pozdrav svima,
planiram naručiti Mi3 vec dosta dugo ali sad je doslo vrijeme i eto trebam par savjeta...
gdje naručiti?
- mobicity- ne zelim jer su bezobrazno skupi i cijena im samo raste i raste bez obzira što mi u hrvatskoj plaćamo onu nižu cijenu ( i nemaju 64 GB verziju)
- xiaomishop - pošto mi je želja imati bijelog 64 GB oni su dobra opcija ali sa shippingom me dođe 380 $ i bez dodataka koje želim
- to2c - najvjerojatnine cu uzeti od njih...trenutno za ovaj vikend cijena 64 GB crnog (bijelog nemaju) modela je 315 $ + silicon case + screen protector i mislim uzeti tempered glass koji uz mobitel dođe + 4$ sa non packing boxom -1$: ukupno 318 $
E sad ako bude naplata pdv-a onda jos oko 500 kn gore...pa me dođe gotovo isto kao i kod xiaomishopa...naravno sa besplatnom dostavom to će potrajati mjesec dana dok sa xiamoshopa do tjedan dana što je prednost...
što napraviti a da ipak bude cim vise ekonomicnije? Mozda neki drugi webshop? Mobitel mislim imati barem 3 godine i zbog tog razloga bih uzeo 64 GB verziju
da li je netko narucio ili ima ili zna za ovaj case http://www.xiaomishop.com/101-cover-for-xiaomi-mi3-mi-3.html tj. da li ima mogucnost da se javis ili poklopis poziv a da ne otvaras case? (znam da huawei a7 ima tu mogucnost) ili služi samo vizualno da vidiš koliko je sati i sl.
što je najbolje napisati na paketu a da se prođe bez carine tj. PDV-a? bojim se da je ono sa "gift" i "garden" već isfurano :-) i ako imate vise saznanja koja je vjerojatnost da se paket carini? 50%-50% 10%-90% 90%-10% ? barem da znam odlučiti da li je bolje sa xiaomishopa ili to2c?
thx
Pozdrav,
Ja sam svoj naručio sa mobicity prije otprilike 2 ipo mjeseca i došao mi je za 30ak dana. Gledaš cijenu bez VAT.. Kad sam ga ja naručio cijena je bila 1900kn, a sada je 2000kn.. Cijena raste al svejedno je jeftiniji nego na xiaomishop ili To2c ako ti carine.. 4.opcija ti je merimobiles koji ima skladište u europi i mislim da je cak najjeftinije kod njih, par ljudi je naručivalo od tamo.
Mislim da ti je 64gb previše i da je 16gb skroz dovoljno, ako misliš da će ti trebat više kupiš si otg usb i prikljucis si USB i gledaš što oćeš.
U svakom slučaju sačekaj da ti se javi neko ko je sa merimobiles.com naručiva jer mislim da su najjeftiniji trenutno.