Pozz ljudi! Imam jedno pitanje. Korsitim samsung galaxy mini s operaterom T-MOBILE. Može li se u određenom periodu npr: od 10 do 11 mjeseca u T com centru vidjeti sve što sam ja radio na internetu ??? HVALA
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moze, ali nemoze sad doci tamo tvoj tata i reci da mu pokazu sta si ti radio. To vjerovatno ide preko policije koja da zahtjev ili tako nesto
..aha i to treba platiti?
Vjerovatno, al u slučaju države neće nitko ništa platiti.
Ti ćeš eventualno dobit popis spajanja na internet i veličinu poslanih i primljenih paketa. Sumnam da će ti printat tvoj history i slično
Moguce i da treba platiti, to ne znam
znaci moze se dobit popis sto si u tom periodu radio???
to pitam..jer mi je mama uzela mobitel (za kaznu) i ja sam ga našao i uzeo ga podtajno.. a ona mi ga je htjela vratit pred 2 tjedna i nije ga mogla naći..e onda sam ga ja "našao" i njoj je to bilo sumnjivo...i rekla je da će otić u t com i prvjeriti to ili da joj kažem istinu..
A neka ide u T-com, vidi ce ispis poziva i bla bla... Reci da si samo karticu uzo i stavio u stari mobitel da mozes zvati xD
.....ova ti je dobra ideja
da ali ja sam iso na fejs youtube i to..al imam ja drugi mobitel tak da bi prošlo možda
bome mi to moglo upaliti
Pokusaj to ako pode u t-com, a ako ne onda budi sretan,
drugo, stalno pišeš post za postom, nije ti ovo chat, ovo je forum, postoji opcija uredi, i onda dodaj u post.A ne ovako double(u tvom slucaju triple) postati
ok..hvala