Pozdrav svima.
Naime več duže vrijeme imam problem kod zvanja frenda na mob. Naime kada zovem, ono zvoni cca. 5-6 puta te mi se nakon toga javi glas (sekretarica ili kako već) te kaže ovaj poziv se ne naplačuje, korisnik trenutno nije dostupan molimo nazovite kasnije. Naime sumnajm na to da se frend namjerno nece javi..jer smo imali neku svađu, pa bih me zanimalo dali je moguče da mu je mobitel pokvaren, nema mreže ili pak se to može namjestiti da se javi ta sekretarica. Molim pomoč što prije!
Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Namjesten tel da te prespoji na sekretaricu kad odbije poziv, jbga.
dakle namjerno...
Dali možda mogu negdje nać ''napismeno'' to za prusmjeravanje , odnosno želio bih biti 100% siguran da me preusmjerava.
Šta's navro? Pa nazovi ga kući i pitaj ga u facu..
Problem je dosta složeniji no što sam rekao. Uostalom ovdje sam tražio savjet, odnosno da mi netko kaže u ćemu je pitanje.
Nema smisla da ovdje po forumu pričam o tome..
Dali možda mogu negdje nać ''napismeno'' to za prusmjeravanje , odnosno želio bih biti 100% siguran da me preusmjerava.
samo na njegovom mobilnom telefonu. pa to možeš i ti npraviti na svom mobitelu, preusmjeriti poziv kod nejavljanja na goovrnu poštu. nije to neka mudrost.
a ako se bojiš otići kod lika kući, ići ću ja s tobom da te čuvam
Neidem nigdje..već sam ovdje želio samo nac eventualne dokaze da mu recem koji me k___ j___ ;D
robiserra, daj u par kratkih crta objasni kako da to napravim.
Pošto si rekao da zvoni par puta prije nego se javi sekretarica, znači da ima uključen mobitel i prima poziv.
Zašto ti ne odgovara je njegova stvar. Moguće da ima isključen zvuk, da ne čuje ili se jednostavno ne želi javiti, ali 100% ima uključen mobitel i 100% prima poziv.
te dokaze ćeš naći samo tako da pogledaš u njegov mobitel, a s obzirom da te ne želi niti čuti niti vidjeti, to će biti malo teže, jer ne postoji drugi način da utvrdiš da netko preusmjerava tvoje ili bilo čije pozive. pa svi današnji mobiteli imaju tu opciju. evo npr ja na svom sasmsungu mogu preusmjeravati ili odbijati pozive tako da ih upišem u određenom izborniku, i taj koji me zove to ne može nikako znati.
Preusmjerio ti je poziv,pod menu tzv. "mreže"->Preusmjerenje poziva,i tamo broj odaberes...
robiserra, daj u par kratkih crta objasni kako da to napravim.
kako napraviti presmjeravanje poziva? ne znam koji mobitel imaš, ali odeš u opcije poziva, i negdje mora biti opcija divert call ili po hr preusmjeravanje "tamo i tamo", nije to neka mudrost. meni je na samsungu pod "mrežne usluge" i onda imam opciju preusmjeri "tamo i tamo"..
i nemoj sad da bude suza i šamaranja kad se vidite!