Vivax Fly x50 5.0"

poruka: 10
|
čitano: 8.698
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Vivax Fly x50 5.0"

Pozz forumaši nisam našao sličnu temu o ovome mobitelu pa sam otvorio novu.Zanima me kakav je ovaj mobitel ,dali ga itko ima,jeli hardverski jak??? Procesor je Quad Core 1.2Ghz.Hvala na odgovorima unaprijed.

There is one thing play hard.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Vivax Fly x50 5.0"

molim vas pomozite mi pa barem ima netko ko nešto zna o tome modelu!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vivax Fly x50 5.0"

Sudeći po hardveru izgleda jak samo što ne znamo koji GPU ima. Ja da sam na tvom mjestu ne bih uzimao Vivax. Na nagradnoj igri dobio Vivax tablet i ništa ne valja, smeće. Ekran škripi, status baterije pokazuje da je 90%, a nakon gašenja i paljenja pokazujer da je 30%. Ovo je možda slučaj samo sa mojim Vivax tabletom ali ja da sam na tvom mjestu, taj mobitel ne bih kupovao.

0 0 hvala 0
12 godina
Vivax Fly x50 5.0"

I ja isto tako mislim nego nisam bio siguran.Hvala na odgovoru!!{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Vivax Fly x50 5.0"

zna li neko kako da ga rootujem

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Vivax Fly x50 5.0"

Uspio sam ga rootat na sljedeci nacin:

1. downloadaj  towelroot ...najbolje sa racunalom jer sam imao problema sa skidanjem na mobu...desni klik na lambda znak λ   pa "save as"

2. kopiraj tr.apk na mob i instaliraj (nepoznati izvori moraju biti dozvoljeni i za svaki slucaj ukljuci USB debugging mada mozda nije potrebno)

3. instaliraj SuperSu sa google play-a

4. pokreni towelroot ali umjesto "make it ra1n" klikni 3 puta na "welcome to towelroot v3" da se otvori prozor za unos modstringa ...umjesto 1337 0 1 0 4 0 upiši 1337 0 0 0 4 0

5. klikni "make it ra1n"

6. ako je sve u redu dobit ces obavjest da je mob rootan ali ako se restarta onda nije uspjelo(meni je od prvog pokusaja uspjelo{#})

7. pokreni SuperSu i instaliraj su ...aplikacija ce javit da instalacija nije uspjela ali ignoriraj jer je potrebno rebootat mobitel

Nakon reboota pokreni supersu za provjeru i provjeri root checker-om dali je rootano i uzivaj u rootanom Vivaxu.

Opis rootanja je nadam se dosta jasan i za ljude koji mozda imaju manje iskustva ali ako zapne pokusat cu pomoc {#} . Velika hvala geohot i Chainfire.

root checker root checker

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.7.2014 19:25 (empire).

1 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
Vivax Fly x50 5.0"

Ako je kome pomoglo za rootanje bar da napise stogod za druge forumase i bar hvala kliknut{#}

Koliko vidim po netu nema nigdje drugdje kako rootati ovaj mobitel.

1 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Vivax Fly x50 5.0"

Pozdrav!

Može li neko ko ima ovaj mobitel napisat kratku recenziju, koje su prednosti i nedostaci. Malo sam progooglao, ali nema još nikakvih recenzija, pa bi bio zahvalan da nam to napiše neko ko ga ima,iz prve ruke. Hvala !

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 9:08 (anoniko).

0 0 hvala 0
12 godina
Vivax Fly x50 5.0"

Zna li tko išta o ovom uređaju? 

battlelog: Talebulah
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Vivax Fly x50 5.0"
empire kaže...

Ako je kome pomoglo za rootanje bar da napise stogod za druge forumase i bar hvala kliknut{#}

Koliko vidim po netu nema nigdje drugdje kako rootati ovaj mobitel.

Registrovao sam se na forum samo da bih rekao hvala. Dakle, hvala!

Vladan, Beograd

www.youtube.com/user/vladanmovies

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.12.2014 14:22 (VladanMovies).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice