Ma, isprobavao sam i taj ICS333-2.0.1, stavljao gapps-isc-20120317 (i druge verzije), dodavao i Semaphore_ICS_1.3.0s.
Na GB ima klasične tipkovnice ali je s 2.3.6 updateom izgubio dijakriktiku pri pisanju poruka.
Hebiga, meni video snimanje i fotić puno znače.
Na GB imaš opcije videa 176x144, 320x240, 640x480, 720x480 i 1280x720, imaš opcije kontrast posebno, zasićenje, oštrina, itd.
na fotoaparatu imaš pregršt opcija auto fokus, vidljivost na otvorenom, rezolucija od 1,5 MP 2,4, 3,2 pa do krajnjih 5MP, korekcija bijele, efekti, ISO podešavanje, mjerenje, stabilizacija (što je jako bitno), automatski kontrast, detekcija treptaja, kvaliteta slike itd.
Imaš punokrvnu video kameru i solidan fotić (normalno, pri dobrom osvjetljenju ili vani).
Nekom autofokus nije bitan kao ni stabilizacija, meni jest.
ICS333 je Ok kao i JB za onog tko ih voli takve i ja samo iznosim moje mišljenje o stvarima koje meni nedostaju na njima.
Izašao je i win 8 pa ima puno ljudi kojima se "neke" opcije ne sviđaju i ne žele ga instalirati. ;)
SlimBean rom, odnosno novije verzije istoga. Npr. ova moja 2.9, ti ima gotovo sve to što ti fali kod kamere pa i više. Rom ima stock google camera aplikaciju ali modificiranu i dodali su pregršt opcija u odnosu na stock. Stabilizacija, autofokus, podešavanje rezolucije, ISO parametri...