Evo danas sam dobio račun i onak neugodno se iznenadio...
Naime, cura i ja imamo tarifu Flex obitelj 200 i ona ima još dodatno opciju Unlimited...
Prošli račun je bio nekih 350 kuna...a ovaj za 3. mjesec 750 kuna...
E sad stvar je u tome što su za curu piše da je imala 130 poziva prema t-mobile mreži ukupnog trajanja 7 sati i nešto sitno... a cijena samo tih poziva 240 kuna...
Meni nikako nije jasan taj iznos jer ako ima unlimited plaća samo uspostavu poziva 0.25 kuna što bi onda trebali izaći oko 130*0.25=32.5 kuna
Znači 210 kuna više joj uzimaju...
Nakon poziva službi za korisnike operater hladno kaže da je prešla limit od 1500 minuta razgovora (što je limit u opciji unlimited...svaka iduća minuta se naplaćuje po normalnoj tarifi)
Sad meni opet nije jasno kako je mogla preći limit kad na računu lijepo piše 7 sati razgovora što nije ni blizu 1500 minuta...
I tako odem ja na t-mobile stranicu da provjerim ispis poziva i idem se registrirat, traži me da upišem broj mobitela i kaže da ću dobit poruku sa privremenom lozinkom...
Kad ono stiže poruka a lozinka sadržava jeb*** naopaki upitnik...ono wtf!?
Reko ne da mi se sad tražit kak da to upišem i probam ponovo...
Drugi put dobijem neku normalnu lozinku...ajd...
Nako uspješne registracije idem na ispis poziva kad ono bold slovima Ukoliko ste se danas registrirali ispis poziva bit će dostupan u roku 3 dana...
A ja onako opet WTF?!
Malo prije toga sam pogledao ispis poziva za moj broj i sve je normalno radilo...A za curin ispis moram čekat 3 dana!? WTF!?
Sve je to isti račun pa ono...WTF?!
Sad mi samo treba još da "konstruiraju" neke pozive kojih nikad nije bilo pa da ispadne da je cura stvarno prešla limit od 1500 minuta...