Riješavam se nekih maskica pa ako ima tko zainteresiran (PP).
sorry bugovci, nisam htio stavljati u Male oglase, jer netko možda ne bi vidio.
Kakav je ovaj Spigenov case, jel valja šta?
Prilično je dobar, osigurava mobitel sa svih strana
Riješavam se nekih maskica pa ako ima tko zainteresiran (PP).
sorry bugovci, nisam htio stavljati u Male oglase, jer netko možda ne bi vidio.
Potvrđujem isto, i također imam isti viška na prodaju ako ima zainteresiranih.. :)
Imam i sam nekih stvari za utopiti pa ako ima zainteresiranih može na PM.
Radi se o screen protectoru OVOM poslan za krivi model Mi4 i OVOM caseu...... ako kome treba nešto takvo...... u međuvremenu samnabavio nešto drugo pa je ovo višak dakle novo u kompletu.
Evo ja svoj prodajem...Pa ako ima netko zainteresiran...Sa uređaja nije obavljen niti jedan poziv, folije na njemu, nekorišten...1850 kuna
¸Jel zna netko kad biu uređaj trebao opet bit dostupan ? Čekam već tjedan dana i ništa ? ?
Ako je sa Mobicity moraš biti strpljiv ali u svakom slućaju prije nego iz Kine, ja sam ćekao 5 dana(kao neki problemi, vjerojatno sam ćekao dostavu robe iako je bilo na str. dostupno u roku 3 dana) pa onda došao za 3 dana na adresu.
Ako je sa Mobicity moraš biti strpljiv ali u svakom slućaju prije nego iz Kine, ja sam ćekao 5 dana(kao neki problemi, vjerojatno sam ćekao dostavu robe iako je bilo na str. dostupno u roku 3 dana) pa onda došao za 3 dana na adresu.
Da s mobicity-a je . Gdje e nalazi ona ikona za live chat , nikako je ne vidim .
Kontaktirao sam ih prekjučer, rekli su mi da bi za nekih dva tjedna trebao opet biti dostupan.
Opet blagi porast cijena na MC-u i nedostupnost ali još uvijek jeftinije nego na xiaomishop.it gdje izađe 2.100kn otprilike ipak razliku lako potrošiti na neki case,sluške,screen protector ili nešto sl. jer nije zanemariva razlika od 200krznaša.
Valjda smo poharali Englesko skladište Xiaomija valjda je toliko popularan model da rijetko kada ima na stanju, a ako i ima ode u expresnom roku....
Zašto je mi band sad tako skup a govorilo se o cjeni od 13 dolara? Baš bi ga volija imat ali sad je oko 35$.
I imali ko pistons slušalice? Naručija san ih mada iman brainwawz delta koje su isto skupile hvalospjeve, ali nisan im moga odolit. Kakav je zvuk s onim poboljšanje u opcijama za njih? Kad to uključim zvuk s ovim sad slušalicama je nekako metalan i s malo basa, puno bolje je kad stavim na general in-ear buds.
I imali ko pistons slušalice? Naručija san ih mada iman brainwawz delta koje su isto skupile hvalospjeve, ali nisan im moga odolit. Kakav je zvuk s onim poboljšanje u opcijama za njih? Kad to uključim zvuk s ovim sad slušalicama je nekako metalan i s malo basa, puno bolje je kad stavim na general in-ear buds.
Imam ja.
Ja sam super zadovoljan s njima. S kvalitetom izrade pogotovo.
A što se tiče Dirac opcija, da, najbolje je kada staviš na Mi-Piston 2. Barem je meni tako najbolje, ali mislim da ima dosta utjecaja žanr glazbe.
Prilagodit ćeš si još to po svom uhu.
Također i equalizer prilagodi
A valjda će puno bolje zvučat na tim postavkama sa pistonsima ako je rađemo baš za njih. Slušam uglavnom elektronsku glazbu.
Btw vidim da su danas izašle prijave za internacionalnu beta verziju, sudy ako upadneš ili neko drugi javite nam dojmove.
Btw vidim da su danas izašle prijave za internacionalnu beta verziju, sudy ako upadneš ili neko drugi javite nam dojmove.
nisam se ni prijavljivao :)
Isprobao AOSP i stvarno je dobar.sve radi nema reboota,FC-a i jos ima i OTA update.savrseno!
Jedino je bio u pocetku problem s kineskim jezikom jer sam morao aktivirat developer options pa prebacit na engleski.gapps sam skinuo PA mini i sve radi.
Ako netko želi pomoći u priejvodu MIUI v6 posjetite link: http://translate.miui.com/
haha sjecam se kad je ovdje na bugu bila tema za prijevod miui (neka stara verzija), a meni bilo dosadno na poslu i sve preveo i zaboravio to onda uploadati :D
Da imam xiaomi uredaj definitivno bi preveo a i ovako ako opet bude dosadno cu prevesti :D
Makar da se ovdje dogovorite i svaki uzme dio jako brzo bi se sve to prevelo
haha sjecam se kad je ovdje na bugu bila tema za prijevod miui (neka stara verzija), a meni bilo dosadno na poslu i sve preveo i zaboravio to onda uploadati :D
Da imam xiaomi uredaj definitivno bi preveo a i ovako ako opet bude dosadno cu prevesti :D
Makar da se ovdje dogovorite i svaki uzme dio jako brzo bi se sve to prevelo
Krećemo?
To je prije pokrenuo Unix (koji više nije pod tim nickom tu).
Tko ima iskustva s tim, bilo bi zgodno.
Pogotovo u ovoj temi i onoj za Redmi
Krećemo?
To je prije pokrenuo Unix (koji više nije pod tim nickom tu).
Tko ima iskustva s tim, bilo bi zgodno.
Pogotovo u ovoj temi i onoj za Redmi
Treba provjeriti i na MIUI Adria forumu da se ne prevodi nesto bzvz ako je Masva opet odradio veci dio posla i za V6 kao i za V5.. U svakom slucaju i ja sam za..
Evo i ja sam se ipak odlucio vratiti na V5...
V6, pa... Hm... :D Ok... No međutim, cini mi se da V5 radi fluidnije... Ma... Ne cini mi se... Radi fluidnije!! :D
Baterija mi se bolje ponasala na V5...
Default lock screen mi je bio bolji na V5...
Princip odgovora/odbijanja poziva mi je daleko bolji na V5...
Prvo sam bio na 4.8.15. i ta verzija je bila ok... Onda sam napravio update na 4.8.22.
E sad, da li je 4.8.29 posljenja V5 verzija ili sam nesto pobrkao... :D
Hvala...
Hvala,
Onda cu se vratiti na 4.8.22. :)
Za što služi System 1 i System 2 u CWM-u?
Znači el mogu stavit na System 1 V5 verziju, a na System 2 V6?