6 glupavih igrica više ne vrijedi mjenjanja regije i mogucih posljedica koje se s tim mogu desiti i nije nikako preporuka za novog korisnika. (čovjek kaže da mu je dosta rootanja namještanja i igranja s mobom)
Kad sam rekao da sve postavi na HR mislio sam prvenstveno na Microsoft account jer je on povezan sa svim mogucim računima i servisima za WP8 kao i Windows8/aplikacije za PC i druga regija ga može dovest do neželjenih problema i rezultata, prvenstveno u plačanju aplikacija, korištenja regionalno vezanih do izbacivanja rezultata iz određenje regije pri pretraživanju neta koje su regionalno vezane, kalendara.. zato regiju na HR a kasnije ako se želi igrati neka isprobava druge markete iako nema nikakvih korisnijih aplikacija u drugima.
Možeš li ti preporucit neku koje kod nas nema?
Nebi se slozio, recimo u marketu od nokie imas nokia drive i jos puno dobrih programa od nokie tako da..
Koji je to market od Nokie? ti ocito misliš na rootan phone, pa onda hackiraš market jer imaš omniu? (nije bilo o tome govora)
Nokia aplikacije uredno imaš kod nas free ali samo na nokiama, prebacivanjem regije neces dobiti nokia aplikacije. (bar koliko sam ja upoznat, možda Zimbabve ima)
Aplikacije možeš kupovat kreditnom karticom; american,mastercard,visa , sve ti piše ako si uredno otvoriš microsoft račun (sa postavkom regije: HRVATSKA!) i popuniš detalje o plačanju.
Možeš resetirat mob, kupljene aplikacije ti ostaju na tvom MS računu, kad ga ponovo upišeš u mob moci ces ih besplatno skinit jer si ih vec platio jel.
Vidio sam ima tih par Youtube downloadera ako nisam niti jedan probao, progooglaj naci ces.
Da, na rootan phone...samo sam htio rec da ima korisnih aplikacija u drugim marketima, npr sad imam ljepo nokia drive na omnii jer je hackana, a na ovom htcu 8s kad ga dobim necu imat eto..:)
aha, hvala na info:)
ma trazio sam ja to puno vremena dok nisam odustao jer sam probao svakakve apove, stvar je takva da kad s nekim utube downloaderom skines neku pjesmu, ta pjesma ne ide
tamo u music+videos nego je mozes samo pokrenuti/preslusat u toj aplikaciji s kojom si je skinuo...a ja trazim nes bas da ide u music+videos..