Što mislite o Xiaomi Redmi note 13 pro 5G za 200€ preko oglasnika? Ima ravan ekran za razliku od 13 pro+ i 14-tica...
Pomoć pri odabiru mobitela
- poruka: 39.204
- |
- čitano: 11.789.942
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ja uzeo novu moto edge 50 neo za 160. Istina oko 200 su, ali bolja kupovina od tog Xiaomija. Tražio sam frendovoj curi mob za oko 200e i ušao je taj Xiaomi u obzir, ali mobiteli s virtualnim proximity senzorom mogu direktno u otpad što se mene tiče. Plus moto ima 5g android updatea i nema MIUI pa sam se odlučio za nju i nisam požalio
Ja uzeo novu moto edge 50 neo za 160. Istina oko 200 su, ali bolja kupovina od tog Xiaomija. Tražio sam frendovoj curi mob za oko 200e i ušao je taj Xiaomi u obzir, ali mobiteli s virtualnim proximity senzorom mogu direktno u otpad što se mene tiče. Plus moto ima 5g android updatea i nema MIUI pa sam se odlučio za nju i nisam požalio
Gdje ima Motorola Edge 50 Neo za 160€? Kupio bi starom.
Gdje ima Motorola Edge 50 Neo za 160€? Kupio bi starom.
Oglasi. 160 je baš nisko. Za 200 nađeš isti čas. Zna biti i 170-180 dosta često. Nove sa jamstvom.
Ekran mi je premali...
Može li neka HITNA ! preporuka pao mi je ženi mobitel samo crni ekran..ruši se svjet.... Samsung Galaxy A52 s i bio je dobar godinama stvarno nemam zamjerke. Glavni naglasak na kameru ostalo manje bitno...šta bi mi preporučili?
Može li neka HITNA ! preporuka pao mi je ženi mobitel samo crni ekran..ruši se svjet.... Samsung Galaxy A52 s i bio je dobar godinama stvarno nemam zamjerke. Glavni naglasak na kameru ostalo manje bitno...šta bi mi preporučili?
A5x i dalje, svejedno koji.
Nije mi jasno zašto i kako sad dodje A52 s 400eur pa kad sam ga kupovao prije nekoliko godina čini mi se da je bio jeftiniji ?
Nije mi jasno zašto i kako sad dodje A52 s 400eur pa kad sam ga kupovao prije nekoliko godina čini mi se da je bio jeftiniji ?
Zašto bi i uzimao A52? A55 je aktualan model. 300 i kusur Euslavijskih novaca...
Koliko vidim po GSM usporedbi A55 i A52 s 5g su skoro identični jedino A52 ima malo bolju kameru.. Dao bi i 400 tinjak eur ako čini razliku u kvaliteti... naravno kamera je imperativ.
Mogao bi i sa oglasa možda neki koji je jako malo korišten.
Ženi se svidja a on je navodno best buy mada mi je malo puno novaca.. Da li je puno dati 650 eur na njuškalu za Samsung Galaxy S24 ultra
Uzeo sam na kraju S24 ultra za 600eur star 10mjeseci..
Koji se mobiteli trenutno uzimaju za produljenje ugovora i slične akcije pa idu na njuškalo? Vidim ima dosta motorole 50 neo, ima li još koji tako?
Koji se mobiteli trenutno uzimaju za produljenje ugovora i slične akcije pa idu na njuškalo? Vidim ima dosta motorole 50 neo, ima li još koji tako?
Čini mi se Honor 200/pro/lite da sam znao viđati... T mobile ima akciju...
A1 ima Iphone 16+ 2 za cijenu 1...
u moj telekom aplikaciji imaju dobre ponude na mobitele sad vise nema ali u prvom mjesecu je bilo dvije motorole 50 neo za 1, 2 eura mjesecno uz unlimited tarifu po 25 eura mj
Na njuškalu vidim puno accounta koji prodaju iste mobitele po različitim cijenama s istim opisom i drugim brojevima i računi su kreirani u raznim godinama, pa mi nije jasno jel to sve neka prevara ili jednostavno ljudi kopiraju druge i prodaju iste mobitele? lol
evo dva primjera ako smijem linkat? Ali ih ima hrpa
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Ljudi uzmu na produljenje ugovora, plate nešto sitno i onda prodaju za koju stotinu EUR profita.
To ti je najbolja opcija. Isto vrijedi i za S25 vjv.
Garancija je ionako u ovlaštenom servisu.
TKo hoce top kameru (u smislu izvadi mob i slikaj, a ne stelanje postavki 20 minuta prije okidanja fotke) jednostavno mora ic na Samsung ili Apple. Ne kazem da je konkurencija losa, za vecinu ljudi svaki flaship ce ispunit ocekivanja oko kamere, ali nisu na toj razini - posebno sto se tice automatike i procesiranja slike.
Sony se vec godinama muci napraviti kameru plug and play, OnePlus nikad nije imao kameru kao prioritet, cak kazu da ni novi Pixeli ne odudaraju kao oni prethodni.
Nisam fotograf, niti imam oko za dobrog fotografa, ali kamera mi je uvijek top 3 kriterija kad kupujem mob.
Da sad kupujem flagship uzeo bi Sammy, samo zbog kamere, a da tog kriterija nema isao bi vjv na OnePlus/Pixel/Sony.
Ne znam, nisam već dugo imao S seriju ali od kad imamam Honor Magic 6 PRO nikad brže nisam vata fotke. Okida instant slike su sa atraktivnije sa nešto više kontrasta u odnosu na Samsung. S obzirom na razliku u cijeni nemam zamjerki.
TKo hoce top kameru (u smislu izvadi mob i slikaj, a ne stelanje postavki 20 minuta prije okidanja fotke) jednostavno mora ic na Samsung ili Apple. Ne kazem da je konkurencija losa, za vecinu ljudi svaki flaship ce ispunit ocekivanja oko kamere, ali nisu na toj razini - posebno sto se tice automatike i procesiranja slike.
Sony se vec godinama muci napraviti kameru plug and play, OnePlus nikad nije imao kameru kao prioritet, cak kazu da ni novi Pixeli ne odudaraju kao oni prethodni.
Nisam fotograf, niti imam oko za dobrog fotografa, ali kamera mi je uvijek top 3 kriterija kad kupujem mob.
Da sad kupujem flagship uzeo bi Sammy, samo zbog kamere, a da tog kriterija nema isao bi vjv na OnePlus/Pixel/Sony.
Jel ovo neka alternativna stvarnost?
Samsung je ok za fotkanje prirode i hrane u dobrom svjeltu, jel dodje noc, ili previše buke ili previse peglanja buke, ljubicasto nebo, pretjerano izostravanje, a ljude moze fotkat jedini ako stoje mirno. Fotkat dicu u pokretu dok se igraju nemoguća misija.
Samsung je 3 godine u zaostatkom za kinezima, dvije godine za appleom a godinu za pixelom.
Razmišljam da svoj Redmi note 10 pro zamijenim novim do max 400€ (prek oglasa). Mobitel mi služi za surfanje, snimanje...ne igram igrice. Dakle dobar display, kamere .... Što bi preporučili?
9 | Honor 200 pro |
---|---|
0 | Honor 200 |
0 | Samsung A55 |
0 | Samsung 24fe |
0 | Redmi 14 note pro 5g (+) |
0 | Motorola edge 50 pro |
1 | Nešto sedmo...napišite što |
how yes no