namjeravam kupit novi mobitel i dvoumim se izmedu ova tri. vazna mi je kvaliteta slika(kamere), trajanje baterije i glasnoca zvucnika. cito sam da k770 radi jako mutne slike ukoliko se ne drzi savrseno mirno pa me zanima jer to istina?
ne bih stvarno znao za 770 ali ja sam super zadovoljan sa k800...
slika super za jedan mobitel, baterija po 4-5 dana a non stop ga koristim .
Nemam nikakvih problema sa njim
K800 definitivno.Kamera je bolja nego ostale 3,15 kamere.A i moze se nac ispod 1000kn
namjeravam kupit novi mobitel i dvoumim se izmedu ova dva. vazna mi je kvaliteta slika(kamere), trajanje baterije i glasnoca zvucnika. cito sam da k770 radi jako mutne slike ukoliko se ne drzi savrseno mirno pa me zanima jer to istina?
definitivno K810i ako se dvoumis izmedu k800 i k810... imam ga doma tanji je od k800... i drukcije su tipke...
nisam mislio na zamuciavanje kod slikanja pokreta nego kad slikas moras imat ruku mirnu ko fotografski stalak da nebi bila mutna slika kod k770(bar tak pise). kakav je zvucnik na k800, makar me vise zanima 810 pa ak neko zna jer k770 ima hardver od walkman mobitela pa citam da je kod njega odlican
večer..evo ja imam svoj drugi K800i, ne zbog tehničke greške, nego krađe..ali eto..samo sam htjela naglasiti da sam pre pre zadovoljna s njim, da sam čak i mrežu mjenjala zbog mobića..slike su savršene... stvarno, evo ti i linkići..zvučnik super, s memorijskom, bez beda ga moš koristit kao i walkman, brdo dodanih instalacija na netu, odličan zvuk, ali kamera je glavana prednost.. =)
http://img240.imageshack.us/img240/3686/rovinjmo5.jpg
http://img404.imageshack.us/img404/6910/dsc00393jt1.jpg
http://img404.imageshack.us/img404/6621/dsc00385ch8.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/2941/dsc00325bz2.jpg
ak neko ima k810, kakve su tipke? zgledaju malo cudno nekak presitne, kak je pisat na njima?
tipke izgledaju male ali piše se lakše nego na k800,mobitel je strašan, tanji nego k800 poklopac za kameru je bolji jer ne štrči i čuo sam da ima sada novi softvare koji radi bolje slike i možeš zaključavat neke datoteke i poruke,k810 je moja preporuka svakom.
ok su tipke..ovisi koji mob imaš prije.. ali naučiš se kroz dan, dva... kod 810 je kamera uvućena, što je prednost, zbog džepa i torbe, a super je,jer u biti kad staviš kako treba K800, onda ti namjesti mob za slikanje, gledanj filmića, bez ruku, iz dobrog kuta..=) softver moš i jedan i drugi nadogradit..=)
ok su tipke..ovisi koji mob imaš prije.. ali naučiš se kroz dan, dva... kod 810 je kamera uvućena, što je prednost, zbog džepa i torbe, a mana, a super je, jer u biti kad staviš kako treba K800, onda ti namjesti mob za slikanje, gledanj filmića, bez ruku, iz dobrog kuta..=) softver moš i jedan i drugi nadogradit..=)
evo baš smo imali sličnu dilemu, skoro istu..
i danas ga je dobio moj buraz na dar, krizma i to, k800i, strašan mob. kad ga tolko ljudi hvali onda vrijedi te pare.
mislim da za te pare, najbolji mobitel koji se može uzet, slika fenomenalna,funkcija ko u prči, tipke su za pisat sasvim ok, nisu premale.
tople preporuke imaš od mene za k800i
Sorry, lapsus... ma nisam znala kak da se izrazim..pa sam se sva spetljala..ugl ..skontali ste..i hope so... to vam je kad pišete duplomski i švrljate po forumu..=)
ok znaci k810 je bolji od k800. al kaj niko nema k770 da napise kak je mob
k770 je jako dobar mobitel i prednost nad serijom 800 je definitivno u dimenzijama i vizualnom dojmu. Po ostalim značajkama nema neke bitne razlike. Ja imam k800 a zena k770 i mijenjao bih se any day of the week. Eto kratko i jasno!
e super, zanima me za k770 jer tocno da kad slikas da ti ruka mora bit mirna ko stalak da nebi bila mutna slika jer tak sam cito po stranim forumima?
e, da pitam usput za k800 jer ga namjeravam kupit sljedeći tjedan - zanima me da li joystick ne zeza kao na k700/k750 npr.?
to je pitanje za one koji ga imaju malo duze (ako takvih ima), a ne 2 tjedna, jasno...hvala..
Ja bih uzeo k810i, sva 3 moba su jako slična (softwerski), uzeo bih ga zbog elegantnijeg izgleda
znam i kod mene na k750 je vec sav u qurcu, kad idem gore sav skljoca, zato cu najvjerojatnije uzet k770
na starom nisam imala nikakvih problema, a stalnoo sam tipkala, tako da je mogao riknut u tih par mj... ali meni nije ni na K700 zezao, štoviše još uvijek radi vrhunski..=)
imam k800 nekakvih 7-8 mjeseci i jako sam zadovoljan. joystick radi bez greške, za razliku od k700, kojem je vrlo brzo počeo otkazivati poslušnost.
fotke koje k800 proizvodi su fenomenalne (za jedan mob, da se razmemo), meni je to bio presudanrazlog za kupovinu.
kaj se tiče k810, neam pojma, hardverski je isti ko k800, uglavnom.
jel k770 ima xenon flash? k800/k810 imaju, a kolko vidim na gsmareni, k770 nema. meni osobno bi to bio dovoljan razlog protiv k770, pošto je taj xenon flash jedan od glavnih razloga tolike kvalitete fotki sa k800/k810. ;)
Koristim k800 cca 15mj i u jednom periodu od tjedan dana me joystick znao zafrkavati... taman sam mislio ici mijenjati ga, ali se sam od sebe skulirao i od tada vec 4mj radi ko ura. Ne znam što mu bi.
Ako imaš para najbolje si uzmi K850i... vjeruj mi nećeš se pokajati... ja ga imam i prezadovoljan sam...
Evo ovako - saznao sam ono za mutnu sliku.Izgleda da je kod nekih K770 modela bila kamera nestabilno postavljena pa bi se tresla kad bi se mobitel micao.Mislim da taj problem pokriva garancija.
K800i u tele2 je 995kn...neki kazu da je i otkljucan...
dobro,moze li meni netko objasnit (kad ovi u trgovinama nisu sposobni) zasto je u par ovlastenih trgovina SE k810i = 1900kn,dok je u VIPu 2600kn... a oboje su za sve kartice!
najbolji odgovor koji sam dobila je bio onaj "Paa,curo,a zasto je u jednoj trgovini salama skuplja nego u drugoj?"
ehehehehe... 
sta nitko nezna odgovor? 
sta nitko nezna odgovor? 
Imam k800i i prezadovoljan sam.
Mob inace kosta 2.5 soma al sad je na Tele2 akciji za 995 kuna pa ja preporucam da se to uzme.
Kamera mi je predobra (3.2 MP) a ima i odlican blic s kojim se po noci sve moze poslikati.
Zvucnik je takoder vrlo jak.
K810, jednostavno najljepši od trojice spomenutih mobitela