Trenutno najbolji smartphone na tržištu

poruka: 223
|
čitano: 70.412
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Trenutno najbolji smartphone na tržištu

zelenbic kaže...
Volvox kaže...

Zasto mi zelenbic dajes TD? Pa našao sam ti video, to šta taj video tebi ne paše to je tvoj problem, tot i je dokaz da je galaxy s3 laggav.

to je benchmark test a ne test igre

Pa još bolje.

s3 je dvojezgrena US verzija nađi quadcore

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
protjeran
Leglo kaže...
difre kaže...

dual core 1.3 protiv quad core 1.5, i to još na jelly bean- u?{#}

ajd barem ima vidgete {#}

Zapravo je dual core 1.3 protiv dual core 1.5 i to još na nekom custom romu, ali nedao Bog pročitat što piše. Zadnji put kada sam provjerio kod nas se ne prodaje US verzija SGS-a 3.  {#}

On topic:

1. Note 2

2. SGS3 / iPhone 5

3. Lumia 920

4. HOX

5. iPhone 4S

Zadnje sto sam ja vidio na onom linku gore je da google nexus 10 losiji. Najnoviji/najbolji tablet, pa slabiji od mobitela..
13 godina
protjeran
zelenbic kaže...

zelenbic kaže...
Volvox kaže...

Zasto mi zelenbic dajes TD? Pa našao sam ti video, to šta taj video tebi ne paše to je tvoj problem, tot i je dokaz da je galaxy s3 laggav.

to je benchmark test a ne test igre

Pa još bolje.

s3 je dvojezgrena US verzija nađi quadcore

pa jel ti čovjek našao još jači f*kin nexus 4: http://www.anandtech.com/show/6426/ipad-4-gpu-performance-analyzed-powervr-sgx-554mp4-under-the-hood

{#} <-   1.5 quad core i 2 gige rama vs  1.3 dual i 1giga rama {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.11.2012 17:52 (difre).
15 godina
neaktivan
difre kaže...

Zadnje sto sam ja vidio na onom linku gore je da google nexus 10 losiji. Najnoviji/najbolji tablet, pa slabiji od mobitela..

Lošiji za što točno? 3D Max? Far Cry 3? Maya-u ? Gdje će se točno pokazat ta impresivna "snaga" Nexusa 10 ili iPhona 5 ili čak SGS-a 3 ? Marketing radi čuda, ali zato valjda postoje konzumenti koji znaju malo razmislit glavom. Svatko ima svoje adute, ali generalno da, A6 je super, A6x isto. Početkom godine izlaze Mali T624 ili T628 koji će vjerovatno ponovno "uzet krunu" i bit bolji od A6x, nakon toga Tegra 4 , pa vjerovatno ponovno krajem godine Apple sa novim A7 čipovima i tako će u krug uzimat titule "najboljih". 

Stavljaš GL benchmark, a opet cijelo vrijeme ponavljaš quad-core vs. dual core? Pa vjerovatno je na ovom testu GPU bitan faktor ili ? :) Evo jedan, ne samo GL test, već overall test, iOSAndroid , Processor and MAC by Geekbench. 

Nexus 4 je mobitel kojemu je najveći adut cijena, možda nije "najbrži" mobitel out there, no za 300$ tj. 2300kn impresivno je što stoji ravno uz bok konkurenciji koja zna bit i duplo skuplja ( SGS3 u vrijeme izlaska je koštao 600$, a iPhone $649). Osobno se nadam da će potaknut Samsung i Apple da ipak spuste cijene svojih telefona. ;)

In the end there will be only ( c )haoss ...
13 godina
neaktivan

Ne vidim svrhu pojedinih fanboya koji ako stavis iphone5 ti lupaju TD. Mislim ako vam se misljenje ne slaze sa mojim, mozete to argumentirano obrazloziti a ne ovako na djeciji nacin....

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kad ce ljudi shvatit da benchmarkovi nemaju veze sa nicim. To sam odavno prestao gledati,bitno je sam filing os-a kak se ponasa,a ne nekave brojke koje nikom nis ne znace. 

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vi zagovaraći iphona5, po čemu je on bolji od lumie 920?

Argumentirajte! I molim da se ti argumenti ne sastoje samo od više aplikacija u storeu.

P.S

Mislim da je dosta upisati u youtube: Lumia 920 vs. Iphone 5 i jednostavno ostat cete bez argumenata

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 13:14 (Kule_zg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kule_zg kaže...

Argumentirajte! I molim da se ti argumenti ne sastoje samo od više aplikacija u storeu.

P.S

Mislim da je dosta upisati u youtube: Lumia 920 vs. Iphone 5 i jednostavno ostat cete bez argumenata

Pa tko kaze da je bolji? Ima bolji i razvijeniji os, brzi je. Osobno da mogu birat uzeo bi lumiu da vidim kakav je wp8. Al jos uvijek mi je ip najbolji i najdrazi telefon.
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
14 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Pa tko kaze da je bolji? Ima bolji i razvijeniji os, brzi je. Osobno da mogu birat uzeo bi lumiu da vidim kakav je wp8. Al jos uvijek mi je ip najbolji i najdrazi telefon.

Pa dosta ljudi ovdje je na prvo mjesto stavilo iphone5.

Bolji i razvijeniji OS? Po cemu?

Brzi je? Po čemu?

15 godina
Kule_zg kaže...
Volvox kaže...

Pa dosta ljudi ovdje je na prvo mjesto stavilo iphone5.

Bolji i razvijeniji OS? Po cemu?

Brzi je? Po čemu?

pod razvijeniji vjerojatno misli na količinu aplikacija i u pravu je što se tiče toga. Da je brži, nebi se ni ja složio. iPhone je na glasu kao oličenje brzine, a ja sam probao sva 3 OS-a i svi su mi brzi, ne osjetim da je iPhone uopće brži od ostalih OS-ova.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 13:53 (antimadridista).
15 godina
neaktivan

Zašto neki stavljaju SGS3 ispred Nexusa 4? 

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Agent Rico kaže...

Zašto neki stavljaju SGS3 ispred Nexusa 4? 

zato što još nitko nije probao koristiti Nexus 4?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

Ima već hrpa reviewa i dosta ljudi se slaže da je to najbolji Android trenutacno.. Jedino što nema LTE i dolazi s max 16 gb .. Po tome je SGS3 bolji.. 

Ja ako bi uzimao neki Android uzeo bi Nexusa sigurno prije svega radi sigurnih nadogradnji i čistog Androida.. 

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
17 godina
Kule_zg kaže...

iPhone5 je manji, tanji, laksi i nije plastican. I ima jabuku.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
15 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...
Kule_zg kaže...

iPhone5 je manji, tanji, laksi i nije plasticanI ima jabuku.

Aluminiji, jos bolje. Padne i ulubi se. K'o tacna.

A ni Lumija nije plasticna. Nemam pojma kako se naziva ta legura, ali plastika nije.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
15 godina
neaktivan
chutac kaže...
SupremeCommander kaže...
Kule_zg kaže...

iPhone5 je manji, tanji, laksi i nije plasticanI ima jabuku.

Aluminiji, jos bolje. Padne i ulubi se. K'o tacna.

A ni Lumija nije plasticna. Nemam pojma kako se naziva ta legura, ali plastika nije.

plastika je, ali ona plastika koju vojska koristi

a ne aluminij koji koristi cocacola

Any aluminum product may scratch or chip with use, exposing its natural silver color. That is normal.
14 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...

Uvauuu, tanji je za 3mm i laksi 73g. Meni je bitno kaj je ispod poklopca, a ne ovi sitni detalji

15 godina

1. Lumia 920

2. SGS3

3. Samsung Galaxy Note II

Ostali su manje vrijedni spomena.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
14 godina
Kule_zg kaže...
SupremeCommander kaže...

Uvauuu, tanji je za 3mm i laksi 73g. Meni je bitno kaj je ispod poklopca, a ne ovi sitni detalji

Znaci laksi je, tanji i i od bolji materijala.

Kamera cisto sumnjam da ce biti bolja(sjetimo se koliko povjerenja nokia ima u kameru na lumii), iP5 ima najbolji ekran trenutno(test, cisto sumnjam da ce lumia ima bolji), Lumia radi panoramu i hdr, radi i iPhone, kako ce radit ovaj ekran na Lumii s rukavicama cemo morat cekat da vidimo testove, veoma mi je drago sto lumia ali ipak nebih dao 70-100eura za to, ovaj prikaz u os-u je osobni ukus, nekom vise pasu tile-ovi nekom ikone, fora mi je ovo kako se nokia hvali da prodaje jbl slusalice uz Lumiu(isti slucaj kao i beizcni punjac), i na kraju dizajn opet kako kome pase, meni je lijepse staklo+aluminij nego plastika u bojama.

14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Kamera cisto sumnjam da ce biti bolja(sjetimo se koliko povjerenja nokia ima u kameru na lumii), iP5 ima najbolji ekran trenutno(test, cisto sumnjam da ce lumia ima bolji), Lumia radi panoramu i hdr, radi i iPhone, kako ce radit ovaj ekran na Lumii s rukavicama cemo morat cekat da vidimo testove, veoma mi je drago sto lumia ali ipak nebih dao 70-100eura za to, ovaj prikaz u os-u je osobni ukus, nekom vise pasu tile-ovi nekom ikone, fora mi je ovo kako se nokia hvali da prodaje jbl slusalice uz Lumiu(isti slucaj kao i beizcni punjac), i na kraju dizajn opet kako kome pase, meni je lijepse staklo+aluminij nego plastika u bojama.

Lool žašći!

Ako nisi znao Lumia 920 je izasla i postoji već hrpa testova i reviewa koji su do nogu potukli konkurenciju.

Pričaš bedastoće o tome da je kamera na ip5 bolja, kao i ekran (DOKAZANO NIJE BOLJE).

Testovi s rukacama, vilicama, žlicama, bananama rade kao da tipkaš prstima, tako da prvo se informiraj pa

tek onda donosi zakljucke, a ne laprdat bezveze.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 17:29 (Kule_zg).
13 godina
odjavljen

onaj aluminij je po meni los materijal

ajd da se boja neda ogrebst nebi nist reko 

Plastika je po meni za mobitele bolji izbor 

Apple je isao na aluminij samo da dobe koji mm - 

i jos onda to lazno reklamiraju LOL

http://revohd.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Kule_zg kaže...
gamer34 kaže...

Lool žašći!

Ako nisi znao Lumia 920 je izasla i postoji već hrpa testova i reviewa koji su do nogu potukli konkurenciju.

Pričaš bedastoće o tome da je kamera na ip5 bolja, kao i ekran (DOKAZANO NIJE BOLJE).

Testovi s rukacama, vilicama, žlicama, bananama rade kao da tipkaš prstima, tako da prvo se informiraj pa

tek onda donosi zakljucke, a ne laprdat bezveze.

Moze link na neki review? Po mogucnosti video posto mi se neda citat {#}

15 godina
neaktivan

Meni je ovo najdrazi test kamere,ovo niti jedan mob nemre osim nokie 808. Da je ovo snimao danas sa bilo kojim drugim mobom cuo bi se sum i distorzija. Sad napokon mozes otic na koncert i ljepo snimit video bez šumova. Iphone 5 nema tak dobar mikrofon i da je ovo snimano as njime ispalo bi uzasno. Isto tak netko je napisao gore da iphone 5 ima trenutno najbolji ekran,e pa nije istina. Ima super ekran al lumija 920 ima dalejko bolji,ako ne i najbolji ekran trenutno na svijetu.

Ovi sitni prekidi su do njegovog cd-a u autu.

Lik mi je jos napisao da je snimao sebe kak vozi avion. U  kokpitu zvuk motora od aviona je bio full glasan i kad je kasnije gledao snimku , kaze da je ispalo odlicno bez distorzije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 18:56 (kach).

4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Leglo kaže...
difre kaže...

Lošiji za što točno? 3D Max? Far Cry 3? Maya-u ? Gdje će se točno pokazat ta impresivna "snaga" Nexusa 10 ili iPhona 5 ili čak SGS-a 3 ? Marketing radi čuda, ali zato valjda postoje konzumenti koji znaju malo razmislit glavom. Svatko ima svoje adute, ali generalno da, A6 je super, A6x isto. Početkom godine izlaze Mali T624 ili T628 koji će vjerovatno ponovno "uzet krunu" i bit bolji od A6x, nakon toga Tegra 4 , pa vjerovatno ponovno krajem godine Apple sa novim A7 čipovima i tako će u krug uzimat titule "najboljih". 

Stavljaš GL benchmark, a opet cijelo vrijeme ponavljaš quad-core vs. dual core? Pa vjerovatno je na ovom testu GPU bitan faktor ili ? :) Evo jedan, ne samo GL test, već overall test, iOSAndroid , Processor and MAC by Geekbench. 

Nexus 4 je mobitel kojemu je najveći adut cijena, možda nije "najbrži" mobitel out there, no za 300$ tj. 2300kn impresivno je što stoji ravno uz bok konkurenciji koja zna bit i duplo skuplja ( SGS3 u vrijeme izlaska je koštao 600$, a iPhone $649). Osobno se nadam da će potaknut Samsung i Apple da ipak spuste cijene svojih telefona. ;)

pa ip5 je bolji za igrice, doduše nešto sitno. al trebalo bi onaj test pokazati svakom zaluđenom fandroidašu (pri tom ne nužno mislim na tebe) koji si je zabrijao sa kritikama na račun iphone- a (od telefona 'sa kojeg ne možeš poslati melodiju blabla',  na kraju je koliko vidim ispao 'najgori mobitel na svijetu, koji kupuju samo ovce i tehnološki neobavješteni ljudi'). koliko vidim, uopće nije loš u ovom području a najbolje od svega je i to da je ip4s u 9/10 testova bolji od sgs3.

kaj se tiče snage procesora/memorije iz ovog tvog linka (ili overall testa kako ti veliš)- nemam pojma koliko je to bitno jer recimo stari ip4 (1.0 ghz/512mb) dan danas glatko i dovoljno brzo vrti sve što se stavi pred njega.

a ako gnex4 bude kod nas ispod 3000 kuna, svaka čast (premda mi je teško za povjerovati). i ako bude, u tom slučaju izbrisaće kompletno tržište low/mid androida. na tržištu će ostati samo još dva galaxy- ja i ništa više. šta ja znam..

možda neće biti najbolji mob na tržištu ali će biti apsolutni pobjednik u BEST BUY kategoriji.. (OT)

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 19:03 (difre).
15 godina
Suma svih suma je da se gleda u cjelini koji je telefon najbolji. Dakle, gleda se onaj hardverski, pa i onaj softverski dio. Gleda se jacina procesora, grafike, rami itd, a i gleda se brzina samog operativnog sustava, izvodjenje programa i igara, u konacnosti dostupnost aplikacija jer svi zaboravljate da su aplikacije one koje cine telefon jos boljim. Lumia je zvjer od mobitela, ali sigurno da nije najbolji telefon u sadasnje vrijeme jer ima onaj sugavi Marketplace sa mizernim brojem aplikacija. Mi svi zajedno bismo mogli ovdje raspravljati do jutra, ali badava meni ili vama postovi kad svatko trubi svoje, a nitko ne zeli razmisljati realno i u potpunosti sagledati sve sto telefon moze iskoristiti. Na prvo mjesto bih preporucio Nexus 4 jer uz to sto je hardverski mocan, najnoviji je i zagarantirani su mu updateovi. Ima brdo aplikacija. Sam autor ove teme rekao je da su mu bitne igre i aplikacije. Zato mu preporucujem Nexusa jer je najnoviji i ima sve sto mu treba. Uz to nek si pogleda i SG Note 2 ili SGS 3. Ukoliko mu nije bitna velicina ekrana nek si pogleda i najnoviji iPhone. I ukoliko zelis stalno isprobavati aplikacije i igre, Lumiu nemoj uzimati. To ti velim kao korisnik i Winsa i Androida.
15 godina
neaktivan

Ako veličina nije presudni faktor, onda Note 2, najzaokruzenija hardwarsko-softwarska cjelina.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

oliko vidim, lg planira staviti u prodaju gnex4 po osjetno višoj cijeni od one na playu. zaboravite da će te ga kod nas dobiti za 2300 kako neki maštaju:

http://www.phonearena.com/news/LGs-price-for-the-Nexus-4-to-be-twice-as-expensive-as-Googles_id36265

0 0 hvala 0
17 godina
DwightSchrute kaže...

Ako veličina nije presudni faktor, onda Note 2, najzaokruzenija hardwarsko-softwarska cjelina.

Jos malo pa ce to ovako izgledati... {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
15 godina
Onda si ti kupi neki telefoncic sa manjim ekranom pa budi zadovoljan s njim. Ljepse je i ugodnije raditi na vecem ekranu nego naprezati oci na manjem.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice