Pomoc za full reset mobitela

poruka: 3
|
čitano: 946
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Pozdrav.

Imam Samsung Galaxy s3 mini, zzelio bih ga vratiti na pocetno stanje, znači kakav je bio kada je kupljen.
Razlog toga je jer dok koristim mobitel u roku 2 minute mi ode 1-2% baterije, znaci nemoze baterija izdrzat 2 sata,isprobao sam druge baterije isto tako.
Ili ako imate prijedlog za neki drugi rom gdje baterija traje dugo.
Hvala vam puno.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

I ja imam isti takav problem, pa ako bi netko mogao da mi pomogne !

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pomoc za full reset mobitela

Ljudeki mislim da vam to ne bi puno pomoglo, možda čak i odmoglo jer dvije su stvari u igri:

1) To je već ''stariji'' uređaj sa 4.1 sustavom i aplikacije i servisi koji se odvijaju u pozadini a koji su ažurirani nisu baš u potpunosti napravljeni sa tom starijom verzijom na umu pa su malo previše rastrošni,

2) kapacitet baterije s vremenom opada pa ona sve slabije drži tempo potrošnje, čak do te mjere da ni zamjena za novu bateriju više nema smisla jer pošto je sustav star nije dobro optimiziran za nove uvijete, aplikacije i servise. 

Prema tome, ili možete napravit tvornički reset, što će jednokratno možda i dovest do rezultata, ali s vremenom vas opet čekaju iste muke, ili počet štedit za novi uređaj. Nažalost alternative sa današnjim pametnim telefonima nema.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice