WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.976.935
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Dex.pwn kaže...
kut ogrebotine je 37° u 4. kvadrantu, dubina ogrebotine je 0.5 mm

cekaj ti si to ozbiljno isao mjerit ili trolas bzvz ? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 23:38 (4mal).
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ne, danas smo imali mehaniku(ravnoteža rkksa) pa smo to mjerili i sad reko ono idem tak nešt napisat... Inaće, 37° od negativne y osi 

0 0 hvala 1
17 godina
WindowsPhone - Općenito

evo 10 ke ... odo spat ... sutra javim dojmove 

Moj PC  
6 0 hvala 4
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo stigla i što sad (prvi susret sa wp) , osim što moram ići u Vip po micro sim . Prčkam od jučer po njemu , baterija došla napunjena sa 63%,  evo je danas na 19% ...

1 1
2 2
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 10:28 (titko).
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Ekipa koja ima Lumiu 535, jeste dobivali update za ove probleme s touch screenom? Jel se situacija popravila. Sutra ju planiram uzeti, pa me zanimaju dojmovi. 

Koliko mi se čini, hardware verzija je 3, trebam li zbog tog odustati? Uzimam je za 1 marku, kao sekundarni uredjaj, na koji bih stavio w10 kad bude dostupan pa me samo ta verzija 3 malo brine. 

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Stari danas utopio svoj Samsung Galay Duo S 2 i uspio ga nagovoriti da si uzme 535 DS. Naravno da sam ga ja morao postaviti, jer se sav izgubio. Simpatičan mobitel. Hardware revision nisam ni gledaoupdate: HW rev. je 3.0.0.0 ali s touchem nema problema, bar za sada. Iznimno je lagan, pogotovo nasuprot 520 i 930. Napravio sam samo jednu sliku s kamerom i zadovoljan sam sa onime što sam vidio. Najviše me iznenadila LEDica za flash, to malo čudo jaaaaako dobro svijetli.

Za touch javim za par dana, nakon što ga bude koristio.

Tko želi jeftin i jako dobar mobitel, nema što čekati, neka ode po svoj primjerak.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 22:49 (WackyZG).
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Meni lumijica 535 dela kak "Singerica "

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Hocu staroj da kupim lumiu 520 pa bih zamolio članove koji imaju taj telefon da mi kazu imaju li kakvih problema, posebno sa gasenjem i paljenjem ekrana u toku razgovora kao na 630ki.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Moja Lumia 535 je isto hw rev. 3.0.0..., ima instaliran Denim i ne nudi nikakva nova ažuriranja . Ekran odličan , obje kamere dobre (čak su i slike slikane upotrebom blica vrlo upotrebljive), po veličini meni idealan , ni veliki ni mali. Od lošijih strana: plastika nije najkvalitetnija (pogotovo punjača) i pravi je mamac za otiske ; što se tiče touch-a, par puta sam morao ponoviti dodir  i to u donjem dijelu ekrana; koju stotinku sporije , nego bih ja htio, okreće ekran iz okom. u vodoravno  i dvostruki tap za buđenje ekrana ne radi uvijek , odnosno treba ponoviti nekad i  2-3 puta.

Sve u svemu , po meni , za ovu cijenu i ne može bolje .

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
malina22 kaže...

Hocu staroj da kupim lumiu 520 pa bih zamolio članove koji imaju taj telefon da mi kazu imaju li kakvih problema, posebno sa gasenjem i paljenjem ekrana u toku razgovora kao na 630ki.

Ne bi smjelo biti, 630 nema senzor blizine pa se zbog toga ekran nekada ne ugasi kod razgovora, dok 520 to ima.

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
malina22 kaže...

Ne bi smjelo biti, 630 nema senzor blizine pa se zbog toga ekran nekada ne ugasi kod razgovora, dok 520 to ima.

Čim nasloniš mobitel na uho ekran se ugasi. Neće se ugasiti jedino ako pričaš sa razmakom između uha i mobitela >.<

15 godina
Silvonis kaže...
sirka666 kaže...
malina22 kaže...

Čim nasloniš mobitel na uho ekran se ugasi. Neće se ugasiti jedino ako pričaš sa razmakom između uha i mobitela >.<

Istina, ali to radi na potpuno drukčijem principu nego kod 520 (i ostalih mobitela koji imaju proximity), kod 630 mob prepoznaje kada takneš licem ekran a kada prstom (tijekom razgvora), samo putem dodira na ekranu a ne senzora, što nekada zna bit bugovito.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Novinari, ne znam šta reć  pa da je u google upisao L930 našao bi sliku 
24sata

www.wpnovosti.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Nije bugovito, nego mnogi imaju naviku mobitele držat nešto dalje od uha, a pošto u slučaju L630 gašenje reagira na touch, a ne pomocu proxy-a, logično je da moraš naslonit na uho da bi se ekran ugasio... Meni se još nije ni jednom desilo da se ekran ne ugasi, al to je zato što ja svaki mobitel prislonim na uho kad razgovaram...

0 0 hvala 1
17 godina
WindowsPhone - Općenito

ukratko nakon 2 dana 10-ke

ima mali lag , batrerija se solidno druzi uz pokoji power drop,sam UI je bolje organiziran,mape,net,soical apps rade bez problema,

kamera je solidna ali je disejblan 2/4k 30p i DD 5.1 koji je dosao sa denimom 

phone funk. nisam mogao isprobat kad ga za isti ne koristim ,

ukratko ja sam zadovoljan ali naravno daleko je to od denima (za sada) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 17:19 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

niko nije napisao kako aplikacije rade na 10-ki? Jel se mogu uopce stavit ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

mogu. barem koje sam ja stavio 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Narucio sam danas bijelu 535 u Vipa, nadam se da nece bit oroblema sa touchem.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Imao sam desetku ali sam zaboravio provjerii. Ima li tipkovnica predviđanje hrvatskih riječi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ima

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Izgleda da je Camera360 smaknuta sa stora,ne mogu je naći ?! Inače bila je odlična aplikacija a sad kad sam htio da je instaliram nema je u rezultatima traženja.

Even though we are miles apart, a computer screen connects our hearts.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

WTF?

4 mjeseca je ovaj punjač od 850mA punio L630 i nije bilo ovakve poruke. Ovo je sad izbacilo na L535.  Punjač uredno puni 5-6 mobitela.

BTW isporučeni Microsoft punjač je deklariran na 550mA.

Zbilja su epski bugići i mušice u cijelom WP okruženju. Sve radi super,al marginalne nebuloze su fenomenalne.  I Tile od potrošnje baterije.  Uredno sve mjeri,ali svaki put kad je kapacitet na stvarnih 55%, on na pločici pokaziva 48%. Čim stvarni padne na 54% i na pločici dođe 54%.  Za ne povjerovat, bug pločice na 55% ...meni to konstantno

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2015 22:53 (torrente).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Izgleda da je Camera360 smaknuta sa stora,ne mogu je naći ?! Inače bila je odlična aplikacija a sad kad sam htio da je instaliram nema je u rezultatima traženja.

Mene više zanima zašto ja ne mogu da instaliram Ativ cameru a imam Ativ S

14 godina
Silwncer kaže...

Camera360 Sight je zamjenila.

16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Would you look at me now? Can you tell I&#39;m a man? With these scars on my wrists To prove I&#39;ll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 10:01 (skank666).
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Što nije to ovo?

If you're an Office 365 subscriber, you can be one of the first to get unlimited OneDrive storage

You need an Office 365 Home, Personal, or University subscription.
For more info visit the OneDrive Blog.

https://preview.onedrive.com/

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Kako otvoriti slike koje su mi poslali SMS-om Piše kao link "preuzmi medijski sadržaj(20kb)" ali ništa ne otvara .

Edit: Uspio

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2015 9:10 (titko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Elles D. kaže...

Što nije to ovo?

Ne, ovo je svima...

Would you look at me now? Can you tell I&#39;m a man? With these scars on my wrists To prove I&#39;ll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Jedino ako si u USA.

Ja se recimo, ne mogu logirati preko tvog linka.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Elles D. kaže...

Jedino ako si u USA.

Ja se recimo, ne mogu logirati preko tvog linka.

hm... Pada mi na pamet jedino da imaš cro account jer koliko vidim tu http://www.reddit.com/r/windowsphone/comments/2wc0md/get_100gb_free_on_onedrive_even_outside_of_the_usa/ ljudima radi bez problema...

ili ne koristiš bing. :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice