Pomoc oko Aukcije

poruka: 6
|
čitano: 1.961
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Pomoc oko Aukcije

Pozdrav svima. 
Nedavno sam nasao novu stranicu za aukcije, pa mi se svidjelo to sto ljdui dobivaju neke vecinom apple i samsung tablete i mobitele i to sve za par dolara.
Pa me zanima ako bi mi neko mogao da objasni kako radi ova stranica.

Hvala unaprijed
Evo link:

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 15:10 (XXX-Man).

0 4 hvala 0
16 godina
moderator
Pomoc oko Aukcije

Ubuduće stavljaj normalne linkove.

http://www.tripleclicks.com

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Pomoc oko Aukcije
Axnoid kaže...

Pozdrav svima. 
Nedavno sam nasao novu stranicu za aukcije, pa mi se svidjelo to sto ljdui dobivaju neke vecinom apple i samsung tablete i mobitele i to sve za par dolara.

Hvala unaprijed
Evo link:

Platiš za kredite za kupovanje i onda biddaš. Svakim klikom se cijena povećava za jedan cent, i svakim klikom se vrijeme isteka odgađa za 1min. Imaju i hrvatske varijante, zaboravio sam kako se zovu.

U svakom slučaju, moraš imati jako puno sreće da uhvatiš proizvoda, a čak i ako uspiješ, potrošit ćeš puno više od par dolara.

Ali veća je vjerojantost da nećeš dobiti ništa, a da ćeš potrošiti puno više od par dolara. Moja preporuka: zaobići.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 15:13 (assassin.st).
13 godina
protjeran
Axnoid kaže...

Pozdrav svima. 

Hvala unaprijed
Evo link:

Sta ti stvarno mislis da ces na toj stranici kupiti tablet za par dolara?

11 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...
Axnoid kaže...

Pozdrav svima. 

Hvala unaprijed
Evo link:

Sta ti stvarno mislis da ces na toj stranici kupiti tablet za par dolara?

Kad mogu drugi zasto ne bih ja mogao ??
Nisam trazio PAMETOVANJE. Samo objasnjenje.  Hvala ti na odgovoru 

13 godina
protjeran
Pomoc oko Aukcije

Da bi ucestvovao u aukciji moras prvo kupiti njihov TC credit, najjeftiniji TC credit je 0.29 dolara.

Svaki put kad zelis dati ponudu, odnosno stisnes "bid" gumb, stranica ti uzme jedan TC credit.

Sto znaci ako je neki proizvod prodan za ono sto su naveli kao "5  dolara" a svaki put kad stisnes "bid" gumb cijena ode gore "1 cent". Sta ti mislis koliko TC credita su svi ucesnici morali potrositi?

Odgovor=500 TC credita, a 50 tih credita kosta, 500x.029=145 stvarnih dolara. 

Naravno da ti neces platiti tih 145 dolara, nego ces platiti samo jedan manji dio, jer u tih 500 kredita je ucestvovalo vas nekoliko, ali ima jedna caka.

Ako ne uspijes kupiti taj predmet, oni ti svejedno skinu kredite sa racuna koje si ti trosio tokom aukcije.

Dakle, ako ne uspijes kupiti predmet, gubis novce, jer si morao kupiti TC credit da bi ucestvovao u aukciji u kojoj nisi pobjedio.

Sad  si ti vjerovatno mislis "pa sta, ukljucim se u aukciju na samom kraju, lupim "bid" par puta, potrosim 20 kredita i imam novi tablet za par dolara", ali to vise nego vjerovatno tamo rade svi.

Tako da na kraju aukcije, niste ti i njih petorica, nego ti i njih 500 koji se natjecete za taj predmet.

I sad ako ti sudjelujes u recimo 20 aukcija taj tjedan, potrosis recimo 200 kredita (a 10 kredita po aukciji je nista), ne uspijes na kraju kupiti bas nista, sta imas?

Imas racun od 58 dolara koji htio ne htio moras podmiriti. 

Usput da bi dobio TC credite po cijeni od 0.29 dolara, moras ih kupiti 200.

Dosta pametovanja, slobodno se ukljuci u ovakvu prevarantsku aukciju, ja se drzim ebaya.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice