Xiaomi MI3W - review

poruka: 1.470
|
čitano: 281.634
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Xiaomi MI3W - review
milinho kaže...
sudy_freak kaže...

Riješavam se nekih maskica pa ako ima tko zainteresiran (PP).

sorry bugovci, nisam htio stavljati u Male oglase, jer netko možda ne bi vidio. 

Kakav je ovaj Spigenov case, jel valja šta?

Prilično je dobar, osigurava mobitel sa svih strana {#}

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
13 godina
sudy_freak kaže...
milinho kaže...

Kakav je ovaj Spigenov case, jel valja šta?

Prilično je dobar, osigurava mobitel sa svih strana {#}

Potvrđujem isto, i također imam isti viška na prodaju ako ima zainteresiranih.. :)

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Imam i sam nekih stvari za utopiti pa ako ima zainteresiranih može na PM.

Radi  se o screen protectoru OVOM  poslan za krivi model Mi4  i  OVOM caseu......  ako kome treba nešto takvo...... u međuvremenu samnabavio nešto drugo pa je ovo višak dakle novo u kompletu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 19:39 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Evo ja svoj prodajem...Pa ako ima netko zainteresiran...Sa uređaja nije obavljen niti jedan poziv, folije na njemu, nekorišten...1850 kuna

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi MI3W - review

¸Jel zna netko kad biu uređaj trebao opet bit dostupan ? Čekam već tjedan dana i ništa ? ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Ako je sa Mobicity moraš biti strpljiv ali u svakom slućaju prije nego iz Kine{#}, ja sam ćekao 5 dana(kao neki problemi, vjerojatno sam ćekao dostavu robe iako je bilo na str. dostupno u roku 3 dana) pa onda došao za 3 dana na adresu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Smille kaže...

Ako je sa Mobicity moraš biti strpljiv ali u svakom slućaju prije nego iz Kine{#}, ja sam ćekao 5 dana(kao neki problemi, vjerojatno sam ćekao dostavu robe iako je bilo na str. dostupno u roku 3 dana) pa onda došao za 3 dana na adresu. 

Da s mobicity-a je . Gdje e nalazi ona ikona za live chat , nikako je ne vidim .

14 godina
Ne radi ti support vikendom
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan

Kontaktirao sam ih prekjučer, rekli su mi da bi za nekih dva tjedna trebao opet biti dostupan.

Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka
17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Opet blagi porast cijena na MC-u i nedostupnost ali još uvijek jeftinije nego na xiaomishop.it gdje izađe 2.100kn otprilike ipak razliku lako potrošiti na neki case,sluške,screen protector ili nešto sl. jer nije zanemariva razlika od 200krznaša.

Valjda smo poharali Englesko skladište Xiaomija{#} valjda je toliko popularan model da rijetko kada ima na stanju, a ako i ima ode u expresnom roku....

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2014 10:19 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi MI3W - review

Zašto je mi band sad tako skup a govorilo se o cjeni od 13 dolara? Baš bi ga volija imat ali sad je oko 35$.

I imali ko pistons slušalice? Naručija san ih mada iman brainwawz delta koje su isto skupile hvalospjeve, ali nisan im moga odolit. Kakav je zvuk s onim poboljšanje u opcijama za njih? Kad to uključim zvuk s ovim sad slušalicama je nekako metalan i s malo basa, puno bolje je kad stavim na general in-ear buds.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.9.2014 18:10 (RePlaY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RePlaY kaže...

I imali ko pistons slušalice? Naručija san ih mada iman brainwawz delta koje su isto skupile hvalospjeve, ali nisan im moga odolit. Kakav je zvuk s onim poboljšanje u opcijama za njih? Kad to uključim zvuk s ovim sad slušalicama je nekako metalan i s malo basa, puno bolje je kad stavim na general in-ear buds.

Imam ja.
Ja sam super zadovoljan s njima. S kvalitetom izrade pogotovo.
A što se tiče Dirac opcija, da, najbolje je kada staviš na Mi-Piston 2. Barem je meni tako najbolje, ali mislim da ima dosta utjecaja žanr glazbe.

Prilagodit ćeš si još to po svom uhu.
Također i equalizer prilagodi

16 godina
Xiaomi MI3W - review

A valjda će puno bolje zvučat na tim postavkama sa pistonsima ako je rađemo baš za njih. Slušam uglavnom elektronsku glazbu.

Btw vidim da su danas izašle prijave za internacionalnu beta verziju, sudy ako upadneš ili neko drugi javite nam dojmove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RePlaY kaže...

Btw vidim da su danas izašle prijave za internacionalnu beta verziju, sudy ako upadneš ili neko drugi javite nam dojmove.

nisam se ni prijavljivao :)

14 godina
Xiaomi MI3W - review

Dojadio vam MIUI?

Android 4.4 (AOSP) {#}(< klikni me)

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Odlična vijest,ali mi je MIUI draži od stock androida.

Naravno da ću i njega probat,možda je fluidniji.
No prijavio sam se za beta testiranje MIUI 6 International roma,znači sa svim google servisima
robimarko@gmail.com
15 godina
Xiaomi MI3W - review

Isprobao AOSP i stvarno je dobar.sve radi nema reboota,FC-a i jos ima i OTA update.savrseno!

Jedino je bio u pocetku problem s kineskim jezikom jer sam morao aktivirat developer options pa prebacit na engleski.gapps sam skinuo PA mini i sve radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi MI3W - review

Ako netko želi pomoći u priejvodu MIUI v6 posjetite link: http://translate.miui.com/

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Hrvatski ti je već preveden,i redovito je updaetan sa novom verzijom miui-a.
Odavno to radi netko iz hrvatske,no naravno includan je samo u xiami.eu romu
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

haha sjecam se kad je ovdje na bugu bila tema za prijevod miui (neka stara verzija), a meni bilo dosadno na poslu i sve preveo i zaboravio to onda uploadati :D

Da imam xiaomi uredaj definitivno bi preveo a i ovako ako opet bude dosadno cu prevesti :D

Makar da se ovdje dogovorite i svaki uzme dio jako brzo bi se sve to prevelo  {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
MSN kaže...

haha sjecam se kad je ovdje na bugu bila tema za prijevod miui (neka stara verzija), a meni bilo dosadno na poslu i sve preveo i zaboravio to onda uploadati :D

Da imam xiaomi uredaj definitivno bi preveo a i ovako ako opet bude dosadno cu prevesti :D

Makar da se ovdje dogovorite i svaki uzme dio jako brzo bi se sve to prevelo  {#}

Krećemo?
To je prije pokrenuo Unix (koji više nije pod tim nickom tu).

Tko ima iskustva s tim, bilo bi zgodno.
Pogotovo u ovoj temi i onoj za Redmi 

14 godina
Meni je ovaj v6 (za sad) užas!! Vraćam se na zadnju v5 verziju koja je bila savršena verzija. Sve zmeteno, šteka i jednostavno neke preinake totalno nepotrebne, petarda je zakon naspram ovog
13 godina
sudy_freak kaže...

Krećemo?
To je prije pokrenuo Unix (koji više nije pod tim nickom tu).

Tko ima iskustva s tim, bilo bi zgodno.
Pogotovo u ovoj temi i onoj za Redmi 

Treba provjeriti i na MIUI Adria forumu da se ne prevodi nesto bzvz ako je Masva opet odradio veci dio posla i za V6 kao i za V5.. U svakom slucaju i ja sam za..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi.&amp;quot; E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
MASVA je mislim sve preveo već,uglavnom sve je stavio na svoj github i redovito updaeta.
Čak je preveo i Mi Band aplikaciju,te možda i Mi Key
robimarko@gmail.com
12 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Evo i ja sam se ipak odlucio vratiti na V5...

V6, pa... Hm... :D Ok... No međutim, cini mi se da V5 radi fluidnije... Ma... Ne cini mi se... Radi fluidnije!! :D

Baterija mi se bolje ponasala na V5...

Default lock screen mi je bio bolji na V5...

Princip odgovora/odbijanja poziva mi je daleko bolji na V5...

Prvo sam bio na 4.8.15. i ta verzija je bila ok... Onda sam napravio update na 4.8.22.

E sad, da li je 4.8.29 posljenja V5 verzija ili sam nesto pobrkao... :D

Hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

4.8.29 je V6

Evo i AOSP na engleskom MIUI forumu.

http://en.miui.com/thread-44424-1-1.html

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 9:38 (robimarko).
12 godina
neaktivan
robimarko kaže...

4.8.29 je V6

Evo i AOSP na engleskom MIUI forumu.

http://en.miui.com/thread-44424-1-1.html

Hvala,

Onda cu se vratiti na 4.8.22. :)

14 godina
Xiaomi MI3W - review

Za što služi System 1 i System 2 u CWM-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Inače uvijek imaš 2 verzije MIUI-a instalirane,jedna je najnovija,a druga je samo ako nešto smrdaš pa nemožeš bootati u prvu
robimarko@gmail.com
14 godina
Xiaomi MI3W - review

Znači el mogu stavit na System 1 V5 verziju, a na System 2 V6?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice