Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 825.046
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
Tomo1987 kaže...
Tomo1987 kaže...

Pozdrav!

Imam S4 mini. U zadnje vrijeme mi se mob neće spojit na 4g na mjestima na kojima znam da ima 4g signala.

Frend ims isto s4 mini i stoje jedan kraj drugog, njegov na 4g moj neće.

Čitao sam malo po nete, vidio sma na stranim forumima da i drugi imaju tih problema, ali nisam otkrio u čemu je caka

Da li netko zna?

Hvala

Našao sam u čemu je problem bio.

Svi koji imate T mobile u postavkama vam pod APN mora pisat internet.ht.hr 

Inače vam 4g neće radit

svaka čast, hvala na rjesenju. a mi cekali da samsung ili kit kat naprave zakrpu za tu glupost...

15 godina

Zna neko zasto mi s health trosi 7 posto baterije a opce ga ne koristim. 

Jel to zbog nekog senzora nozda i kako to ugasit

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fredy26 kaže...
Tomo1987 kaže...
Tomo1987 kaže...

Pozdrav!

Imam S4 mini. U zadnje vrijeme mi se mob neće spojit na 4g na mjestima na kojima znam da ima 4g signala.

Čitao sam malo po nete, vidio sma na stranim forumima da i drugi imaju tih problema, ali nisam otkrio u čemu je caka

Da li netko zna?

Hvala

Inače vam 4g neće radit

svaka čast, hvala na rjesenju. a mi cekali da samsung ili kit kat naprave zakrpu za tu glupost...

Bok ljudi imam i ja jedan problem s4 mini t-mobile malo malo mi gubi signal pa dode do toliko da ne mogu poslati poruku ili uspostaviti poziv dali zna netko

u cemu je problem ,,, zvao sam t mobile i rekli su da su mreze ok na mom podrucju (Nasice)

16 godina
hrcpin kaže...
fredy26 kaže...
Tomo1987 kaže...
Tomo1987 kaže...

Pozdrav!

Da li netko zna?

Hvala

Inače vam 4g neće radit

Bok ljudi imam i ja jedan problem s4 mini t-mobile malo malo mi gubi signal pa dode do toliko da ne mogu poslati poruku ili uspostaviti poziv dali zna netko

u cemu je problem ,,, zvao sam t mobile i rekli su da su mreze ok na mom podrucju (Nasice)

gubi signal kao ostane skroz bez signala dok ga ne uključiš pa isključiš ili jednostavno nema signala (dali je ono prekrižen krug ili se tu i tamo zna pojaviti koja crtica?)

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
14 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...
hrcpin kaže...
fredy26 kaže...
Tomo1987 kaže...
Tomo1987 kaže...

Pozdrav!

Da li netko zna?

Hvala

Inače vam 4g neće radit

gubi signal kao ostane skroz bez signala dok ga ne uključiš pa isključiš ili jednostavno nema signala (dali je ono prekrižen krug ili se tu i tamo zna pojaviti koja crtica?)

Gubi signal znaci dode do onog prekrizenog kruga pa se opet vrati da ima signala al mac 2 crtice to nije presao non stop je na jednoj ( factroy reste i hard reset napravljen ) i oped isto

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 12:09 (hrcpin).
16 godina
hrcpin kaže...
LUNAT1C kaže...
hrcpin kaže...
fredy26 kaže...
Tomo1987 kaže...
Tomo1987 kaže...

...

Gubi signal znaci dode do onog prekrizenog kruga pa se opet vrati da ima signala al mac 2 crtice to nije presao non stop je na jednoj ( factroy reste i hard reset napravljen ) i oped isto

ukoliko imaš aluminijsku masku, makni ju, ako ne radi odi reklamirat, do antene je... (ukoliko ti se ne vraća sa prekriženog kruga, nego ga moraš gasit pa palit znači da ti je blacklistan IMEI..(rješenje je da odeš na servis u svakom slučaju))

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
14 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...
hrcpin kaže...
LUNAT1C kaže...
hrcpin kaže...
fredy26 kaže...
Tomo1987 kaže...
Tomo1987 kaže...

...

ukoliko imaš aluminijsku masku, makni ju, ako ne radi odi reklamirat, do antene je... (ukoliko ti se ne vraća sa prekriženog kruga, nego ga moraš gasit pa palit znači da ti je blacklistan IMEI..(rješenje je da odeš na servis u svakom slučaju))

Nemam nikakvu masku... ok hvala na pomoci znaci da mi je antela losa ili ne valja Hvala

13 godina

Znam da je tema za s4 al posto nema tema za s4 mini pitat cu ovdje

Dali iko zna gdje ima skinut stock firmware ali nekon vecom brzinom od 50kb/s

Jer skidam sa rapidgatora i treba mu 5-6h

Slucajno sam wipea sve u recovery i sad nemogu upalit mob tj stoji na boot logo ono samsung gt-i9195

Ako imate mozda jos neko rijesenje osim flashanja stock recite

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Fuck s4 kad ne mozes ni filmofiziju da gledas {#}

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imao sam isti slučaj na S4, probaj pod "mobilne mreže", "način rada mreže" staviti "samo GSM".
Naime tamo gdje sam ja mi se "miješa 3g i GSM signal, pa mi mobitel non-stop prebacuje između te dvije opcije i znalo se destit da ponekad ostane bez mreže 
hrcpin kaže...
LUNAT1C kaže...
hrcpin kaže...
LUNAT1C kaže...
hrcpin kaže...
fredy26 kaže...
Tomo1987 kaže...
Tomo1987 kaže...

...

Nemam nikakvu masku... ok hvala na pomoci znaci da mi je antela losa ili ne valja Hvala

14 godina
neaktivan

Pozz jel ima Samsung Galaxy s4 mini rasprava negdje??

0 0 hvala 0
13 godina
Crdy kaže...

Pozz jel ima Samsung Galaxy s4 mini rasprava negdje??

Nema nigdje

Hocemo je pokrenut ja i ti?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
14 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel treba kome kabel za spojit smartphone i tv? Samo isproban. Meni neodgovara jer mi je tv na visini i nemam di stavit mob tako da mi treba bezicna veza

No android-No party

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Pitanje - Sgs 4 I 9505 je isti ko i 9500 ili ima razlike ? Najvise me zanima radi Xda ali nemogu previse surfati jer sam na pametnjakovicu . Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

Pitanje - Sgs 4 I 9505 je isti ko i 9500 ili ima razlike ? Najvise me zanima radi Xda ali nemogu previse surfati jer sam na pametnjakovicu . Hvala.

Razlika u I9505 i I9500 je što I9505 ima LTE(4G) dok I9500 nema i to što I9500 ima octa core procesor (2x quad core procesora) dok je I9505 quad core. U preformansama nema pretjerane razlike. Ako te najviše zanima radi ROM-ova i modanja na xda uzmi I9505 jer on ima daleko više ROM-ova i bolje je pokriven sa strane developera na xda..

The most incomprehensible thing about the world is that it is all comprehensible
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2014 14:05 (Benaren).
13 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

Razlika u procesoru.

Ako te zanima ROM i modding, onda i9505...i9500 ima 22k postova na xda, i9505 ima 120k, pa ti vidi :)

14 godina
neaktivan

Dali netko zna zbog cega mi S4 cover ne sljaka. Tj dali je do senzora mozda? Kada zaklopim odklopim nista se ne desava. Kupio sam neki flip cover na ebayu tamo gdje je otvor za ekran je rupa nije folija neka ko na orginalu dali je mozda zbog toga?

13 godina
neaktivan

Molim vas za malu pomoć, puklo je staklo na galaxy S4 i9505 - LCD nije oštećen i kad sam odljepio staklo (fen, trzalice,

- ni blizu ko ovaj mesar), sve šljaka pod prstima na golom LCD panelu. Kupio sam na ebayu neko jefilen staklo za možda 3 USD i identičnim postupkom sa 2 mm trakama obljepim sve površine osim LCD-a, zalijepim, ali nakon toga mob registrira prste samo pod jakim pritiskom. Očito je da je neki zazor zračni između. 

Ima li netko savjet glede kupnje stakla, skupljeg? OEM? cijena? di ga mogu naći? Da li bi loca glue rješio problem i sa postojećim staklom? Fakat mi se ne daje 1200 kn ako je problem rješiv zamjenom stakla..

14 godina

Kad se očekuje finalna verzija 4.4.2?

Dali je na vašim GS4 u settingsima crna boja mrvicu  blijeda i iscrtkana?

voltaža a.k.a. napon, amperaža a.k.a. struja, omaža a.k.a. otpor, vataža a.k.a. snaga, hercaža a.k.a. frekvencija, (mega, giga)bajtaža a.k.a. kapacitet memorije, kelvinaža a.k.a. temperatura
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Kad se očekuje finalna verzija 4.4.2?

Dali je na vašim GS4 u settingsima crna boja mrvicu  blijeda i iscrtkana?

mislim da negdje u ožujku.... jok kod mene je crna crna kako sam kupio uredjaj.

14 godina

Pozdrav, uzeo sam si S4 dns i obavjestava me za update tezak oko 700mb-a. pretpostavljam da se radi o 4.3 nadogradnji? vidio sam da nije bas nesto pa je moje pitanje dal da cekam kit kat i ostanem na JB ili da ga updejtam?

thx

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 2:56 (antagonist).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antagonist kaže...

Pozdrav, uzeo sam si S4 dns i obavjestava me za update tezak oko 700mb-a. pretpostavljam da se radi o 4.3 nadogradnji? vidio sam da nije bas nesto pa je moje pitanje dal da cekam kit kat i ostanem na JB ili da ga updejtam?

thx

Ako ga misliš rootati, ostani na 4.2., ako ne, možeš slobodno na 4.3. Meni je moj došao iz dućana direktno na 4.3., i nije loše

btw, pojavilo se na netu valjda da je jedan uspio srediti KNOX...ovih dana će biti gusto :D

14 godina
neaktivan

Gdje si vidio to za knox?

No android-No party

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam ponudu za s4 2800kn neznam jeli pametno prihvatit.... 6.mjesec 2013 ima garanciju 2 god, otkljucan na sve mreze vip garancija. Što vi mislite jeli pametno to rijesit?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja bih prihvatio.to je dobra ponuda
13 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

imam ponudu za s4 2800kn neznam jeli pametno prihvatit.... 6.mjesec 2013 ima garanciju 2 god, otkljucan na sve mreze vip garancija. Što vi mislite jeli pametno to rijesit?

Moglo bi to i jeftinije za 6/2013.

Jedino ako je 32 GB onda se još isplati.

Realno ovako, 2800 novi (ili star do mjesec, max dva dana)

Rabljeni, oduzmi za svaki mjesec do 50 kn, ili svaka 3 mjeseca starosti po 100kn....

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 20:37 (EchoOne).
14 godina
neaktivan

16gb je verzija... budem ga onda probao rijesit sutra tnx

0 0 hvala 0
15 godina

Imam pitanje, meni je trajanje baterije oduvijek nekak dosta malo, cca 3 sata on screen timea, dok vidim da drugi imaju puuno više?

Jel ima neki trik?

I probo sam gasit air gesture i view, sve togglove, al nema neke razlike u potrosnji.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Makni touchwiz,on sam po sebi guta previše rama procesorske snage i baterije logično. ja na s4 također preko 3 h screen on timea na moderate-heavy usageu nemam

Btw imam s4 na prodaju za 2400kn pa koga zanima pm :)

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 10:37 (maks0806).
Moj PC  
0 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice