Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.171.648
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
njasa kaže...

Jel mi može netko reći kakav je utor za slušalice, klasični 3,5 ili neki samsungov? I kakav je utor za punjač, jel mogu koristit auto punjač od samsunga s5230?

3,5 je na svim novijim smartfonovima pa tako i na ovom. A utor za punjač je microUSB ako se ne varam.

13 godina
neaktivan

Odlično, još bolje nego sam se nadala.

tnx

1 0 hvala 0
13 godina

Malo da osvježim temu.

Ponosni vlasnici, kakvi su vam dojmovi o dotičnoj zvijeri?
Ima li itko još problema s baterijom osim mene? Koliko vam normalno traje?

** Live 4 Music **
14 godina
neaktivan

e da li se moze normalno pisati na onoj swipe keyboard ili je to samo za swipe pisanje?

zanima me jer mi se ona standarna ripkovnica bas ne dopada,makar znam da ima na marketu vise njih za skinut...

dajte ljudi malo jos dodajte svoja iskustva sa telefonom koji ste ga imali prilike koristiti ili ga koristite. 

dajte mi razlog da kupim ovaj mob umjesto sensation (nakon desire-a i DHD-a) {#}

0 0 hvala 0
13 godina

moze se normalno pisati na toj tipkovnici tj. to mozes ukljuciti i iskljuciti ali i kada je ukljuceno mozes normalno pisati

13 godina

Kao što rekoh. Vrhunski uređaj. Štogod poželiš možeš. Market je prepun korisnih aplikacija. Snimanje videa u 1080p rezoluciji je vrhunsko. Reprodukcija 5.1 zvuka je besprijekorna, fotografije su briljantne. 
Brzina kojom dual core obavlja sve taskove je zaprepaščujuća. Ogroman display sa kristalno čistim prikazom boja je poseban. Kut gledanja je gotovo 180° i ne gubi se kvaliteta iz bilo kojeg kuta. Osjetljivost zaslona i osjetljivost pokreta je vrhunska.

Najiskrenije preporučam. I napominjem, mana je BATERIJA. No, ako želiš sve što nudi, moraš računati na svakodnevno punjenje. Toliko od mene. Ako te išta zanima, pitaj ovdje ili na pp. Pozdrav

** Live 4 Music **
15 godina
neaktivan

eto ja sam testirao samo pozivi i poruke malo bt-ta bez neta, wifija, gps-a. dakle samo obicno koristenje... see pics

a kad koristim sve navedeno oko 1d mozda 1d i pol uglavnom sve naj...

kad igram neke igrice osjeti se na zadnjoj strani mobitela gore kod kamere da je vruc pretp. da je tamo procesor

na trajanje baterije utjece dosta stvari.. jedan dan mi je gl u pi google maps skinio update i od onda se pojavio u aktivnim apk i sisao bateriju kad sam ga uninstalirao sve opet po starome..

eto ako se jos sta sjetim javim

ako vas nesto zanima pitajte...

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

uff pa nije valjda toliko loša baterija da je svi navode kao veliku negativnost. šteta za ovako dobar mobitel da mu to bude najveća mana na kraju.

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
13 godina

Nešto mora ispaštati od tako silnog hardwera i ogromno/kvalitetnog zaslona, zar ne?

Stvar koja me opisuje: http://www.youtube.com/watch?v=EExdBDd0rcA
15 godina
neaktivan

da razumljivo je s obzirom na njegove karakteristike samo šteta da je još toga bio bi perfect! ;)

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

1 0 hvala 0
13 godina

novi firmware koji je procurio u javnost,  dodaje podršku za Google Talk video pozive , neki koji su stavili kazu da je popravljena potrosnja baterije, jos nije zvanican  , update sa 2.3.3 na 2.3.4 verziju

http://hotfile.com/dl/123505846/5faca77/I9100XXKG1.rar.html 

pa tko je hrabar nek pokusa

0 0 hvala 1
13 godina

Apdejtat ću kada Google pusti svoju pravu nadogranju na 2.3.4. Do tada, neću se zafrkavati.

14 godina
neaktivan

A ima jednu od najjacih baterija od 1650 mAh.

Costum rom i dobar kernel i 2 dana ko iz sale,tako da se ljudi nemojte bedirati,ipak je savrsen!

Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina

Obavezno pročitati i još naći na eBayu neke lijepe futrolice ili one zaštitne silikonske maske, auto-punjač i to je to.

15 godina
neaktivan
BMK kaže...

Costum rom i dobar kernel i 2 dana ko iz sale,tako da se ljudi nemojte bedirati,ipak je savrsen!

Ne postoji savršen mobitel, ak baš moramo cijepidlačit da mu nađemo nesavršenstvo onda je to plastično kućište{#}

I'll be back
13 godina
microman kaže...
BMK kaže...

Ne postoji savršen mobitel, ak baš moramo cijepidlačit da mu nađemo nesavršenstvo onda je to plastično kućište{#}

koje je vrhunski izvedeno i nemaš u ruci dojam plastićnosti. A masa samog uređaja je upravo zbog toga, vrhunska. Poklopac na bateriji zbog svoje debljine je vrhunsko hladilo jer odlično provodi toplinu.

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
microman kaže...
BMK kaže...

koje je vrhunski izvedeno i nemaš u ruci dojam plastićnosti. A masa samog uređaja je upravo zbog toga, vrhunska. Poklopac na bateriji zbog svoje debljine je vrhunsko hladilo jer odlično provodi toplinu.

Svaka plastika daje dojam plastičnosti, masa je također popriličan problem jer imam poprilično jednako tešku ARC i ponekad pomislim da sam je izgubio jer ju uopšte ne osječam u đepu. I za kraj i plastika se grije. Osobno preferiram robusnije materijale poput aluminija i potom pitanju Sensation je bolji, no sa druge strane i on ima svoje mušicem što pak opet dovodi do činjenice da ne postoji SAVRŠEN mobitel niti bilo šta drugo na ovom planetu.

I'll be back
13 godina

Slažem se s tim da ništa nije savršeno. Svačemu se može naći "ono nešto" što udaljuje od savršene stvari/osobe.

14 godina
neaktivan
Ja ne smatram da je plastika los izbor,jer kad na ovako tanki I lagani uredjaj stavim futrolu uredjaj mi je taman,lagan,tanak a plastiku ni ne vidin a kamoli osjetim.
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

hvala svima na komentarima i trudu...samo me jos zanima kako je sa nocnim slikanjem. na dhd-u je u totalnom mraku dual led bio iznimno koristan pa su se slike super vidjele.

kako je to sa sgs2-om? moze netko staviti par fotki slikanih u totalnom mraku. ne ocekujem da se sad vidi sve savrseno nego me samo zanima konacan razultat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 14:55 (bobo23).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bobo23 kaže...

hvala svima na komentarima i trudu...samo me jos zanima kako je sa nocnim slikanjem. na dhd-u je u totalnom mraku dual led bio iznimno koristan pa su se slike super vidjele.

kako je to sa sgs-om? moze netko staviti par fotki slikanih u totalnom mraku. ne ocekujem da se sad vidi sve savrseno nego me samo zanima konacan razultat.

Evo s SGS-om iz vlaka slikan Split (u pokretu pa nemože bolje):

Uključen noćni mod

https://lh6.googleusercontent.com/-E5VAOvw3-pQ/Tha_S0d5vlI/AAAAAAAAALk/M5raqI78jx0/s800/2011-07-07+21.33.13.jpg

'Obično' slikanje

https://lh4.googleusercontent.com/-BIXCx5M6oIs/Tha_Q4Sf83I/AAAAAAAAALg/bGLGXOv5bpU/s800/2011-07-07+21.34.24.jpg

Nemam osobno zasad nešto boljih, ali evo ovdje imaš primjera:

http://samsunggalaxysforums.com/showthread.php/126-Samsung-Galaxy-S-5mp-%28sunset-and-night%29-camera-photo-samples

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 14:42 (Dkc).
13 godina
neaktivan

pozz...evo par mojih dojmova ove zvjeri od mobitela....

kupio sam ga u vipnetu prije nekih 3tjedna taman kad pocela prodaja u vipu bio sam prvi kupac galaksije u portanovi...ili mi se to prodavacica ulizivala neznam...{#}{#}

ovako mobitel je predobar, zadovoljan sam u skoro svim aspektima

ekran savrsenstvo i uvjerljivo najbolji dio ovog mobitela...kut gledanja,osvjetljenje,velicina ekrana (svi su govorili prije izlaska da je preveliko, i meni se ucinilio ali nakon par dana ne da sam se navikao nego manje od ovoga me vise i nezanima)

kamera slike preko dana i video odlicne 1080p video savrseno izgleda i stvarno moze posramiti neke klasicne fotoaparate tu bez zamjerke...preko noci nije bas najbolje ali nisam ni ocekivao neka cuda, izbliza flash jako dobro radi i cak sam iznenadjen jedino mora se biti jako miran ili slika bude malo mutna...sony ericsson i dalje ovdje vodi i vidim nece se skinuti jos dugo s trona

brzina mobitela,funkcije ovdje nemam zamjerke,sve je fluidno, izgled izbornika pregledan, odaziva ekrana odlican, tik uz gejfon ako ne i bolji, brzina jasno netrebam ni spominjati...ima par aplikacija sto mi se nisu svidjele ali na marketu stvarno mozete svasta naci tako da tu nema zime...posebno preporucam drugi program za smsove jel ovaj samsungov po meni je jako lose napravljen, vise sam za klasicni izgled

zamjerke dakle zadnje su zamjerke nema ih nesto posebno ali eto

posebno po meni se istice i vidim da nitko dosad to nije napomenuo za ovakav mobitel dosta tih zvucnik i smjesten je na jako cudno i po meni jako glupo mjesto; na poledjini mobitela sasvim dolje taman gdje vam ruka prekrije zvucnik dok ga drzite..znam da se zbog super tankog mobitela stedilo na mjestu ali mislim da su to mogli puno bolje rijesiti...baterija po meni nije uopce losa 1650mah vec vise sam operativni sustav android stara boljka koji ce se vjerujem s nadogradnjama rijesiti...

opcenito baterija mi izdrzi dan,dan i pol, treba samo paziti da poslje koristenja aplikacije su ugasene, pogotovo wifi i igrice koje aspolutno najvise trose, dok i ekran nezaostaje tu ako je na najvecem osvjetljenju...

eto toliko malo je opseznije ali to je najmanje sto mogu napisati o ovom iznimnom mobitelu kojeg svakome toplo preoprucam i zasigurno necete pozaliti sto ste ga uzeli...ako ima pitanja slobodno mi se obratite rado cu pomoci...

PS isto tako ako netko dobije obavijesti o custom romu javite....

Moj PC  
5 0 hvala 4
14 godina
neaktivan

Plastika ni po cemu nije losa.Koristi se u milijardu stvari,tako da.

Em je mobitel laksi,em je tanji,ne klizi iz ruke samo tako.

Mobitel je najbolji koji postoji,i to je cinjenica.Sensation je dobar,ali ne dovoljno.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

neznam zasto ste svi zapeli toliko za tu plastiku stvarno....

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

evo jedne slike po noci s tim da je slikano sve po defoltnim postavkama

negdje imam i sliku slikanu foticem ali sada ne mogu naci

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.7.2011 22:21 (yaga01).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina

Da se nadovežem...

Plastika, koja je daleko od obične kineske plasitke je odlična, ispao mi je nespretnom konju iz džepa na asfalt s možda 50ak cm na zadnju stranu i nigdje se nije oštetio.

A što se zvučnika tiče, što je kolega gore naveo? Da, slažem se, boljka je taj zvučnik. Recimo, ako se sluša glazba i ostavi ga se na ravnoj površini tako da leži na bateriji, slab je zvuk..

No, oprošteno... Kao što je microman ustvrdio, nema savšrenog mobitela. No trenutno se Samsung Galaxy S II najviše primaknuo savršenstvu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Inace samo da napomenem da nisam plastiku naveo kao ogromnu manu, vec čisto cijepidlacenje. Cisto da se ogradim od ovih koji imaju problema sa čitanjem. Uostalom sam imam SE Arc kojoj je također plastika glavni element.
No osobno veća mi je mana to sto je sam uređaj naprosto prelagan i pretanak. Sve je to ljepo za oko, al ponekad doista uopšte zaboravim da imam mobitel u depu i za svaki slučaj primim za dep.
I'll be back
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Mew kaže...
bocic kaže...

Vidio sam da nemaju, ali sam si naručio onaj nosač za bicikl da provjerim jel to čemu...a maski sam uzeo pet komada, nek se nađe... {#}

Eeee to definitvno javi kakvo je!! To me bas jako zanimalo :D Jesu cuo :O

Evo, stiglo danas, ali, nažalost, meni telefon još nije stigao. Očito VIP baš i nema toga na lageru.

Jes da su mi ukrali bicikl, ali isprobat ću kako telefon ide u ovaj nosač. Ova gumewna maska koju sam naručio baš i ne šeli unutra. Nosač mi se čini solidan, ništa spektakularno, ali mislim da će odraditi posao barem neko vrijeme. Uostalom, košta malo preko 5 dolara, a za tu se cijenu uzme bulkrate i naruči tri ili pet komada (nek' se nađe), kao što sam i ja naručio pet gumenih maski.

Usput, poruka ekipi iz Osijeka, ako netko treba masku nek se javi, a i ovaj bicikl-nosač je na prodaju pošto ove godine neću uzimati novi bajs. Kradu ih na stotine zadnja dva mjeseca u Osijeku i ne bi mi baš sjelo da mi maznu dva u istoj godini...

Čvarci su bomboni od svinje
13 godina
bocic kaže...

Hvala na ponudio no upravo danas naručih s ibeja kožnu futrolicu, Mesh silikonsku (ne znam kako da nazovem) masku? i 9x anti-glare screen protectora.

A kod nas u Konikomu u Portanovi za ne-original futrolicu dao 80 kn {#}

Mala nadogradnja mojih iskustava....

Nakon nekoliko punjenja, baterija je postala stabilna i drži uz prilično korištenje gotovo cijeli dan što je sasvim dobro (s obzirom što sve SGS II nudi). Tako da, baterija mi više ne predstavlja problem.

Druga stvar. Danas sam prvi put spojiio slušalice i naprosto se iznenadio. Ostao mi pojačan na 13/15 mobitel, ja lijepo upalio glazbu i skoro su mi uši otpale. Za ugodno slušanje, dovoljno je 2/15 pojačati.
Ili su nenormalno glasne i kvalitetne slušalice ili je softverski podešeno da špara bateriju tako, ne znam. Ali, slušalice i glasnoća na malo razini pojačavanja je vrhunska.

15/15 pojačano bi probudilo nagluhog mi djeda s udaljenosti od 1 metra. {#} 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.7.2011 23:14 (sudy_freak).
13 godina

tako je podeseno softverski ja koristim druge slusalice i takodjer mi je dovoljno 2/15 eventualno 3/15

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice