jel može netko od vas koji su uzimali mob s pozivnicom, napisati kako ste dosli do nje?
jel može netko od vas koji su uzimali mob s pozivnicom, napisati kako ste dosli do nje?
Ja do svoje sam došao slučajno na njihovom forumu u temi nas balkanaca u kojoj sam isto tako i aktivan
Kolega napisao da ima jednu pozivnicu taman kad sam išao na posao, i ja onako u brzini Yolo stil, da poslje meni, dao odmah mail jer sam morao ići, pa kako bude bude
Dođem doma sa posla, pogledam mail, on meni poslao invite
Drugi dan claim i narudžba
Pretprošli vikend sam dobio 3 pozivnice za podijelit, jednu sam iskoristio za sebe, druge dvije podijelio na balkan temi na njihovom forumu
Kad dobijem drugih 3 za ovaj drugi kupljeni, i one će ići u tu temu i njihovim članovima, jer idemo na to da što više ljudi bude u mogućnosti kupiti ga, pogotovo mi u hrv jer je nama lakše za dostavu sada kad smo u Europi
Tim dijeljenjem pozivnica u toj temi, mislim da nas je oko 30ak već kupilo mob
pročito sam skoro cijelu temu ali imam par nejasnoća, pa onak da mi netko na jednom mjestu potvrdi ili negira.
1. najeftinija kupovina je preko oneplus.de?
2. ako kupujemo iz kine plaća se carina/PDV?
3. ono sa dostavom, baš moramo odabrati njemačku, pa da bi iz njemačke stiglo u HR?
4. pozivnice koje se djele na balkanskom forumu na one plus forumu se moraju iskoristiti unutar 24 sata? (to pitam radi uplate novaca na svoj račun)
EDIT: billing i shipping adress budu tamo gdje živim ili jedna od njih mora biti njemačka? to pitam radi razgovora o dostavi.
pročito sam skoro cijelu temu ali imam par nejasnoća, pa onak da mi netko na jednom mjestu potvrdi ili negira.
1. najeftinija kupovina je preko oneplus.de?
2. ako kupujemo iz kine plaća se carina/PDV?
3. ono sa dostavom, baš moramo odabrati njemačku, pa da bi iz njemačke stiglo u HR?
4. pozivnice koje se djele na balkanskom forumu na one plus forumu se moraju iskoristiti unutar 24 sata? (to pitam radi uplate novaca na svoj račun)
EDIT: billing i shipping adress budu tamo gdje živim ili jedna od njih mora biti njemačka? to pitam radi razgovora o dostavi.
1. da
2. može ti se posrećit da ti ne naplate, ali uglavnom se naplaćuje
3. ovisi da li dostavljaš prijatelju ili ideš preko forward firmi, ako odabereš forward stavljaš njihovu adresu (npr. mailboxde.com se bavi time), a onda oni prosljeđuju na tvoju u hrv
4. otkad potvrdiš imaš 24 sata za iskoristiti, ako ti je kartica vezana za paypal ne moraš nikakve novce selit na paypal račun nego će ti kupnjom direktno povući sa računa na paypal koliko treba
5. billing adresa: stavljaš podatke sa paypala, shipping adresa je adresa dostave, bilo da šalješ frendu ili ideš predo mailboxde
Gledam, prodaju se na njušci ove pozivnice.
Nevjerovatno koliko je ljudska pohlepa jaka.
Ali nakon onih BUG-ovih kupona, više me ništa ne iznenađuje.
Na oneplus.eu je model od 16gb oko 2500, može li ikako jeftinije negdje od te cijene? Ovo s pozivnicama mi i nije baš jasno, pa ako može netko malo bolje objasnit
Registrirao sam se na njihov forum i vidim da malo malo netko napiše da ima pozivnicu, samo treba pratit i mislim da se može doći lako do nje, al pošto se ne može uć tamo u košaricu bez pozivnice, koliko bi on izašao s tom pozivnicom dostavom i svime ukupno?
čitao sam na ovom forumu, (a možda i ostalim forumima), da ukoliko se ne kupuje preko oneplus.eu (gdje je skuplje) nego na oneplus.net da se ne dostavlja u hrvatsku već u npr njemačku.
navodno postoji i tvrtka mailboxde.com koja dostavlja telefon do hrvatske ali im se mora unaprijed uplatiti prije nego što pošalju.
moje pitanje je, za one koji znaju da li se ista tvrtka može koristit za shipping preko ebaya i ostalih stranica?
Imam pozivnicu za Oneplus One, nek se javi u PM ako je netko zainteresiran.
EDIT: Imate 24 sata za preuzeti pozivnicu i naručiti.
Pozdrav ekipa
kao sto sam obecao prije cim dobijem djelim, ostao mi jedan invite koji morate aktivirati unutar jos cca 19h
tko stvarno zeli mob naruciti i uzivati :) neka se javi na PM
Steta sto niste jucer stavili, htio bih ga naruciti i cekam na invite, te ujutro kupio novi tv tako da za ovaj mjesec vise nema kupnje,,dobro nadam se da ce sljedeci mj isto netko nudit invite
Inace svaka cast decki sto dajete invite
Steta sto niste jucer stavili, htio bih ga naruciti i cekam na invite, te ujutro kupio novi tv tako da za ovaj mjesec vise nema kupnje,,dobro nadam se da ce sljedeci mj isto netko nudit invite
Moj Invite oso (van foruma)...ja hocu svakako ako dobijem, kao i sada, ali uskoro ukidaju inv pa ce biti lakse :)
Moj Invite oso (van foruma)...ja hocu svakako ako dobijem, kao i sada, ali uskoro ukidaju inv pa ce biti lakse :)
Ne ukida se "invite" sistem koliko ja znam. Početi će sa 'preorder' sistemom, ali, prednost će i dalje imati svi oni koji imaju pozivnicu
POKLANJAM POZIVNICE ZA ONEPLUS ONE
Kome treba neka mi se obrati na e-mail: igor.cvek@gmail.com
Imam 3 komada - ističu za 24 sata, dakle u srijedu 01.10. oko 10h.
Pozdrav!
Steta sto niste....
I ja isto zakasnio. Svaka čast dečkima.
Pozivnicu dajem.Vrijedi još sutra.
može li netko malo detaljnije opisati kako ide stvar ako se naručuje preko forward firmi? dobio sam invite a nije mi najjasnija ta cijela stvar pa bih bio vrlo zahvalan ako bi mi netko pomogao oko toga.
Ekipa, može i mene još jednom pojasnit za invite narudžbu preko link ?
Znači, ako imam invite i naručim ovdje, dali šalju na HR adresu i uredno stigne u roku tjedan dana ?
Jer koliko sam skužio u dosada pročitanom, sa te stranice ne šalju u HR ?
Ako netko bude imao viška pozivnicu, neka mi se javi, nema žurbe (naravno da sam navukao i brata i frenda na 1+1:) hvala unaprijed
ja se još osobno razmisljam zbog veličina da li je to idealan mob ili ne - malo ću ga uspoređivati u kroištenju sa n5. ali već mi se čini da će manja verzija 1+1 biti pun pogodak.
evo na prvoj stranici imaš sve detaljno opisano.
https://forums.oneplus.net/threads/members-from-croatia-serbia-bih-montenegro-and-macedonia.9557/
ja se još osobno razmisljam zbog veličina da li je to idealan mob ili ne - malo ću ga uspoređivati u kroištenju sa n5. ali već mi se čini da će manja verzija 1+1 biti pun pogodak.
Kako misliš manja verzija?
kada naručujem i šaljem preko mailboxde kako onda trebam ispuniti shipping info, koji broj tel. trebam upisat dal svoj ili od mailboxde i dal pod ime ide mailboxde a pod prezime moji podaci i id?
Pozdrav, treba li kome invite za 64 GB model? Dajem, ne prodajem..
Ne treba mi, komentar je samo iz razloga da kazem svaka cast na ovom zadnjem dijelu tvoga posta!
I ja također dajem invite, pa, eto, ukoliko ima zainteresovanih neka se jave putem pp
Izgleda da nema a pozivnica traje ako sam dobro razumio 24 sata..
Izgleda da nema a pozivnica traje ako sam dobro razumio 24 sata..
Probaj https://forums.oneplus.net/threads/members-from-croatia-serbia-bih-montenegro-and-macedonia.9557/page-337 , ja sam svoj podijelio
2015-te izlazi oneplus one 2,ocekuje se da ce biti manji ekran
evo dobio i ja invite, nemam pojma kako samo mi je maloprije stigao mail s invite..
Kako sad bas nemam 300 eura za potrositi , dajem ju ovdje nekome ko ce je stvarno iskoristiti a ne pokusat prodati i sl..
Isto tako za nekih 2-3 tj ako ce tko imat pozivnicu nadam se da ce isto tako netko meni dati pozivnicu :D
Javite se preko poruka
Evo i ja dobio mail s inviteom za 64 GB Sandstone Black model. Takoder sam dobio mail iz vedra neba, a ne treba mi pa se javite ako zelite. Invite istjece za 24h mislim.
Jel ostao koji invite? Ja bi uzeo jedan ako ima.