E da imam jos jedno pitanje.Jel zna ko kako koristiti geo tagiranje..Znam da trebaju bit 3 crvene crtice ispod satelita dok slikas,ali ne mogu provaliti gdje mogu nac informacije gdje su fotke slikane..dal treba neki program za to skinuti,ili???
GPS radi ko mercedes!!!!
prema mom dosadašnjem iskustvu, to bi značilo da 90% vemena ne radi :D
hehe,ajde ajde,znas sta sam mislio s tim rec..Dali znas ti mozda sta o Geo Tagiranju??
ozbiljno razmisljam o kupnji ovoga mobitela ali me malo strah da nebi u skoroj buducnosti naglo izgubio na cijeni a ja se osjecao kao kreten sto sam dao 3k kuna, mislite li da je moj strah opravdan?
Koristim ga, i po meni ako hoćeš iskoristiti kameru zaista se isplati. Jedino je katastrofa u zatvorenom kao i kod bilo kojeg mobitela šum je dosta vidljiv. Po meni neće mu cijena baš pasti jer je od tog proizvođača najavljen samo još jedan model koji će biti sličan po karakteristikama. Ja ga uzeo kod T-Mobile-a, srećom imao dosta nekih bodova + neki nagradni i na kraju bio 1698 kn, a to je za taj uređaj vjeruj mi odličan deal. Samo se nadam da nisi prije imao/koristio iPhone jer će te ekran razočarati - Apple je tu car!
ja imam Satio već mjesec dana.Imao sam peh pa sam na crno kupio jedan od onih problematičnih . Update je promjenio stvar ali mi sad baterij kratko traje.Inače mob je bomba.
nećeš iz njeg preko 48 sati izvuć ni pod razno. jedino da ga ne diraš nikako.
a i to je dobro s obzirom na slabašnu bateriju.
al opet, ako se uzme da hd2 nemože prema pisanjima na netu, ni 24 sata. ja zadovoljan :D
vjeruj mi i meni prvih mjesec dana nije ni cijeli dan mogao izdržati, sad dva dana bez problema. Mislim da je samo stvar u tome da sam se već priviknuo na novu igračku i sad ju ne dirkam stalno :-) A u početku je to GPS, surfanje, slikavanje, pregled slika, videa, pa aplikacijice, pa muzika, pa pdf-ovi...
A gde mogu naci Labirynth igru da bih je igrao na moj C905 posto i ovaj ima senzor pokreta? Ili nije to Java igra?
Mozda neko ima predlog za neku slucnu igricu ali da je na motion sensor?
šteta što je baterija tako slaba,inače bih ga kupio 100%
evo kupio sam satio prije par mjeseci i mobitel je super ali nemogu skužit kak se hakira mob da mogu na njega instalirat quickoffice i adobereader bez ove licence?
pozz...
zanima me dal netko zna zasto mi nece instalirat mazelock?javlja mi stalno da je component alredy installed,kao da ima u mobu vec nesto takvo slicno
Dobro veće! Jako me zanima ovaj mobitel..odličan je. Ima super karakteristike i super izgled! Zanima me je li to ovaj mobitel http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-satio/sony-ericsson-u1-satio-oglas-2507535 čini mi se premalo 1500kn