Pomoc Kvar na display -u

poruka: 10
|
čitano: 1.208
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Pomoc Kvar na display -u
Imam zte blade l 3 i cesto mi na njemu slika se deformise (dobije rozu boju i pocne da treperi)i moram da izvadim bateriju pa vratim i onda ponovo sve normalno radi neko vreme i sve tako.
Da li mi jamstvo(garancija) vrijedi u ovome slucaju ili ja snosim troskove popravke.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Pomoc Kvar na display -u

Odnesi ga na garanciju, vjerovatno ces dobiti novi s obzirom da mobitel nije nešta ekstra.

Frendu je na L2 uvijek zaštekao na ZTE BLADE logo-u, odnijeo je i dobio novi u roku 4-5 dana.

9 godina
neaktivan
Ali meni nije softverski problem vec hadverski.
Jer koliko sam ja skontao tvom frendu je to bilo do softvera .
14 godina

Ako greška nije do tebe budu ga servisirali kao i sve što je pod garancijom.

17 godina
moderator
Zonicoc kaže...
Imam zte blade l 3 i cesto mi na njemu slika se deformise (dobije rozu boju i pocne da treperi)i moram da izvadim bateriju pa vratim i onda ponovo sve normalno radi neko vreme i sve tako.
Da li mi jamstvo(garancija) vrijedi u ovome slucaju ili ja snosim troskove popravke.

Koji konkretno je to "ovaj slučaj"? Servis ti mora besplatno otkloniti kvar ako ga ti nisi uzrokovao. Ako si ga ti uzrokovao - onda ćeš popravak sam platiti.

Je li ti mobitel pao, jesi li ga svinuo, prignječio ekran? Ako jesi i to skuže u servisu, onda naravno da ćeš sam platiti popravak.

9 godina
neaktivan
Ja ne koristim tel. vec mi sin pa tako da nez da li je pao on kaze da nije ali ko ce znati.
Koliko moze da kosta ovaj popravak.
9 godina
neaktivan
Ne znam da li mi se isplati popravljati.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Zonicoc kaže...
Ja ne koristim tel. vec mi sin pa tako da nez da li je pao on kaze da nije ali ko ce znati.
Koliko moze da kosta ovaj popravak.

Ne znam. Vjerojatno sat vremena rada servisa plus cijena ekrana, ako je ekran defektan. Nekoliko stotina kuna? To ti samo servis može reći.

14 godina
Pomoc Kvar na display -u

Ako ti ne priznaju garanciju jeftinije ti je kupiti kompletni display na ebayu i sam zamijeniti, jer servis će te žešće opelješiti, ispod parsto kuna (400 pa naviše) nemoj ni očekivat.

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ma da nije ovo svakako neki tel pa tako da se moze za taj novac kupiti i novi uredjaj
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice