Pozz forumaši nisam našao sličnu temu o ovome mobitelu pa sam otvorio novu.Zanima me kakav je ovaj mobitel ,dali ga itko ima,jeli hardverski jak??? Procesor je Quad Core 1.2Ghz.Hvala na odgovorima unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
molim vas pomozite mi pa barem ima netko ko nešto zna o tome modelu!!!!
Sudeći po hardveru izgleda jak samo što ne znamo koji GPU ima. Ja da sam na tvom mjestu ne bih uzimao Vivax. Na nagradnoj igri dobio Vivax tablet i ništa ne valja, smeće. Ekran škripi, status baterije pokazuje da je 90%, a nakon gašenja i paljenja pokazujer da je 30%. Ovo je možda slučaj samo sa mojim Vivax tabletom ali ja da sam na tvom mjestu, taj mobitel ne bih kupovao.
I ja isto tako mislim nego nisam bio siguran.Hvala na odgovoru!!
zna li neko kako da ga rootujem
Uspio sam ga rootat na sljedeci nacin:
1. downloadaj towelroot ...najbolje sa racunalom jer sam imao problema sa skidanjem na mobu...desni klik na lambda znak λ pa "save as"
2. kopiraj tr.apk na mob i instaliraj (nepoznati izvori moraju biti dozvoljeni i za svaki slucaj ukljuci USB debugging mada mozda nije potrebno)
3. instaliraj SuperSu sa google play-a
4. pokreni towelroot ali umjesto "make it ra1n" klikni 3 puta na "welcome to towelroot v3" da se otvori prozor za unos modstringa ...umjesto 1337 0 1 0 4 0 upiši 1337 0 0 0 4 0
5. klikni "make it ra1n"
6. ako je sve u redu dobit ces obavjest da je mob rootan ali ako se restarta onda nije uspjelo(meni je od prvog pokusaja uspjelo)
7. pokreni SuperSu i instaliraj su ...aplikacija ce javit da instalacija nije uspjela ali ignoriraj jer je potrebno rebootat mobitel
Nakon reboota pokreni supersu za provjeru i provjeri root checker-om dali je rootano i uzivaj u rootanom Vivaxu.
Opis rootanja je nadam se dosta jasan i za ljude koji mozda imaju manje iskustva ali ako zapne pokusat cu pomoc . Velika hvala geohot i Chainfire.
Ako je kome pomoglo za rootanje bar da napise stogod za druge forumase i bar hvala kliknut
Koliko vidim po netu nema nigdje drugdje kako rootati ovaj mobitel.
Pozdrav!
Može li neko ko ima ovaj mobitel napisat kratku recenziju, koje su prednosti i nedostaci. Malo sam progooglao, ali nema još nikakvih recenzija, pa bi bio zahvalan da nam to napiše neko ko ga ima,iz prve ruke. Hvala !
Zna li tko išta o ovom uređaju?
Ako je kome pomoglo za rootanje bar da napise stogod za druge forumase i bar hvala kliknut
Koliko vidim po netu nema nigdje drugdje kako rootati ovaj mobitel.
Registrovao sam se na forum samo da bih rekao hvala. Dakle, hvala!
Vladan, Beograd
www.youtube.com/user/vladanmovies