Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.559.933
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

idem na factory reset...drzi fige  .....radiiii{#}

ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 15:32 (Luka-san).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bravo =)

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

ovaj froyo nije los, dosta je brzi,..

sto mislite dal je bolje da stavim room od darky, sad kad znam da mi rade 3 tipke...

dal je brzi od ovog froya

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

nema na cemu

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

evo sad se i ja bacam na flashanje darkija... valjda me ne ce nesto zayebat.. 

@reiko jesi li ti isao na cistu instalaciju ili si samo isao preko stare, tj jesi li zadrzao stare postavke?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zanima me dal moram rootati mob da stavim darky-a. Jer sad kad mi se mob updatea na froya, maknuo mi je root. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
skank666 kaže...

evo sad se i ja bacam na flashanje darkija... valjda me ne ce nesto zayebat.. 

@reiko jesi li ti isao na cistu instalaciju ili si samo isao preko stare, tj jesi li zadrzao stare postavke?

Išao sam preko Androida 2.1 kojeg sam dobio sa uređajem, dakle da - čista, bez lagfixova itd.

16 godina
odjavljen

ako sljedim korake koje je onaj napisao u tutorijalu uopce mi ne nalazi nikakve updejte.zip :/ 

sad idem cisto kako je reiko rekao :) pa ko ga yebe . kud puklo da puklo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

je8ate, mogao si bar rec da da home button ne sluzi za odabir nego power button :/

ja sav u cudu, kako sad nece!? :) evo sad se boota

ITS ALIVE!!! divno, jos mi je i sve postavke, kontakte i appove sacuvalo... tocno onakav kakav je bio je i sad samo u novom i ljepsem ruhu! fak jea

ne kuzim sto je on tamo toliko komplicirao kad je ovako, reikov nacin, em laksi em jednostavniji :/

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 17:50 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dal bi mi mogao netko naci upute za root froya, na mobu sam pa mi je,malo teze naci. Zelim ga rootati da mogu preko clockwork managere staviti darkya.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

di ja taj voodoo lag fix? nikako ga nac!
 :/ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nalazim sae u USA,danas sam uzeo Samsung Galaxy s VIBRANT u Tmobileu,

i odmah sam se bacio na UPDATE,i kaze mi KIES da novi upgrade nije dostupan za moj uredaj,a na androidu 2.1 je ECLAIR,

Kako da dignem na FROYO ako mi KIES neda UODATE,ili ako moze gingebreadh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

di ja taj voodoo lag fix? nikako ga nac!
 :/ 

Ima ga ali  je  fakin 7.0 brz i bez toga, kao da je implementiran odmah u ROM. Iskreno, nisam se ni trudio naći ga. Pitaj na forumu ili ako nemaš acc ja ti pitam?

Uživaj, drago mi je da je "Moj način" radio =)

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 18:41 (ReiKo).
17 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Probao sam neki root one click sa xda i jos neki i ni jedan mi ne radi za ovog froyu, a kad probam staviti rom darky preko 3 tipke recovery idem pod ono update.zip i nezeli mi proci vertifikaciju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ok, svi vi kojima u Darkyu ne radi barcode scanner ili bilokoja aplikacija koja ga koristi - imam lagani fix.

Dakle odite ovdje: http://kernel.1ug.org/

Skinite

voodoo.advanced.v1.3-20101222-17.14.tar

i odin.rar

Zatim raspakirajte odin.rar, pokrenite odina (Odin 1.3 mapa).

Vodoo file mora ostati rar. Postavite Galaxy S u "Download mode" nakon cega morate cekati Android znak (kao da kopa po necemu, žuti je nemoš fulat).

Zatim spojite Galaxy S s USB-om na računalo. Pričekajte DA SE SVI driveri instaliraju. Odite u odina. Kliknite na PDA. Otvorite Voodooo. Kliknite na start.

Kada se reboota uređaj - isprobajte ako sve radi.

Meni radi. I to je to. Easy mode [on] :)

Sretno!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Zašto meni Kies ne javlja nikakav update? Luka - san, jesi kupio mob u HR? meni niš ne javlja...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da u vipu prije 2 tjedna...dal mozda zna tko koji root za ovog froyu, ak vam treba tocan naziv je froyo.xfj9p
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ej,evo i mene,još jednog ponosnog vlasnika i9000.Kupio u T-Mobileu prije 3 tjedna,prije dva tjedna napravio root i lgfix. 2335. Pao na *upe.

Instalirao sam i Kies,uglavnom zbog drivera i lakšeg spajanja na komp. Danas ga otvorim,i nudi mi nadogradnju firmwarea.Šta da radim?

Kada ukucam *#1234#,izbaci mi ovo:

-PDA: I9000BOJI1

-PHONE: I900BOJF1

-CSC: I9000GCROJI1

Kada u postavkama nađem "O telefonu",piše mi 2.1 update 1.Da li da radim sada taj firmware update,ili ne? Šta gubim šta dobivam?

Mislim,telefon sasvim OK radi,dapače,ne stidi se ni nekih konzola,hehe!

I još nešto,na frendovom galaxy-u vidim mali widget na kojem piše nivo baterije i open aplications.Malo sam guglao,zove se program monitor.Ja to ne mogu naći

na svom telefonu,a zbilja bih volio imati to (iako imam ATK)...Može li netko postati .apk od toga možda???

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

mob leti..... lijepo sve, ma divota... samo je ona baterija mogla biti malo veca... nis ne vidim one postotke

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

@Reiko:

Kako rootati sa titanium backup-om, njega sam do sada koristio jedino za brisanje defaultnih aplikacija.

Na onom linku kojeg si dao nisam našao nikakve upute, možda sam jednostavno čorav, možda sam pretjerao sa pivom ili možda jednostavno nema.

Cijenim svaki savjet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisi prijatelju, ja sam previše južnjačkih utjeha ovih dana stresao pa ne vidim baš dobro.

Samo odi po ovom linku i good to go si:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=728754

:)

Sretno!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ni taj nije dobar jer mi smo na froyu a ne na enclairu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

skank kad si vec postao na tržnici.....frend mi veli ako otkljucas mob sa sgs unlock toolom da ga nemoze update na frojo napravit i da čita po forumima kad se napravi update mob se opet zaključa???

e sad help?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 21:32 (ReiKo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma ne root nego otključavanje telefona a sve mreže

17 godina
neaktivan

Mislim da Skank zna kako to napraviti...pričekaj ga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
oppteron kaže...

skank kad si vec postao na tržnici.....frend mi veli ako otkljucas mob sa sgs unlock toolom da ga nemoze update na frojo napravit i da čita po forumima kad se napravi update mob se opet zaključa???

e sad help?

ok ali kako onda meni sve radi... otkljucao sam ga na eclairu i danas sam flashao ovaj froyo ali neki custom i sve radi normalno.. mozda officia ne moze onda updejtat ali ni to nema smisla jer je samsung namjerno ostavio unlock code unutra.. 

ovo zadnje ne mogu provjeri posto nemam drugu karticu tj, imam ali ne znam pin... mogu sutra od nekog nazicat i probat pa postam, osim ako netko od kolega ne moze provjerit prije mene. 

na prvoj strani sam napisao kako sam to ja uradio... tj aplikacija me vodila

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 22:27 (skank666).
15 godina

skank666

ajde provjeri ako ti radi barcode scanner

pozdrav

16 godina
odjavljen

vjerovatno ne radi... gore je reiko stavio FIX.. par postova iznad

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice