Nokia n78 wifi problem

poruka: 13
|
čitano: 1.811
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nokia n78 wifi problem

Pozz ljudovi imam taj telefon i imam problem kad se spojim na jednu mrezu preko wifi nemogu da otovrim nista osim google npr.. kad hocu facebok da otovrim  nemoze izbaci me na stranicu http://www.wifirush.com/ jel zna neko kako to da uklonim da normalno mogu sve otvarati ?? ppozzz i zahvaljujem svima na pomoci ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nokia n78 wifi problem
cvrk kaže...

Pozz ljudovi imam taj telefon i imam problem kad se spojim na jednu mrezu preko wifi nemogu da otovrim nista osim google npr.. kad hocu facebok da otovrim  nemoze izbaci me na stranicu http://www.wifirush.com/ jel zna neko kako to da uklonim da normalno mogu sve otvarati ?? ppozzz i zahvaljujem svima na pomoci ;)

To ti je zato jer si se spojio na mrezu koja se naplacuje, tako da ti je jedini nacin da je koristis, taj da je platis.

15 godina
neaktivan
Nokia n78 wifi problem

aham a imam ja ukuci werless net bezicni kako nemoze da nadje moj router ???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cvrk kaže...

aham a imam ja ukuci werless net bezicni kako nemoze da nadje moj router ???

1. Je li ti upaljen router (tj. WLAN odasiljac na njemu)

2. Je li vidljiv ili skriven SSID, posto moja Nokia 5800 nije hvatala uredaje sa skrivenim SSIDom

15 godina
neaktivan
Nokia n78 wifi problem

nezz to jel mozes mi objasniti kako da provjerim i da rijesim to ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cvrk kaže...

1. odes do routera... ako lampice gore na njemu ukljucen je, a ako se laptopom ili necim drugime s WLANom mozes spojiti na njega i WLAN je sigurno ukljucen

2. ako je ukljucen na kompjuteru pogledas kako ti se zove mreza. Ako je SSID skriven pisat ce ti Unknown (dok nisi spojen na nju). To je najjednostavnije.. ako nije to dvoje, ja ti vise ne mogu pomoc jer ne znam.

17 godina
cvrk kaže...

jel vidis ruter ime u wifi izborniku ?

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
neaktivan
Nokia n78 wifi problem

Mitsuoka:e drug gori mi lapmica na njemu mislim treperi lampica zelena a za SSID pise mi koja je mreza kad otovrim router na webu-u pise koja je mreza 

Mitch: kako mislis to jel na mobitelu jel vidim ime mreze ?? ako na to misli onda vidim koja mi pise ;)

0 0 hvala 0
14 godina
Nokia n78 wifi problem

kad router odasilja signal odasilja ga pod imenom koje si mu ti zada u postavkama ili pod defaultnim imenom...mitch na to ime misli

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

kad router odasilja signal odasilja ga pod imenom koje si mu ti zada u postavkama ili pod defaultnim imenom...mitch na to ime misli

aha  nezz ni to slabo se razumijem u router samo znam uci u njega i vidjeti koja mi je mreza, koliko signala imam i jos neke sitnice,ali ne kontam ja sam spojio router na mrezu Zona zenica 3, ali mobitel nadje skroz drugu mrrezu RoadRunner nikako nemogu da nadjem Zona Zenica 3 jel zna neko kako mogu rijesiti problem

14 godina
Nokia n78 wifi problem

udi u router i ukljuci odasiljanje wlan mreze

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

udi u router i ukljuci odasiljanje wlan mreze

ew ovaj mi je Modle Routera TL-WR543G pa jel mozes mi napisati gdje da odem gdje da nadjem to hvala puno sto mi pomazes ;)

14 godina
Nokia n78 wifi problem

u google ukucaj i nac ces :) ili nazovi operatera 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice