Što mislite o Xiaomi Redmi note 13 pro 5G za 200€ preko oglasnika? Ima ravan ekran za razliku od 13 pro+ i 14-tica...
Pomoć pri odabiru mobitela
- poruka: 39.195
- |
- čitano: 11.754.071
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ja uzeo novu moto edge 50 neo za 160. Istina oko 200 su, ali bolja kupovina od tog Xiaomija. Tražio sam frendovoj curi mob za oko 200e i ušao je taj Xiaomi u obzir, ali mobiteli s virtualnim proximity senzorom mogu direktno u otpad što se mene tiče. Plus moto ima 5g android updatea i nema MIUI pa sam se odlučio za nju i nisam požalio
Ja uzeo novu moto edge 50 neo za 160. Istina oko 200 su, ali bolja kupovina od tog Xiaomija. Tražio sam frendovoj curi mob za oko 200e i ušao je taj Xiaomi u obzir, ali mobiteli s virtualnim proximity senzorom mogu direktno u otpad što se mene tiče. Plus moto ima 5g android updatea i nema MIUI pa sam se odlučio za nju i nisam požalio
Gdje ima Motorola Edge 50 Neo za 160€? Kupio bi starom.
Gdje ima Motorola Edge 50 Neo za 160€? Kupio bi starom.
Oglasi. 160 je baš nisko. Za 200 nađeš isti čas. Zna biti i 170-180 dosta često. Nove sa jamstvom.
Ekran mi je premali...
Može li neka HITNA ! preporuka pao mi je ženi mobitel samo crni ekran..ruši se svjet.... Samsung Galaxy A52 s i bio je dobar godinama stvarno nemam zamjerke. Glavni naglasak na kameru ostalo manje bitno...šta bi mi preporučili?
Može li neka HITNA ! preporuka pao mi je ženi mobitel samo crni ekran..ruši se svjet.... Samsung Galaxy A52 s i bio je dobar godinama stvarno nemam zamjerke. Glavni naglasak na kameru ostalo manje bitno...šta bi mi preporučili?
A5x i dalje, svejedno koji.
Nije mi jasno zašto i kako sad dodje A52 s 400eur pa kad sam ga kupovao prije nekoliko godina čini mi se da je bio jeftiniji ?
Nije mi jasno zašto i kako sad dodje A52 s 400eur pa kad sam ga kupovao prije nekoliko godina čini mi se da je bio jeftiniji ?
Zašto bi i uzimao A52? A55 je aktualan model. 300 i kusur Euslavijskih novaca...
Koliko vidim po GSM usporedbi A55 i A52 s 5g su skoro identični jedino A52 ima malo bolju kameru.. Dao bi i 400 tinjak eur ako čini razliku u kvaliteti... naravno kamera je imperativ.
Mogao bi i sa oglasa možda neki koji je jako malo korišten.
Ženi se svidja a on je navodno best buy mada mi je malo puno novaca.. Da li je puno dati 650 eur na njuškalu za Samsung Galaxy S24 ultra
Uzeo sam na kraju S24 ultra za 600eur star 10mjeseci..
Koji se mobiteli trenutno uzimaju za produljenje ugovora i slične akcije pa idu na njuškalo? Vidim ima dosta motorole 50 neo, ima li još koji tako?
Koji se mobiteli trenutno uzimaju za produljenje ugovora i slične akcije pa idu na njuškalo? Vidim ima dosta motorole 50 neo, ima li još koji tako?
Čini mi se Honor 200/pro/lite da sam znao viđati... T mobile ima akciju...
A1 ima Iphone 16+ 2 za cijenu 1...
u moj telekom aplikaciji imaju dobre ponude na mobitele sad vise nema ali u prvom mjesecu je bilo dvije motorole 50 neo za 1, 2 eura mjesecno uz unlimited tarifu po 25 eura mj