Nokia n95 8gb problem sa memorijom

poruka: 4
|
čitano: 2.867
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozz

sva memorija na tel. mi je nestala

ostalo samo 105 mb

kada želim da provjerim popunjenost memorije ili želim snimiti sliku ili video, dobijem samo poruku "masovna memorija nije dostupna"

da li je netko imao slićan problem,molim vas za pomoć

unaprijed zahvaljujem

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Nokia n95 8gb problem sa memorijom

provjeri sa racunalom koliko imas memorije na njoj... ako i dalje bude zezala formatiraj ju

BOG I HRVATI
15 godina
neaktivan

...ali nestala mi je opcija "formatiraj" memori karticu a kad spojim mob na računalo dostupna je samo "c" memorija telefon na kojoj imam 135 mb slobodno,ovih dana posjećivao sam kojekakve majstore i servisere koji su mi radili na mob-u kojekakva resetiranja,bilo je čak umakanja telefona u nekakve kiseline,update-vanja softvera,bilo je čak i radikalnih prijedloga poput zagrijavanja "ploče" na što nisam pristao jer su mi rekli da se može desiti da mob više ne može upaliti,ali ako ništa ne pomogne spreman sam i na ovo,jer što ću samo od 135 mb Plač

malo sam pretraživao slićne probleme na internetu i pronašao sam nešto na nekoj stranici što dostavljam u prilogu,pa ako ima ovdje neki "majstor" može li mi reći što ovo znaći,tj.što da radim ??? ...eh sad i ja razumijem da treba promijeniti četiri "pin"-a koja se mogu uzeti iz nokie 1200 ali može li mi neko reći podrobnije informacije ???

preklinjem vas 

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 21:20 (ivan onlajn).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

To "zagrijavanje" je potpuno bezopasno ako majstor ima alat s kojim zna radit. Inače,taj se postupak zove refluxanje. Nadalje,mijenjanje IC-a koji si naznačio se radi sa istim alatom tako da pravac servis.

Evo ti podaci o servisu u kojem radim:

ELCOD-Servis elektronike

Sisak,S.S.Kranjčevića 4

091 595 6755

044 524 601

E-mail: elcod@hi.t-com.hr

Lijepo ih nazovi, reci im problem, što si otkrio i napravit će ti bez problema.Pregled uređaja je besplatan-tako da nemaš brige.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice