Xiaomi MI3W - review

poruka: 1.470
|
čitano: 281.654
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Xiaomi MI3W - review
RePlaY kaže...

Dali ima neki veći bug na v6 osim da kamera nema sve opcije i podešavanja? Sad sam na dev 4.8.22 pa me v6 jako privlači izgledom, a kolko čujem i fluidnošću, pa bi updatea ukoliko je spreman za daily use.

I ja sam isto u dilemi, mada ipak nebi prelazil na V6 dok ne dođe finalna verzija

14 godina

Xiaomi Mi4 nema NFC chip, ali ima IR blaster, za razliku od Mi3-a. Osobno ne koristim ni jedno ni drugo.  :)

14 godina
Recimo ja često koristim NFC,uglavnom za Android Beam koji je jakko zgodan
robimarko@gmail.com
14 godina
Xiaomi MI3W - review

Merimobiles dodao Xiaomi Mi-3 u EU skladište. Sa kuponom ispadne 1670kn.

Prodajem poptuno novu zapakiranu bateriju za iOcean X7. Cijena 50kn + 10kn poštarina.
Moj PC  
0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Cojonero kaže...

Di kupon? Kakav kupon?

Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka
13 godina
glikoprotein kaže...

Zašto bi flashao rom ako mogu samo automatski instalirat/updejtat ovaj postojeći?

Nitko tebe ne tjera sve je stvar osobnog izbora sto ce netko napraviti, hoce odmah ubaciti karticu unutra i poceti prziti po mobitelu, ili prvo napraviti cistu instalaciju prilagoditi ga sebi maksimalno i poceti uzivati u koristenju.. Osobno biram ovo drugo, vise vjerujem sebi nego nekom tamo kinezu koji mi je cackao mob i njegovim predinstaliranim aplikacijama.. (Ovo se prvenstveno odnosi na one koji kupe mob pa jos plate 3-5$ za root i multilanguage, najveca glupost po meni)

RePlaY kaže...

Dali ima neki veći bug na v6 osim da kamera nema sve opcije i podešavanja? Sad sam na dev 4.8.22 pa me v6 jako privlači izgledom, a kolko čujem i fluidnošću, pa bi updatea ukoliko je spreman za daily use.

David87 kaže...

I ja sam isto u dilemi, mada ipak nebi prelazil na V6 dok ne dođe finalna verzija

V6 je i više nego kompletan ROM, bugovi postoje koji se ispravljaju sa svakom novom verzijom, ali nista to kriticno nije.. Kamera nije bug, nego samo jednostavno trenutno nisu implementirane sve mogucnosti koje hardware moze odraditi bez problema..

milinho kaže...

Xiaomi Mi4 nema NFC chip, ali ima IR blaster, za razliku od Mi3-a. Osobno ne koristim ni jedno ni drugo.  :)

robimarko kaže...
Recimo ja često koristim NFC,uglavnom za Android Beam koji je jakko zgodan

Anketa koju su proveli iz Xiaomia prije izlaska MI4 je pokazala da ispod 1% korisnika koji posjeduju MI3 i MI2S koristi NFC stoga su ga odlucili izbaciti.. Osobno ne koristim, svaki puta ga uredno obrisem nakon flashanja ROM-a, jer mi je u pocetku kada sam tek dobio mob i na V5 su se jos peglali bugovi, znao mi buditi mob i crpiti bateriju a bespotreban mi je..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
Asfalt kaže...
Cojonero kaže...

Di kupon? Kakav kupon?

Ma dobiješ onaj 5$ kupon ...seru likovi ...30$ treba još poštarinu platiti...toliko da je free shipping..izađe oko 1850kn mob pa se ne isplati uzeti

Prodajem poptuno novu zapakiranu bateriju za iOcean X7. Cijena 50kn + 10kn poštarina.
12 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Flashanje uspjelo bez problema po uputama koje su pic-pic! Super!

Odlučila sam se za V5 baš zato da nesmetano uživam u onome što je provjereno dobro i evo već ga tri dana ne ispuštam iz ruke. Jučer sam skinula Antutu za što pojma nisam imala što je, nego sam vidjela tu na forumu da to spomijete i izbacio mi je super rezltate (iako mi to i dalje ništa zapravo ne znači) :D

Nego, zapela sam na MiCloud. Preko broj sam si aktivirala Xiaomi account prije flashanja. Poslije flashanja sam si sve poštelala na MiCloud na mobitelu, ali kao odem na i.xiaomi.com ne mogu se ulogirat. Upišem točan broj i password, ali onda piše da mi šalje još nekakav Dynamic Password koji moram na kompu upisat, ali ništa mi ne stiže na mobitel. 

Sinoć sam to radila u par navrata i ništa. Onda mi je sad maloprije došao nekakav čudan SMS s broja +956745678 sa sadržajem "134". Samo je to pisalo, ponadam se da je to taj dynamic password, ali na i.xiaomi.com veli da nije. Što i kako dalje?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Ni ja se nisam uspjeo regati na taj MiCloud jbg. neznam u ćemu je kvaka skroz javlja da nema mreže tj. kao da nisam na netu, a upaljen i wi-fi i data promet.probao 3-4 puta i neide pa neide naravno nisam flešao ni ništa samo nadogradio OTA sa ponuđenim, dobio sa V13, pa skinuo V18 i danas dobio ponudu na V23 kao zadnji, a valjda je{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2014 18:53 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Lana Mihaela kaže...

Flashanje uspjelo bez problema po uputama koje su pic-pic! Super!

Odlučila sam se za V5 baš zato da nesmetano uživam u onome što je provjereno dobro i evo već ga tri dana ne ispuštam iz ruke. Jučer sam skinula Antutu za što pojma nisam imala što je, nego sam vidjela tu na forumu da to spomijete i izbacio mi je super rezltate (iako mi to i dalje ništa zapravo ne znači) :D

Nego, zapela sam na MiCloud. Preko broj sam si aktivirala Xiaomi account prije flashanja. Poslije flashanja sam si sve poštelala na MiCloud na mobitelu, ali kao odem na i.xiaomi.com ne mogu se ulogirat. Upišem točan broj i password, ali onda piše da mi šalje još nekakav Dynamic Password koji moram na kompu upisat, ali ništa mi ne stiže na mobitel. 

Sinoć sam to radila u par navrata i ništa. Onda mi je sad maloprije došao nekakav čudan SMS s broja +956745678 sa sadržajem "134". Samo je to pisalo, ponadam se da je to taj dynamic password, ali na i.xiaomi.com veli da nije. Što i kako dalje?

MiCloud i meni kao ranije regisriranom korisniku pravi probleme, nesto nece vec duzi period, tako da sam odustao od njega, nisam se niti prijavljivao nakon zadnjeg flashanja, realo ni ne treba mi nesto previse.. ;)

Smille kaže...

Ni ja se nisam uspjeo regati na taj MiCloud jbg. neznam u ćemu je kvaka skroz javlja da nema mreže tj. kao da nisam na netu, a upaljen i wi-fi i data promet.probao 3-4 puta i neide pa neide naravno nisam flešao ni ništa samo nadogradio OTA sa ponuđenim, dobio sa V13, pa skinuo V18 i danas dobio ponudu na V23 kao zadnji, a valjda je{#}

To je predzadnji, globalni zadnji je v24, a ti si vjerovatno na Filipinskom ili Singapurskom stableu, znaci nemas automatski root, i puno puno opcija ti fali koje zadnji V5 DEV romovi imaju..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

MIUI-KXDMIBF23.0 google kaže malezija,Indija tko će ga znati što je gore{#} ali sam se uspjeo regati na xiaomi prvo pa se onda šteknio na taj Mi.Cloud servis i sve šljaka bilo je uz pomoć google translatea ali drugaćije neide s obzirom na hieroglife{#}

A glede toga što mi fali nažalost nemogu ništa, jedino ako nađem nekoga za cugu da odradi i stavi neki room koji valja i da ima hr. meni nažalost slab sam sa svim tim opcijama i tehnikalijama i ima puno nepoznanica koje me bune.

Da, je sastavljanje kompa i svega ostalog to je OK i tu se dobro snalazim ali telefonija nažalost "0" poena kao i jezik slićan rezultat "1"{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2014 19:57 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Dobro, onda jebo MiCloud. Pogasit ću sinhronizaciju i u mobu. Bitno da znam da nisam nekaj sprčkala ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Kakva je situacija glede netbankiga i banaka glede čestog mijenjanja roomova jbg. svaki puta kad mijenjam mob moram do HPB-a tražiti nove podatke za mBanking i mToken, a navodno da to treba i ako se promijeni room e sad jel istina ili ne neznam uglavnom neveže se aplikacije za broj nego zz mobitel{#} i eto problema.

Ako bi i nešto mijenjao onda neki stable room da se non-stop nešto nemjenja kad nemam pojma to bi mi bila samo tlaka(odlazak u banku jer kad me vidi osobni bankar prevrće očima jer već zna što trebam){#} s obzirom na potrebe i korištenje moba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Smille kaže...

Da, je sastavljanje kompa i svega ostalog to je OK i tu se dobro snalazim ali telefonija nažalost "0" poena kao i jezik slićan rezultat "1"{#}

S obzirom da kazes da ti je sastavljanje kompa maciji kasalj, ovo je u usporedbi s time kao da pijes vodu, ali doslovno.. Ima tutorial, korak po korak, uz malo paznje ne mozes zeznuti nista.. 

Lana Mihaela kaže...

Dobro, onda jebo MiCloud. Pogasit ću sinhronizaciju i u mobu. Bitno da znam da nisam nekaj sprčkala ;)

Ja ga kazem osobno ne koristi, sync s njim je iskljucen, dobro bi dosao radi iCloud free sms-ova, ista stvar kao ajfonov iMessage, ali radi samo izmedju Xiaomi uređaja.. A posto svega par osoba s kojima sam u kontaktu koristi Xiaomi a sa svima njima se cujem preko Whatsappa, ili nekog drugog messengera, onda mi ni nije potrebno to trenutno..

Smille kaže...

Kakva je situacija glede netbankiga i banaka glede čestog mijenjanja roomova jbg. svaki puta kad mijenjam mob moram do HPB-a.

Situacija je takva da promjenis banku.. Ja osobno sam u PBZ-u, i prije sam koristio samo mPBZ i imao problema nakon mjenjanja roma. Nakon toga sam uzeo paket s internet bankarstvom (token/citac kartice) i mobilnim bankarstvom, i svaki puta kada promjenim ROM, odem samo na internet bankarstvo i sam sebi napravim redistribuciju mobilnog bankarstva..

17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Nažalost nemogu promjeniti banku(radi kredita) ali postoji navedena opcija glede uzimanja tokena(uređaja) pa ću oćito tako i napraviti jer druge opcije nema izgleda pa ni HPB nije jedino problematićna glede toga.

Komp sam sastavio i rastavio barem 10-ak puta i više, a ni sam neznam koliko sam puta promjenio OS ali zato po mobitelima nisam nikada "prćko" kako hardwerski tako ni softverski i sve me to buni(dalvik,ovo-ono i sl. terminologija), a postoji i strah ostanka bez uređaja pa bolje nediram dok sve radi, nemam "mudo" sahraniti mob(2 tisućinke krznaša) ako nešto pođe po zlu i nemam nikoga onda u blizini da to popravi a sam isprobavati i ućiti na takvim greškama i naravno nebi bio prvi ali..... bolje mir, ako ima opcija OTA onda dobro i automatizmom da se nešto riješi, a ovako nebi probao premda sam barem 3-4 puta proćitao str.18 s uputstvima.

Znatiželjan sam što donose nadogradnje i opcije ali..... pratit ću ja temu i uživati u doživljajima drugih{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2014 21:08 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi MI3W - review

Društvo, par pitanjca u vezi moba jer ga naručujem za koji dan.

Da li je ova bijela verzija baš bijela ili je to srebrna? Jer vidim da ima i nekih srebrnih modela po oglasnicima

Da li mob ima notifikacijsku ledicu?

Naručujem prek mobicity-a, koji bi bio najjeftiniji postupak nabavke?

Ak je crni out of stock jel to još uvijek znači da ako ga naručim bude došao kad dobe novu zalihu?

Šteta kaj nemaju 64gb modela. Ima neko kakav info di bi se mogao nabaviti 64gb model?

Hvala{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dalja46 kaže...

Društvo, par pitanjca u vezi moba jer ga naručujem za koji dan.

Da li je ova bijela verzija baš bijela ili je to srebrna? Jer vidim da ima i nekih srebrnih modela po oglasnicima

Da li mob ima notifikacijsku ledicu?

Naručujem prek mobicity-a, koji bi bio najjeftiniji postupak nabavke?

Ak je crni out of stock jel to još uvijek znači da ako ga naručim bude došao kad dobe novu zalihu?

Šteta kaj nemaju 64gb modela. Ima neko kakav info di bi se mogao nabaviti 64gb model?

Hvala{#}

Ja san naručija bijeli i doša je srebreni šta mi odgovara. Ima notifikacisku ledicu i možeš birat kojom bojom da svijetli za određene stvari. Preko mobicitya je najeftinije, meni su ga poslali nakon tjedan dana a pisalo je da šalju unutar tri dana, to ti sve zavisi od sreće.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2014 22:50 (RePlaY).
15 godina
odjavljen
Xiaomi MI3W - review

Ne pratim temu tako cesto pa nisam bas u toku ali zanima me sto se dogodilo s onom cijenom od skoro 1500kn sa mobicitya, to je bila odlicna cijena dok je sada puno skuplji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Cijena se nažalost promijenila i to nagore vjerojatno razlog dobra prodaja, a još uvijek je to dobra kupnja s obzirom kakav uređaj dobiješ.Preko mobicity-a sa UKFSHIP codom izađe 1.900kn plačanje pay palom s dostavom.

I sam sam malo duže ćekao s obzirom na napisana 3 dana došao je nakon 8 dana ali je navodno bilo nekih problema ili su čekali novu robu tko zna.Došao isto sa sivom pozadinom i super je.

Ipak sam se nakon malo proučavanja i kontanja odlućio staviti 4.9.5 multilanguage room i sve prošlo OK i stvarno nije problematićno i naravno otvorilo se gro opcija i podesio odmah na hr. meni{#}

Ima ipak jedan problemčić koji sam primjetio, a to je da neradi kamera{#} jel to uobićajeno ili..... sve mi je to jakooo novo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 0:06 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Pozz ekipa. Pala je odluka da se uzima xiaomi mi3. Imam nekoliko pitanja u vezi kupnje. Mob bi uzimao preko xiaomishop.com. Dobije li se kakav bon za kupnju kad se registrira kod njih.

Buduci da nemam paypal, moze li se drugacije izvrsiti kupnja ili da napravim paypal. Iznos moba je 310$ i plus dostava. E sad koji nacin dostave odabrati za slavoniju. Koji je najsigurniji(brzina i ostalo).

1. EU warehouse -> 48$

2. Dhl -> 60$

3. valjda obicna postanska sluzba 19$.

Mogao bi jeftinije proci sto se tice dostave ako bi ga narucio da dode u Bec(DHL ->33$). Valjda za Bec nece biti ostalih davanja(porez, carina) kao ni za Hr.

Ili mozda imate neki drugi prijedlog u vezi kupnje. Neki drugi shop(jeftinije). 

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi MI3W - review

Merimobiles za 1670 kn sa dostavom iz eu skladišta.

Čim sutra pošaljem svoj natrag mobicityu (paypal je naredio da moraju uzeti oštečeni telefon natrag) uzimam od njih.

Ovoj gamadi moji novci više neidu..

[M|C] jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 11:15 (red_bull).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Smille kaže...

Ima ipak jedan problemčić koji sam primjetio, a to je da neradi kamera{#} jel to uobićajeno ili..... sve mi je to jakooo novo.

Nije, vrati se na jednu od verzija između 4.8.1 - 4.8.22, dok se trenutno V6 ne ispegla do kraja za pocetnike..

Dado25 kaže...

Pozz ekipa. Pala je odluka da se uzima xiaomi mi3. Imam nekoliko pitanja u vezi kupnje. Mob bi uzimao preko xiaomishop.com. Dobije li se kakav bon za kupnju kad se registrira kod njih.

Buduci da nemam paypal, moze li se drugacije izvrsiti kupnja ili da napravim paypal. Iznos moba je 310$ i plus dostava. E sad koji nacin dostave odabrati za slavoniju. Koji je najsigurniji(brzina i ostalo).

1. EU warehouse -> 48$

2. Dhl -> 60$

3. valjda obicna postanska sluzba 19$.

Mogao bi jeftinije proci sto se tice dostave ako bi ga narucio da dode u Bec(DHL ->33$). Valjda za Bec nece biti ostalih davanja(porez, carina) kao ni za Hr.

Ili mozda imate neki drugi prijedlog u vezi kupnje. Neki drugi shop(jeftinije). 

Na Xiaomishopu ako zelis bez carine moras birati EU warehouse, bilo koja druga opcija dolazi iz Kine. Nema tu previse biranja, dostava ko dostava zivio ti u Svetom Petru u šumi ili u Osijeku..

Na mobicityu je cca 1870 kn, trenutno je out of stock, ali to je onda cca 10-15 dana dok im dodje, kao i svim drugima iz ove teme koji su narucili s te stranice.. Sto se paypala tice, zar ti nitko od kolega, poznanika, prijatelja nema isti? Ukoliko nemas bas nikoga od poznanika tko ima paypal, ja ti mogu pomoci u tom slucaju da za tebe odradim uplatu ako zelis.. Za sve detalje se mozes javiti na PP..

13 godina
red_bull kaže...

Čim sutra pošaljem svoj natrag mobicityu (paypal je naredio da moraju uzeti oštečeni telefon natrag) uzimam od njih.

Ti si definitivno jedinka u ovoj temi sto se tice problema s Xiaomiem koji je dosao s MC-a..

Zao mi je sto ti se to dogodilo, kao što bi mi bilo žao da se bilo kome tako nešto dogodilo, te ne podrzavam njih jer nisu htjeli odraditi zamjenu jer je unutar nekog normalnog roka sve, ali isto tako i sam si kriv u jednu ruku jer tko jos drzi orginalnu foliju na ekranu 5 dana bez da pogleda apsolutno sve na mobitelu, istisce ga, vidi da li skripi, ima li kakvih ostecenja, itd, odnosno vidi sve potencijalne nedostatke unutar 15 min od otvaranja paketa..

Poučen iskustvom gdje mi je došao razbijen mob iz Kine kao da je traktor presao preko njega, svaki paket zato uredno koji mi je stigao, kamera na stativ, i snimanje otvaranja i sve, da ne bi bilo kasnije upravo ovako kao i tebi sto se dogodilo.. Sreca u nesreci taj puta da sam snimio sve, i uredno im digao video na net i poslao link, i iste sec su mi vratili pare a mob je bio u takvom stanju da vise vrijedi baciti ga u smeće nego slati im nazad iako je kutija izvana bila u dobrom stanju ali unutra pravi kuršlus.

S druge strane ne znam samo na koji nacin to dodje 1670, kad najjeftinija dostava s EU skladista je 28$ i cijena se penje na cca 1900 kn.. Slao sam im upit, free shipping je samo za predmete iz Kine..

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 11:38 (majdo).
17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Evo imam još jedan problemćić Chrome isto neradi glede orištenja tog preglednika pa sam skinuo Operu(ali nisam probao), ali prvo ću se vratiti na V18 kako bi mogao skinuti preporućenu verziju 4.8.22 pa ću onda nadograditi ali kamera radi sa aplikacijom FV-5{#} i to odlićno dakle softwerski problem sa navedenom verzijom rooma 4.9.5 vjerujem da će se to brzo riješiti ali bogme sam se zarazio{#} čaćkanjem po mobu te se nadamda neće trebati mehanićar poslije{#}

Ufff taman se ponadao da će to ići OK ali sam zapeo skroz javlja unfortunately, the proces com.android.phone.stopped i nakon 1min se restarta{#} 

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 12:33 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
majdo kaže...
red_bull kaže...

Ti si definitivno jedinka u ovoj temi sto se tice problema s Xiaomiem koji je dosao s MC-a..

Zao mi je sto ti se to dogodilo, kao što bi mi bilo žao da se bilo kome tako nešto dogodilo, te ne podrzavam njih jer nisu htjeli odraditi zamjenu jer je unutar nekog normalnog roka sve, ali isto tako i sam si kriv u jednu ruku jer tko jos drzi orginalnu foliju na ekranu 5 dana bez da pogleda apsolutno sve na mobitelu, istisce ga, vidi da li skripi, ima li kakvih ostecenja, itd, odnosno vidi sve potencijalne nedostatke unutar 15 min od otvaranja paketa..

Poučen iskustvom gdje mi je došao razbijen mob iz Kine kao da je traktor presao preko njega, svaki paket zato uredno koji mi je stigao, kamera na stativ, i snimanje otvaranja i sve, da ne bi bilo kasnije upravo ovako kao i tebi sto se dogodilo.. Sreca u nesreci taj puta da sam snimio sve, i uredno im digao video na net i poslao link, i iste sec su mi vratili pare a mob je bio u takvom stanju da vise vrijedi baciti ga u smeće nego slati im nazad iako je kutija izvana bila u dobrom stanju ali unutra pravi kuršlus.

S druge strane ne znam samo na koji nacin to dodje 1670, kad najjeftinija dostava s EU skladista je 28$ i cijena se penje na cca 1900 kn.. Slao sam im upit, free shipping je samo za predmete iz Kine..

Nisam jedini. Kolegi je došao sa  neispravnim zvučnikom. Pisao je u MC temi.

Što god ti sad meni rekao, stvar je u garanciji.. Prašina ispod stakla je tvornička greška prvi ili 10. dan nakon otvaranja. Držao sam foliju gore dok mi ne stigne nova sa e-baya i to pazi sad, da ne oštetim ekran!!

Što se cijene tiče na Merimobiles u pravu si. plus 28 dolara.

Što se mene tiče čim vratim telefon iste sekunde naručujem isti takav ali ne sa MC-a. Pa makar platio neznam koliko više. Zašto? jer sam na svojoj koži osjetio valjanost njihove "garancije".

Opet ponavljam sve je super do trenutka kad trebaš ostvariti tu garanciju.. I pišem o ovome samo zato što ljudi imaju pravo znati da postoji šansa da imaju probleme sa MC. Možeš li recimo ti osobno garantirati da nebudeš imao problema? ako nedajbože zatreba garancija?

I samo da sve obavjestim troškove dostave u slučaju garancije plačate sami..Provjereno.

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Izgleda da će ipak trebati mehanićar{#},nadam se da ima netko u blizini VU,VK,OS znao sam da "nije žvaka za seljaka jbg." sad sam bez moba nažalost..... ufffff može li se ikako to riješiti po seljaćki.

Piše skroz ono što sam napisao gore i nemogu potvrditi ni sa Report MIUI ni OK nereagira.

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 12:54 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi MI3W - review

Naručen mobitel .Koliko otprilike treba da stigne ? Može prijelog za neke maskice ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Smille kaže...

Izgleda da će ipak trebati mehanićar{#},nadam se da ima netko u blizini VU,VK,OS znao sam da "nije žvaka za seljaka jbg." sad sam bez moba nažalost..... ufffff može li se ikako to riješiti po seljaćki.

Piše skroz ono što sam napisao gore i nemogu potvrditi ni sa Report MIUI ni OK nereagira.

Hvala.

Odi na stranicu 18 i fastbootom ga flashaj i onda sa xiaomi.eu skini zadnji i flashaj.

Super je jednostavno

robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Hvala na brzim odgovorima. Koliko je pouzdana Merimobilis (na njoj je jeftiniji 318$), nisam puno citao o njoj. Da nebi naletio na laznjaka. Ipak mi je to prva takva kupnja i nebi zelio da je posljednja. Za Xiaomishop(ukupno 357$ i jos se dobiju neki pokloncici za mob) nisam nasao nekih prituzbi. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Imam problem što kad trebam odabrati u advence/browse i onda nađem folder na desktopu i kad ga otvorim nevidim opcije kao na slici{#} znaći pod 1,2,3.

http://www.igreklik.com/slike/images/06799381224352014807.jpg

http://www.igreklik.com/slike/images/10721890434378604363.jpg

Nešto možda krivo radim ali neznam što{#}  Postoji li opcija da se netko tko zna spoji Team viewerom barem taj dio pa ću ja onda spojiti mob na komp ako se tako može.

Hvala na pomoći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice