Prestigio 4500

poruka: 461
|
čitano: 170.819
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Presigio 4500

svi drze preporucene cijene od 1699 (5000) odnosno 1999kn (pap4500), osim extreme digitala. Ispalo je da oni uvoze mimo ovlastenih kanala (asbis) i time nemaju servis u Hrvatskoj.

Cist da podjelim saznanja, jer je nekima garancija vazna.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Presigio 4500

zanima me ako se uzme 4500 sa 1.0 proc postoji li mogućnost updatea na JB...neznam prodaju li već sa 1.2 i JB

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Presigio 4500
ATI HD3870 kaže...

zanima me ako se uzme 4500 sa 1.0 proc postoji li mogućnost updatea na JB...neznam prodaju li već sa 1.2 i JB

Za prve verzije 4500 sa 1.0 proc JB stize do kraja mjeseca. U prodaji je vec neko vrime bijeli 4500 koji dolazi sa1.2 proc i JB, crni sa istim spec-om bi se trebao uskoro pojavit u prodaji ako vec nije.

Tolstoy is My Homeboy
15 godina
neaktivan
Presigio 4500

Čini mi se da već je. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
anarchyST kaže...
ATI HD3870 kaže...

Za prve verzije 4500 sa 1.0 proc JB stize do kraja mjeseca. U prodaji je vec neko vrime bijeli 4500 koji dolazi sa1.2 proc i JB, crni sa istim spec-om bi se trebao uskoro pojavit u prodaji ako vec nije.

Hehe tako su govorili u ožujku, stiže do kraja mjeseca, svaki dan bi trebo, a evo sad 16.4 i jos nema JB {#}

BF3: [G] Pamark
13 godina
neaktivan
Presigio 4500

1,2 mislite na takt i kaj ima kod nas da 1,2 u prodaji

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja111 kaže...

1,2 mislite na takt i kaj ima kod nas da 1,2 u prodaji

da 1.2 Ghz za razliku od "starih" modela na "samo" 1 Ghz, i da kod nas ima u prodaji prvo si bili bijeli (vlasnik sam jednog) a sada gore rekao kolega da imaju i crni ... Je li jos tko napravio update na v1.0.24 na pap4500/pap4500T ?

16 godina
Presigio 4500

gdje si nasao 1.0.24 update za 4500?

na sluzbenim stranicama nist ne pronalazim.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrastro kaže...

gdje si nasao 1.0.24 update za 4500?

na sluzbenim stranicama nist ne pronalazim.

Postavke-o telefonu-system updates napomena da meni update nije prosao najglade, morao sam micati iz update scripte product number i da ne provjerava build.prop neznam tocno ime fileova, zatim kopirano u sd karticu i instalirano preko Clockwork Moda

14 godina
Presigio 4500

Evo cini se da je stigao update i za 4500:

http://www.prestigio.com/news/Prestigio_solutions_news/New_Firmware_for_MultiPhones_is_ready

Ali jos nije pusten na OTA.

Tolstoy is My Homeboy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
anarchyST kaže...

http://www.prestigio.com/news/Prestigio_solutions_news/New_Firmware_for_MultiPhones_is_ready

ja ga jos prekjucer skinuo preko OTA

15 godina
neaktivan
Presigio 4500

Jel vrijedi skidanja? Izgleda kao da vrijedi,ali to je sve samo na papiru... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Jel vrijedi skidanja? Izgleda kao da vrijedi,ali to je sve samo na papiru... 

a gledaj meni vrijedi , naime bilo problema s instalacijom (vjerojatno pimp my rom ilitga nesto slicno malo izmjenilo md5 hash od build.prop-a i nije htjelo onda sam morao editirat updater script i maknut da ga verify i onda je proslo sve 5... veoma me interesira ovaj wi-fi direkt opcijam zna itko sta o njoj?

14 godina
bbbmarko01 kaže...
anarchyST kaže...

Izgleda da je ovaj update samo za verzije sa 1.2 procesorom.

Tolstoy is My Homeboy
15 godina
neaktivan
anarchyST kaže...
bbbmarko01 kaže...
anarchyST kaže...

Izgleda da je ovaj update samo za verzije sa 1.2 procesorom.

da upravo sam to hio napisati upravo odgovorili na Facebooku u vezi toga znaci samo 4500T model, za starije tek dolazi.. a jesu ga zasrali s tim

15 godina
neaktivan
Presigio 4500

To nije korektno od njih,ali stvarno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Presigio 4500

ja još uvijek čekam JB...

od februara mjeseca...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Presigio 4500

jedini minus na ovom mobitelu je interna memorija koja mi se popunila začas a ostalo je svega 150 mb...sve aplikacije su pomaknute na SD karticu...sad neznam za koji racku služi ova internal memory card.... 100% za ukras...i da ako ima tko da objasni ROOT za veriju JB takta 1,2 novije verzije...ima o tome na 4pda ali translate shebe stvar.....isplati li se stavit ovu tweak verziju sa xda.....opet za instalaciju firmwarea potreban je  CWM Recovery....Ako ima tko volje objasnit poslužit će i ostalima...ZA OVE NOVCE TELEFON ZA 10 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 9:47 (ATI HD3870).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

jedini minus na ovom mobitelu je interna memorija koja mi se popunila začas a ostalo je svega 150 mb...sve aplikacije su pomaknute na SD karticu...sad neznam za koji racku služi ova internal memory card.... 100% za ukras...i da ako ima tko da objasni ROOT za veriju JB takta 1,2 novije verzije...ima o tome na 4pda ali translate shebe stvar.....isplati li se stavit ovu tweak verziju sa xda.....opet za instalaciju firmwarea potreban je  CWM Recovery....Ako ima tko volje objasnit poslužit će i ostalima...ZA OVE NOVCE TELEFON ZA 10 

odi na xda-developers.com/forum i u search napisi rom pap4500 i tamo 4. stranica i imas na engleskom, a ukoliko ne razumijes engleski reci pa cu ti prevesti... sretno s rootanjem :)

15 godina
neaktivan
Presigio 4500

Dečki,kako ste namjestili da vam prikaže pravilno ime i prezime za kontakt?
Recimo na sim kartici sam prije imao kontak zvao se Miš Tipkovnica,a sada na 4500 se zove Tipkovnica.;Miš

Kako ste to sredili? jer me užasno živcira,i imam previše kontakta da bih išao jedan po jedan i mijenjao ime.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Dečki,kako ste namjestili da vam prikaže pravilno ime i prezime za kontakt?
Recimo na sim kartici sam prije imao kontak zvao se Miš Tipkovnica,a sada na 4500 se zove Tipkovnica.;Miš

Kako ste to sredili? jer me užasno živcira,i imam previše kontakta da bih išao jedan po jedan i mijenjao ime.  

meni tako blo prije an iPhone-u nisam mogao srediti tu neznam posto sam stavljao novu sim i rucno upisivao brojeve

16 godina
neaktivan

U Contacts appu odaberi Settings i promijeni stavku View contact names as da prvo prikazuje ime, a zatim prezime.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
15 godina
neaktivan
Presigio 4500

Naravno da sam to probao,još davno,ali to je samo zamijenilo ime i prezime. Kako da sredim da mi piše normalno znači da mi piše Miš Tipkovnica,a ne Miš.;Tipkovnica? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možda da uploadaš kontakte na Google Contacts i ispraviš imena na računalu, što je puno brže nego na mobu.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
13 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Evo ovako, da li je ovaj mobitel dobar za nekoga tko je prosječan korisnik mobitela, znači, muzika, internet, par igrica tipa temple run i tako to..

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Prestigio 4500
iceman44 kaže...

Evo ovako, da li je ovaj mobitel dobar za nekoga tko je prosječan korisnik mobitela, znači, muzika, internet, par igrica tipa temple run i tako to..

hvala

dušu dao za tako nešto :)

13 godina
neaktivan
Prestigio 4500

znači isplati se uzet ga?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Naravno. No nemoj ga kupiti,pa psovati sve po spisku jer ti se baterija brzo istroši.

Moći ćeš sve bez problema raditi,bilo kakve aplikacije,i slično. No samo računaj na bateriju,i sve će biti u redu. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Prestigio 4500

kolko izdrži prosječnim čačkanjem? 

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Prestigio 4500

Meni osobno 1,5-2 dana. Wi-Fi, tu i tamo igra, Skype... bez 3G. Mislim da mob. što se baterije tiče, nije ništa lošiji ili bolji od samsumg galaxy s kojeg sam imao prije Prestigia.

"Prosječno čačkanje" je relativan pojam.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice