Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.506.698
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Za 680€ na Trading Shenzenu imaš OP12 Global verziju (Oxygen OS)...
16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Pročitao sam negdje da benchmarks.rs tenutno ne testira Žaomi telefone, kaj je neki fajt među njima ili kaj?  Il to Žaomi opet pokušava utjecat narecenzije?

0 0 hvala 0
15 godina

Benchmark više ne pratim jer su im recenzije plaćene...samo TechTablets.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
vepar kaže...

pa ni ja al sam pročitao negdje. Upravo je TT isti taj kojem Xiaomi branio da objavljuje recenzije njihovih telefona. Objavio je bio video o tome.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.1.2024 18:01 (Memphis).
15 godina
Memphis kaže...
vepar kaže...

pa ni ja al sam pročitao negdje. Upravo je TT isti taj kojem Xiaomi branio da objavljuje recenzije njihovih telefona. Objavio je bio video o tome.

Da, prijetili su mu jer je kao prestrog i previše kritizira. Ne mogu oni ništa jer većinu toga sam kupuje i recenzira...

8 godina

Redmi note 12 pro 5g vs  Redmi note 13 pro 4G?(300€)

0 0 hvala 0
9 godina

Pozdrav, za šogoricu je pala odluka na tradicionalno Samsunga, ali A34.

https://www.nabava.net/mobiteli/samsung-galaxy-a34-cijena-128gb-66-421050941

Molili bi uputu u kojem dućanu ga kupiti? Najjeftiniji je GSM-Centar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ako moze info, u kojim ducanima je cijena od 634€ za Oneplus 11?
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.1.2024 0:49 (horva97).
5 godina
neaktivan

Mobileshop.eu

Ja narucivao vec par puta preko njih. Legit stranica. EU garancija dvije godine. Vidim da su prodali. Ali baci oko svako malo. Opet ce ga imat sigurno.

https://www.mobileshop.eu/hr/oneplus/

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.1.2024 22:59 (Fulir1987).
12 godina
horva97 kaže...
Ako moze info, u kojim ducanima je cijena od 634€ za Oneplus 11?

ima ovdje malo skuplje

16 godina
neaktivan

@fromilid 12 5g

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.1.2024 23:50 (danexxx).
12 godina
fromilid kaže...

Redmi note 12 pro 5g vs  Redmi note 13 pro 4G?(300€)

edge 40

9 godina

Anybody, netko naručivao u ovom GSM-centru?

15 godina

Mama kupuje novi mobitel i želi Samsung. U igri je novi A34 ili polovan S21 Ultra za 150-200e (od poznanika). Što bi vi radije uzeli? Citam da s21 serija ima security support update do 2026.

Mobitel bi se koristo za viber, fb, vijesti, tu i tamo neka fotografija, nista specijalno...

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.1.2024 11:29 (rocko9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pitaj mamu što želi, i saslušaj ju jer ipak kupuješ za nju, a ne za sebe. Ostavi svoje preference na drugom mjestu he-he.

Nisi napisao koliko je S21 star. 

Ako je s21 stariji od 9 mjeseci onda bih joj nedvojbeno uzeo novi A34 zato jer će joj nova baterija dati puno veće zadovoljstvo nego dodatni pixeli koji su digli cijenu S21 ultra u nebo. 

Također, ako ne misli editirati filmove ili prebacivati slike na mobitel, opet plačaš S21 kameru za kvalitetu slike i videa koji na samom ekranu mobitela ne možeš vidjeti.

A novi mobitel ima i garanciju itd. i izbjegao si posla sa "poznanicima" što je po životnom iskustvu uvijek poželjno.... 

15 godina

Mobitel je star 2 godine, hvala na pomoci.

10 godina

Ja bi uzeo  A34. Ništa više nije potrebno nezahtjevnom korisniku, a imaš novi mobitel. 

10 godina
EricCartman kaže...

Anybody, netko naručivao u ovom GSM-centru?

Kupiš gdje je najjeftiniji. Guglaj "gsm centar iskustva". 

Ili pak pogledaj po njuškalu i uzmi novoga, zapakiranoga sa garancijom od nekog operatera. 

11 godina
hardcoree kaže...

Ja bi uzeo  A34. Ništa više nije potrebno nezahtjevnom korisniku, a imaš novi mobitel. 

Ja nebi uzeo nikada A34 prije nego makar i stariji model S serije taman se radilo i o mami. 

Kazem to jer sam svojevtrmeno svojoj mami koja je tada bila 70+ kupio godinu dana star top model jednog proizvodjaca i kada je mobitelu 3 godine kasnije dosao kraj moja sestra je na sebe preuzela obvezu da ce ona ovaj puta mami uzeti drugi novi mobitel i kupila joj je novi novcati entry level mobitel poput tog A34.

Mama i danas spominje kako joj je taj stari mobitel bio najbolji i zvala me cesto pitati zasto novi mobitel ne radi tako brzo, zasto su slike cudne i sl pitanja....a radi se o stvarno nezahtjevnom korisniku. 

Uglavnom, nikada nebi uzeo entry level...midrange se jos i nađe poneki dobar, a godinu-dvije stari top modeli po nekoj dobroj cijeni su meni uvijek way to go. 

6 godina
ocean77 kaže...
hardcoree kaže...

Ja nebi uzeo nikada A34 prije nego makar i stariji model S serije taman se radilo i o mami. 

Kazem to jer sam svojevtrmeno svojoj mami koja je tada bila 70+ kupio godinu dana star top model jednog proizvodjaca i kada je mobitelu 3 godine kasnije dosao kraj moja sestra je na sebe preuzela obvezu da ce ona ovaj puta mami uzeti drugi novi mobitel i kupila joj je novi novcati entry level mobitel poput tog A34.

Mama i danas spominje kako joj je taj stari mobitel bio najbolji i zvala me cesto pitati zasto novi mobitel ne radi tako brzo, zasto su slike cudne i sl pitanja....a radi se o stvarno nezahtjevnom korisniku. 

Uglavnom, nikada nebi uzeo entry level...midrange se jos i nađe poneki dobar, a godinu-dvije stari top modeli po nekoj dobroj cijeni su meni uvijek way to go. 

Ja to radim odavno vec. Bolje dvije godine star top model nego novi entry level mob za isto para.... Kupio i ja nov a50 i izdrzao sam mjesec dana i zamijenio ga sa Note 10....

10 godina

I ja bi sebi uzeo S seriju, ali ovdje pričamo o nezahtjevnom korisniku kojem mob treba za viber i chrome te poneku fotku.

A34 nije baš entry level obzirom na solidan ekran, procesor koji nije loš, ip rating i top bateriju.

Slabiji je od A54 (koji je midranger) koliko? 6%? 

Sumnjam da će gospođi biti loš za tu namjenu. Da pričamo o nekom A14, A04 i slično, bih sigurno rekao da se ne uzima.

Nedostaci kod ultre su 2 godine nečijeg rondanja po njemu pa  pitaj boga u kakvom je stanju, koliko je padao etc. i baterija koja će početi slabiti vrlo brzo, a i već sada je vjerojatno oslabljena. (Ok, može se dodati malo novaca i uzeti nova baterija, to je onda već puno bolje).

Razumijem i vaš stav i nisam ni daleko od toga da se složim, ali u ovom konkretnom slučaju mi se novi A34 čini kao bolja solucija. Kako dalje razmišljam i čitam kontraargumente, možda se i predomislim 😂

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.1.2024 22:26 (hardcoree).

7 0 hvala 0
20 mjeseci
neaktivan

Presao s A52s na Honor magic5 lite.  Nevidim neki nedostatak. 

0 0 hvala 0
10 godina
Danas mi je stigao HyperOS na xiaomi 12 pro, ima li netko ovdje da je vec obavio update ? Zanima me da ne bi bilo nekih kriticnih gresaka, necu ni napraviti update onda... XD
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.1.2024 13:55 (deepshitcro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja imam 13T i neki dan sam azurirao, mobitel je sporiji nego na MIUI. Jedino sto mi se cini da baterija malo duze drzi ali mi je zao sto sam ga updateao. Moj savjet je da pricekas jos i nigdje ne zuris. Na kriticne greske nisam naletio.

14 godina
deepshitcro kaže...
Danas mi je stigao HyperOS na xiaomi 12 pro, ima li netko ovdje da je vec obavio update ? Zanima me da ne bi bilo nekih kriticnih gresaka, necu ni napraviti update onda... XD

Ja sam na Xiaomi 12 Lite i prije dva dana mi je došla obavijest da ažuriam na HyperOS. Ja sam ažurirao i za sad nisam imao nikakvih poteškoća.

10 godina
Hvala na informacijama kolege forumasi.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.1.2024 15:14 (deepshitcro).
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A klikno sam ga, sad imam poco f1, nemre bit lošiji

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Nisi fulao po meni, za te pare. Evo ti long term recenzija. 

https://m.gsmarena.com/poco_f4_gt_long_term-review-2501.php

16 godina

Mene uvjek zapadnu neke gajming stvatri na akciji a gejminga ni g

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.1.2024 22:23 (Pislje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice