Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.984
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
Qudek kaže...

Imam pitanje, meni je trajanje baterije oduvijek nekak dosta malo, cca 3 sata on screen timea, dok vidim da drugi imaju puuno više?

Jel ima neki trik?

I probo sam gasit air gesture i view, sve togglove, al nema neke razlike u potrosnji.....

I ja sam zainteresiran za nekakav savjet glede ovoga. Ali mislim da je to otprilike to. Ja postignem negdje oko 3,5 SOT. Nakon prelaska sa iphonea na S4, trajanje baterije mi je bilo najveće razočarenje, ali ipak se radi o bitno većem zaslonu pa razumijem da mora imati veću potrošnju. Koliko imate SOT na cyagonmodu ili sličnim rješenjima? Naravno, da svjetlina ipak nije spuštena skroz do neupotrebljivosti. :)

11 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Dali je na vašim GS4 u settingsima crna boja mrvicu  blijeda i iscrtkana?

da,

sa lijeve strane nije potpuno crna (vidi se kada je u prostoriji potpuni mrak).

ne smeta me jer nigdje drugdje nije vidljiv taj mali nedostatak

(mislim da sam negdje pročitao da je to u 4.4 ispravljeno)

11 godina
neaktivan

ja sam oduševeljen baterijom :) (prešao sam sa desirea hd i sensation xe na s4)

uspio sam nagurati SOT 5h35min, jeej

(tu je osvjetljenje bilo na 1/4 te je izgurano u jednom danu)

trenutno mi je na 2 dana i 15h te 3.35h SOT-a sa baterijom na 19% (izvučem još ca. 1h SOT-a iz ovih 19%)

da,da ekran zatamnjen jer mi tako odgovara te je većinu vremena na gsm only jer nisam u 3G području.

danas sam testirao malo 4G(zg centar) te posvjetlio ekran i nisam primjetio neko pretjerano curenje baterije.

baterija preko noći izgubi max. 3% (u zadnjih mjesec dana nije prešlo tih 3% )

općenito sam oduševljen mobom pogotovo sa ekranom i baterijom :)

pustim full hd Gravity i uživam malo u scenam svemira koji je crni i bez probijanja pozadinskog osvjetljenja, a ne sivi kao na novim TV lcd-ima i sl.

imam plasmu al svjedno amoled je dere što se crne tiče!!

17 godina

Može malo informacija, da li postoji više verzija S IV i koje su razlike?

Viđam oznake I9500, I9502, I9505, I9506, S IV Active, S IV CDMA..., pa me to buni.

Ne bih da iz ne znanja uzmem neku krnju verziju.

Sa li je 16GB model dovoljan ili da idem na 32 GB?

Načuo sam da će krajem mjeseca biti predstavljen S5.

Koliko dugo će trebati da se pojavi u našim trgovinama (VIP-u)?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

S4 I9505 ti tražiš.

S5 će doć u trgovine ovisno o datumu koji najave na predstavljanju, mogu ga izbaciti za mjesec dana, mogu reći da će doći kroz 5-6 mjesec. Od tog datuma početka prodaje, kod nas će doć sa tjedan do dva kašnjenja vjerojatno.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
16 godina

Eto, i ja sam prije 2 dana nabavio svoj S4. Imao sam prije godinu dana S3 ali s njime nisam bio uopće zadovoljan bez obzira što sam isprobavao razne ROM-ove, dok S4 za sada ispunjava sva moja očekivanja ali vrijeme će pokazati svoje. 

Scorp21
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Scorp21 kaže...

Eto, i ja sam prije 2 dana nabavio svoj S4. Imao sam prije godinu dana S3 ali s njime nisam bio uopće zadovoljan bez obzira što sam isprobavao razne ROM-ove, dok S4 za sada ispunjava sva moja očekivanja ali vrijeme će pokazati svoje. 

Kolko penezof je sd kartica i gdje?

12 godina

neznam koji je k sa tim s4 ali curi seopet napuhla baterija pa to je kriminal. stara je mjesec dana. e samsung moj samsung......

0 0 hvala 0
16 godina
smrad06 kaže...

Kolko penezof je sd kartica i gdje?

Dobio sam ju uz mobitel tako da ne znam ni koliko košta {#}

Scorp21
16 godina

imam priliku za novi s4 iz vipa a ja koristim tmobile,dal je neko radio tak unlock da ide na sve mreze?

kako,s cim,kolko novca?

vidim na xda postupak al nije sigurno da ce uspijeti taj unlock.q

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel stavljao netko CM11?

Koliko je komplicirano i ako moze neki link.

Hvala :D

16 godina
skrba kaže...

imam priliku za novi s4 iz vipa a ja koristim tmobile,dal je neko radio tak unlock da ide na sve mreze?

kako,s cim,kolko novca?

imas na play-u Galaxy sim unlock, ja sam jucer svoj s2 otkljuco i galaxy tab 2 10.1 isto i sve sljaka perfektno.... to ti je najjeftinija solucija.... ali samo moras biti root-an da bi program radio

nevjerujem vise nikom odkad sam sam sebe uvatio u lazi
16 godina

vidio sam i to al mi se ne roota novi mob i gubi garancija,ako ne radi metoda sa xda dat ću 15 eura na netu za kod i to je valjda to.

14 godina
neaktivan
Prodajem bateriju za samsung galaxy s4 i9500 i9505. Nova i nekorištena. Samo napunjena. Na poklon maska i screen protector. Uplata u hypo banku prije slanja. Saljem o MOM trošku putem tiska.
Cijena: 110kn (u cijeni baterija, zaštitna maska, screen p. i poštarina)
No android-No party

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jura1992 kaže...

Dali netko zna zbog cega mi S4 cover ne sljaka. Tj dali je do senzora mozda? Kada zaklopim odklopim nista se ne desava. Kupio sam neki flip cover na ebayu tamo gdje je otvor za ekran je rupa nije folija neka ko na orginalu dali je mozda zbog toga?

Moze pomoc?

13 godina
neaktivan
skrba kaže...

kako,s cim,kolko novca?

Oprosti, nisam vidio. Ja sam svoj unlock platio 130 kn, dobio sam u roku 24h (obično bude 1-2h, ja sam čekao 24, poslao mail, odmah mi poslali cd key). Koristio je to frend i za svoj S3 i još jedan S3. Ako te zanima, pitam ga s koje stranice. Dobio sam kod, ubacio Tele2 (S4 je bio lockan na Tcom), i ukucao kod koji sam dobio. i to je to :D

16 godina

hvala ti na odgovoru,može,pitaj ga s koje je to stranice jer ih ima puno baš{#}

14 godina
neaktivan

svog ljubimca sam prodao ali mi je stigla maska koju sam davno prije jos narucio. pa ako netko zeli nek se javi u inbog. Maska je nekoristena jako kvalitetna. Plave je boje, dajem je ispod cijene neg sam je ja kupio na ebay-u. LP

1 0 hvala 0
13 godina
skrba kaže...

Na cellunlocker -> s3 , pitaj i za s4.

ja
13 godina
neaktivan
skrba kaže...

Oprosti, nisam bio tu. Mi smo svoj riješili pomoću : http://www.mobileunlocks.co.uk/

16 godina

hvala vam ljudi,danas sam ipak kupio S4 iz t-mobilea pa mi nije trebalo dekodiranje,evo samo da spomenem da sam došao u t-mobile centar i doslovno za manje od 5 min dobio mini sim karticu,odma ju ubacio u mob i radi i ništa nisam platio začudo:)

imam sad pitanje,nekako su mi ikone velike po cijelom mobu,u izborniku sam namjestio najmanja slova i u podešenjima taj izbornik mi je ok al kad izađem van ikone i status bar su mi baš velike nekako,jel to tak je il ih se može nekako smanjiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mobitel je stvarno krhak. Ne bi se moglo nazvati niti padom s obzirom s koje je visine pao na pod, ali se onaj sjajni limić sa strane fino ogrebao i udubio. No dobro, na greškama se uči. :) Pravac najbliža trgovina za zaštitne maske i čak nisam niti nezadovoljan odabirom (neka prozirna tanka cellularline). Bit će dovoljno da barem zaštiti taj "metal" sa strane od daljnjih neprilika.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovi custom ROM-ovi, posebno Echoe rom, koliko god imali download-a(2miliona) i podrške, opet custom romovi ne leže mobitelu.

Na svakom dobijem par bug-ova, bio to CM, stock modified, full custom.. bilo je i boljih vremena, (LG GT540) gdje kada stavis

custom rom, dobijes drugi mobitel.. a ovaj s4 možda zbog enormne snage ne želi custom romove jer od njih i nema koristi.

Jedan perfektan odabir bio bi ROM za s4 stock, bez blotwarea.

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja imam omegu v22, znaci stavio android 4.4 i nemam nikakve zamjerke. Pogotovo nakon zadnjeg leak-a. Stavio izgled ikona od bobcat-a sa note-a 3 i stavio super brzi launcher. A kad izadje stock official bit ce jos bolji. Ipak je ovo samo leak al nemam nikakve zamjerke.

No android-No party
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 20:33 (Moby-Split).

0 6 hvala 0
15 godina

4.4.2 official

Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
skrba kaže...

Oprosti, nisam bio tu. Mi smo svoj riješili pomoću : http://www.mobileunlocks.co.uk/

Jel se moze to platit prek PBZ Visa kartice, znaci obicni tekuci je to jer sam student? :)
Koliko to izade u kn tocno?

Jel treba ROOT uredaja?

Cura bi si otkljucala svoj GT i9001, a ugodno sam se iznenadio kad sam maloprije vidio da je moj S4 uzet u tele2 otkljucan na sve mreze :))

16 godina

pozz ljudi evo i ja odluci kupiti galaxy s4 ali me interesuje koja je razlika izmedju i9500 i i9505 jer u Sarajevu se vise prodaje ovaj i9505..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DangerousB kaže...

pozz ljudi evo i ja odluci kupiti galaxy s4 ali me interesuje koja je razlika izmedju i9500 i i9505 jer u Sarajevu se vise prodaje ovaj i9505..

U SoCu.

Samo taj i9505 uzmi, bolji je. Ima i LTE...

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
neaktivan
fear619 kaže...

4.4.2 official

Jel tko stavio ovo ?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
15 godina

ako uhvatim vremena ovaj vikend onda stavljam

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice