moras instalirat ponovo cwm...sve je isto
[TUTORIAL] Kako staviti ICS na Live with Walkman
- poruka: 40
- |
- čitano: 9.466
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Skontao sam,ali hvala lijepo
Je li ikome tko je kupio LWW u ponudi Bonbona konačno ponuđena verzija .587 u PC Companionu?
Danas sam napravio repair i ponovno instalirao .431.
pa dok sam imao taj mobitel ponudio mi je al nisam htio napravit update jer sam bio zadovoljan sa real ics...a dobiva se kao bolji ram usage, brze otvaranje kamere, malo vece trajanje baterije i tako to...
Ne znam, zbunjen sam, kao što su 16.7.2012. bili zbunjeni oni koji nisu dobili ICS putem PC Companiona, a ja jesam. Vrag će znati na koji način sve to funkcionira.
funkcionira na temelju SI broja...neki jos nisu ni ics dobili a neki vec dobivaju novi update za ics
Evo, Sony je konačno napravio update Web stranice na kojoj daje informacije o ICS-u za pojedine SI brojeve, a dodali su i poruku da će oni koji već imaju jedan build ICS-a dobiti obavijest putem telefona kada se za njihov model pojavi novi build. Uz moj SI broj i dalje stoji .431, a LWW je kupljen u Bonbonovoj ponudi.
Detalji na: http://talk.sonymobile.com/thread/38368
Da sad ne otvaram novu temu. Stavio sam na mobitel nedavno novi Android( iskreno nisam vidio veće smeće) pošto se baš ne kužim baš u te stvari ako bi bila koja dobra duša da mi da kakav link kak da vratim mob natrag na stari android. Mob mi je isti kao i u nazivu teme. Vidim da se u ovoj temi prica kako staviti novi a ja bih htjeo downgradati.
Hvala unaprijed.
pa samo skines obican stari gb firmware to imas link i upute u mom tutorialu i flashas isto ko i ics...dakle radis isto sve ko u tutorialu samo sto ne flashas ics nego gb...i naravno onaj dio za rootanje ics-a preskoci...
al prije svega toga odi u pc companion i napravi repair software...pretpostavljam da ti ics steka ko lud...jer kad ne steka bolji je od starog 2.3.3 zbog HW akceleracije barem meni
to ti se ne dogada zbog ics-a nego zbog facebook aplikacije...u titanium backupu izbrisi facebook i sav bloatware koji dolazi s njim...a real ics rom dolazi bez facebooka instaliranog pa se zato ne smrzava i ne restarta...ja sam nakon par dana ponovo instalirao facebook znaci prekjucer i nije mi se smrznuo nijednom...sad je to to
i kak to mislis postane spor...mobitel je brzi u surfanju i ne lagga kod zumiranja stranica...a ostalo je sve isto ili jos brze
Gdje se nalazi taj titanium backup?