitele (razmisljam da uzmem mi4) ni o+o,ali koliko sam se raspitivao za mi4 vidio sam da ima bolju kameru od o+o.Probati cu naci video gdje bajo to pokazuje pa staviti da vidis.

11 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...
wave90 kaže...

Ne posjedujem xiaomi mobitele (razmisljam da uzmem mi4) ni o+o,ali koliko sam se raspitivao za mi4 vidio sam da ima bolju kameru od o+o.Probati cu naci video gdje bajo to pokazuje pa staviti da vidis.

Obavezno postavi. Jer Xiaomi Mi4 bih pre uzeo jer je manji dok je 1+ mnogo velik, ali kao sam video klipove a koje cu ja postaviti Mi4 ima slabiju kameru :(. I molim te napisi sta jos to MI4 ima bolje od 1+ da bih znao sta izabrati. :)

Na ovom klipu moze da se vidi kako 1+ ima i bolju kameru, ljepsu boju, bolje reaguje na osvetljenja i nema problema sa auto fokusom kao MI4.

Na ovom klipu 1+ ponovo ima bolju boju slike i reaguje bolje naosvetljenje. A naravno prikazuje bolje detalje.

I na ovom zadnjem klipu 1+ ima uzasnu prednju kameru ali samo kad je mrak, dok je po danju ponovo daje bolje rezultate nemgo Mi4. A sto se tice zadnje kamere MI4 ima nekako zamucenu i nije tako dobra kao kod 1+.

Mozda je ovo sve snimano kada je MI4 imao V5 Miui, pa je u V6 Miui popravljeno. Ne znam, ali ja sam dosao Vas da pitam. :)

kiki
14 godina
Xiaomi MI3W - review

wave90 uzmi u obzir da stock camera app od MIUI rom-a nije nešto, ja osobno uvijek koristim Lenovo Super Camera ili Camera FV-5.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

wave90 uzmi u obzir da stock camera app od MIUI rom-a nije nešto, ja osobno uvijek koristim Lenovo Super Camera ili Camera FV-5.

I to sto kazes. Znaci necu pogrijesit i ako uzmem Mi4? Dobro bi bilo kada bih nasao da je neko slikao sa Mi4 i 1+1 preko Lenovo Super Camerom. Da uporedim te dve slike.

kiki
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 13:22 (wave90).
15 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

ja sam do nedavno htio kupiti mi 4, al kad sam uzeo u obzir sve ipak sam si uzeo lg g2, dobio hr garanciju i uštedio barem 500 kuna, a ta dva su mobitela u najmanju ruku podjednaki, samim time mislim da se ne isplati kockat se sa garancijom za mi4 jer radi se o relativno velikim novcima 2700 kn i više

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
cola777 kaže...

ja sam do nedavno htio kupiti mi 4, al kad sam uzeo u obzir sve ipak sam si uzeo lg g2, dobio hr garanciju i uštedio barem 500 kuna, a ta dva su mobitela u najmanju ruku podjednaki, samim time mislim da se ne isplati kockat se sa garancijom za mi4 jer radi se o relativno velikim novcima 2700 kn i više

Da, to je jedini veci problem. Dal neko moze ko ima MI4 da slika sa stock kamerom i lenovo camerom i da postavi slike? 

kiki
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 19:40 (wave90).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice